Maak je klaar voor Koningsdag 2023 met deze kortingscodes en acties

Op donderdag 27 april kleurt Nederland weer oranje. Dit jaar wordt Koningsdag groter gevierd dan voorgaande jaren. We vieren namelijk het tienjarig jubileum van koning Willem-Alexander! Zoek je nog een spetterende outfit voor Koningsdag? Lees dan snel verder en ontdek in deze blog bij welke winkels je flink kunt besparen op oranje kleding. Ook hebben we uitgezocht wat de beste deals zijn voor Koningsdag 2023.


Tien jaar Koningsdag

Van vrijmarkten tot festivals: tijdens Koningsdag is er voor elk wat wils. Dit jaar pakken de grote steden extra uit vanwege het tienjarige jubileum van koning Willem-Alexander. Zo kun je dit jaar in Rotterdam terecht om een glimp van het koningspaar op te vangen. Ook kun je gratis het Koningsdag Festival op de Binnenrotte bezoeken en genieten van spetterende optredens van onder andere Ronnie Flex, Davina Michelle en Broederliefde. Daarnaast ben je ook in Eindhoven aan het juiste adres voor een gratis feestje. De line-up van Royal Dutch Festival kent ook grote namen zoals Freddy Moreira, Sjaak en Kruzo. Hou je meer van coverbands en heerlijke meezingers? Dan is een bezoekje aan het Koningsfestival in Deventer zeker een aanrader. Eveneens betaal je bij dit festival helemaal niks om naar binnen te mogen! Er zijn zo nog veel meer festivals in Nederland te vinden waar je gratis kunt genieten van de beste artiesten en hitjes. Bekijk van tevoren dus even het programma voor Koningsdag van de gemeenten bij jou in de buurt om niets te missen.


Goedkope oranje kleding

Ga je deze Koningsdag een feestje bezoeken of snuffelen op de vrijmarkt? Wat je ook van plan bent: een oranje outfit mag deze dag zeker niet ontbreken. Mocht je nog op zoek zijn naar een trendy, oranje look, check dan de beste deals hieronder. Bij deze winkels pak je namelijk fikse korting, speciaal voor Koningsdag! Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk je bestelling plaatst, zodat je vóór de 27ste je feestelijke setje in huis hebt. 

Meisje in oranje outfit


Royaal besparen tijdens koningsnacht

Ook de avond en nacht voorafgaande aan Koningsdag belooft een drukke en feestelijke boel te worden. Tijdens koningsnacht zijn er ook veel evenementen gratis te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende podia in de binnenstad. Ook kun je ervoor kiezen om Oranjedag met vrienden of familie bij jou thuis te vieren. Zo geniet je altijd van je favoriete hitjes en kun je heel voordelig genieten van de lekkerste drankjes, al helemaal als je jouw slag slaat bij Gall & Gall. Via de lentedeals krijg je namelijk tot wel 25% korting op bieren, wijnen en mixdranken. Check ook de Koningsdag acties van Vivino, waarmee je flink bespaart op de meest populaire wijnen. Maak je privéfeestje helemaal compleet met oranje versiering zoals vlaggetjes en slingers. Bij bol.com kun je nu tot wel 30% korting scoren op alle benodigdheden om je woning om te toveren. Heb je geen tijd om de nodige voorbereidingen te treffen? Dan kun je altijd nog last minute de lekkerste drankjes en oranje snacks scoren via Flink. En het mooie is: met onze exclusieve kortingscode ontvang je €10,- korting op je boodschappen.

Nederlandse vlag


Korting voor Koningsdag

Tijdens Koningsdag kun je bij heel veel webshops profiteren van koninklijke kortingen. Vergeet dus niet om een bezoekje te brengen aan je favoriete webshop op donderdag 27 april. Maak van deze feestdag gebruik om bijvoorbeeld je garderobe te vullen met musthaves voor de lente en zomer. Hieronder vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes voor Koningsdag 2023. Let wel op: veel acties en codes zijn pas geldig op 27 april. Staat je favoriete webshop hier niet tussen? Dan kun je altijd nog een kijkje nemen op onze "Koningsdag" themapagina. Hier staan namelijk alle deals voor Koningsdag in één overzicht.