Goedkoop op vakantie? Dit is hoe je een voordelige vakantie boekt!

Het duurt niet lang meer tot de vakantieperiode aanbreekt. Weet jij al hoe jij je vrije dagen in gaat vullen? Mocht je jouw vakantieplannen nog niet hebben vastgelegd, maak je dan geen zorgen! We hebben namelijk uitgezocht waar je voordelig een vakantie kunt boeken en zelfs kunt besparen op de reissom. Tevens kun je in deze blogpost een flinke dosis inspiratie opdoen voor je volgende vakantie.


Goedkope kampeervakanties

Kampeervakanties zijn enorm populair en dat is niet voor niks. Een kampeervakantie is perfect voor gezinnen, mensen met een huisdier en voor iedereen die wil genieten van de natuur. Er zijn veel verschillende kampeervakanties te vinden, waardoor er altijd een vakantie te vinden is die bij jou past. Zoek je bijvoorbeeld graag de rust op, dan ben je bij Booking.com aan het juiste adres. Hier vind je enorm veel campings waar je maximale rust kunt ervaren en direct tot wel 50% korting kunt pakken op overnachtingen. Zoek je een vakantie voor het hele gezin? Kijk dan bij Vacanceselect, waar je tot wel 40% korting kunt scoren op de leukste kampeervakanties voor families. Zo zijn er veel bestemmingen met waterparken en entertainment voor de kleintjes. Wil je graag het kampeergevoel ervaren, maar je toch in luxe wanen? Dan is een glampingvakantie iets voor jou. Het woord "glamping" is een combinatie van glamour en camping. De bedden staan al voor je klaar, je beschikt over eigen sanitair en vaak is er een vaste keuken te vinden in de accommodatie. Voor een voordelige glampingvakantie moet je de website van Belvilla checken, want hier kun je tot maar liefst 60% korting krijgen op je boeking. Je kunt natuurlijk ook enkel de kampeerplaats reserveren. Dit is erg goedkoop voor iedereen die al een eigen tent en de overige kampeerbenodigdheden in huis heeft. Bij ANWB kun je direct een staanplaats bemachtigen op populaire kampeergebieden in bijvoorbeeld Frankrijk, België en Italië.

Op vakantie met busje


All-inclusive vakanties

Wil je optimaal genieten van de zon en je nergens druk over hoeven te maken? Kies dan voor een all-inclusive vakantie. Bij deze resorts kun je aanschuiven tijdens het ontbijt, lunch en diner en staan de drankjes voor je klaar. Daarnaast betaal je direct voor een complete vakantie, waardoor je geen onverwachte hoge kosten maakt. Vaak zijn deze vakanties iets prijziger, maar via de deals van Expedia kun je tot wel 15% korting per dag ontvangen. Dit kan zeker honderden euro's schelen! Ook bij Agoda kun je momenteel enorm besparen op een compleet verzorgde vakantie. De reisaanbieder biedt accommodaties aan die uitstekend zijn beoordeeld.


Korting op stedentrips

Een stedentrip is zeer geschikt voor mensen die er slechts enkele dagen op uit willen. Populaire bestemmingen voor een stedentrip zijn Rome, Barcelona, Praag, Boedapest en Berlijn. In een paar dagen kun je veel cultuur snuiven en een onvergetelijk weekend of midweekje weg beleven. Voor goedkope stedentrips moet je zeker een kijkje nemen bij Bongo. Hier kun je tot wel 40% korting krijgen op drie dagen naar Valencia, Londen en Antwerpen. VakantieVeilingen heeft nu ook diverse stedentrips in Europa online staan, waar je al vanaf €1,- op kunt bieden. Met een beetje geluk heb je een verzorgd reisje voor de helft van de originele prijs!

Stedentrip


Ontdek Nederland

Voor een mooie en ontspannen vakantie hoef je natuurlijk niet per se de grens over. In Nederland zijn veel mooie steden te vinden en natuurgebieden waar je van alles kunt beleven. Deze zomer wordt er veel zon voorspeld, wat een vakantie in Nederland ideaal maakt. Bij Ticketveiling kun je meebieden op arrangementen in de buurt. Overnacht bijvoorbeeld op een vakantiepark of word in de watten gelegd in een sterrenhotel. Verder heeft ActievandeDag een waanzinnige deal online staan. Via deze aanbieding kun je nu met tot 60% korting overnachten bij Center Parcs! In dit vakantiepark is van alles te beleven, waardoor jong én oud zich niet hoeft te vervelen. 


Op vakantie met je huisdier

De mooiste momenten wil je natuurlijk met je trouwe viervoeter beleven. Er zijn gelukkig genoeg diervriendelijke reizen en accommodaties te boeken. Zo kun je voor een klein bedrag je hond of kat meenemen aan boord bij DFDS Seaways. De hutten zijn voorzien van huisdiervriendelijke vinylvloeren en er is een buitenruimte waar je het beestje uit kunt laten. Ga je toch graag met het vliegtuig op vakantie? Dat is geen probleem wanneer je bij Vueling boekt. Hier mag je huisdier mee in de cabine en reizen jullie samen naar de bestemming. Bij Stayokay zijn huisdieren in het laagseizoen welkom. Je kunt dus al vroeg boeken en profiteren van de beste prijs voor jou en je huisdier.

Hond op het strand


Last minute aanbiedingen

Heb je over een paar weken al vakantie? Geen paniek, bij veel reisaanbieders ben je juist voordeliger uit wanneer je op het laatste moment boekt. Check snel de aanbiedingen hieronder om maximaal te besparen op je last minute vakantie!