Goede voornemens: zo behaal jij je doelen gemakkelijk en goedkoop

Een nieuw jaar betekent voor velen een nieuwe start. Minder snoepen, meer bewegen, stoppen met roken en meer reizen zijn veelvoorkomende goede voornemens. Het blijft jammer genoeg erg moeilijk om deze voornemens waar te maken. Wil jij dit jaar er helemaal voor gaan en niet meer in je oude gewoontes terugvallen? Dan ben je hier op de juiste plek: wij hebben uitgezocht hoe jij je doelen voor 2023 kunt behalen en hoe je kunt besparen op de benodigdheden.


Een gezonde lifestyle

Het is niet zo gek dat veel mensen willen afvallen in het nieuwe jaar. De feestdagen hebben de nodige extra kilo's opgeleverd en het nieuwe jaar is een mooi moment om deze weer kwijt te raken. Om deze verandering lang vol te houden is het belangrijk om kleine stapjes te nemen. Kies bijvoorbeeld voor gezondere maaltijden, maar zorg dat je niet te weinig gaat eten om de feestdagen te compenseren. De maaltijdboxen van HelloFresh kunnen je helpen een gezonde start te maken. Dankzij deze service krijg je wekelijks gezonde maaltijden aan huis geleverd, die je alleen nog hoeft te bereiden. Zo krijg je geen stress in de supermarkt door alle verleidingen. Ook zijn de maaltijdvervangende shakes en dieetsnacks van Body en Fit de perfecte opties voor extra gewichtsverlies. Om je te blijven houden aan een dieet is het bovendien verstandig om je maaltijden vooruit te plannen. Schrijf bijvoorbeeld al je eetmomenten op in een jaarplanner om bewuster te worden van je eetgewoonten. Deze handige planners kun je scoren in de webshop van HEMA.

Gezonde maaltijd

Ook duiken we massaal de sportschool weer in. Dit zorgt voor overvolle gyms, waardoor je soms amper aan je workout toe kunt komen. Wil je toch aan de slag gaan met je goede voornemen om meer te bewegen? Begin dan klein en ga bijvoorbeeld een flink stuk wandelen. Dit verbetert je conditie en je bent weer eens in de buitenlucht. Voor een wandeluitrusting van topkwaliteit ben je bij The North Face aan het juiste adres. Hier shop je wandelschoenen waar je het urenlang op vol kunt houden en waterdichte jassen voor het regenachtige weer. Ook kun je heel effectief vanuit huis trainen. Online zijn een heleboel video's te vinden met de beste workouts voor vetverbranding en spieropbouw. Hiervoor is het wel handig om een aantal fitnessartikelen in huis te halen. Bij Daka vind je gelukkig alles voor jouw workout vanuit huis, waaronder dumbells, fitnesskleding en yogamatjes.


Meer reizen

Is het jouw droom om dit jaar meer van de wereld te zien? Dan weet je als geen ander dat vakanties erg veel geld kunnen kosten. Gelukkig kun je met de reisdeals van Expedia en Booking.com enorm veel besparen op je volgende tripje. Maak bijvoorbeeld een roadtrip door een zonnig land of plan diverse stedentrips. Wat jouw plannen voor dit jaar ook zijn: vergeet niet om onze speciale themapagina te checken, waar je de beste deals voor vakanties en reizen kunt vinden.


Dry January

Kun je haast niet meer zonder een glaasje wijn in de avond of speciaalbiertjes tijdens het weekend? Ga dan de uitdaging met jezelf aan en zet je drankgebruik voor een maand op pauze. Tijdens Dry January ontdekken veel mensen de voordelen van een aantal weken zonder alcohol en dit kan jou ook erg goed helpen. Een maand zonder alcohol kan namelijk een hoop voordelen met zich meebrengen. Zo val je sneller af, ben je een stuk gemotiveerder, je bespaart geld en je wordt bewuster van je alcoholgebruik. Om deze maand gemakkelijk door te komen zijn de alcoholvrije dranken van Gall & Gall een aanrader. Met deze dranken kun je de lekkerste cocktails maken of genieten van een heerlijk biertje zonder alcohol.


Meer tijd met familie doorbrengen

Plannen helpt niet alleen met afvallen, reizen of sporten, ook kan vooruit plannen ervoor zorgen dat je meer tijd maakt voor de mensen waar je het meest van houdt. Maak dit jaar de mooiste momenten met je vrienden of familieleden door er eens op uit te gaan. Bij VakantieVeilingen vind je de leukste dagjes weg voor een kleine prijs. Ook bij Groupon zijn de beste deals te vinden voor activiteiten en uitjes. Daarnaast kun je alle aanbiedingen die wij hebben verzameld terugvinden in de "Dagje uit" categorie.

Familie tijd


Iets nieuws leren

Goede voornemens zijn ervoor bedoeld om aan jezelf te werken. Hoe kan dit nou beter dan een cursus te volgen en jezelf iets nieuws aan te leren. Bij Laudius heb je de mogelijkheid om vanuit huis een cursus of studie te volgen met waanzinnig veel korting. Zo krijg je direct 50% korting op een taalcursus en kun je heel voordelig je dromen volgen. Grijp deze kans met beide handen aan en haal het maximale uit jezelf!


Minder geld uitgeven

Dit jaar is het voornemen om minder geld uit te geven populairder dan ooit. Door de stijgende prijzen is het leven een heel stuk duurder geworden. Of je nu wil besparen op je dagelijkse boodschappen, je energierekening of de nieuwste mode: bij Acties.nl ben je in 2023 altijd nog aan het juiste adres om flink te besparen. Dagelijks zijn de beste aanbiedingen en kortingscodes op onze homepage te vinden. Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste acties van dit moment? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.