Zo geniet jij extra voordelig van het festivalseizoen dit jaar

Na een aantal jaar is het festivalseizoen weer in volle gang. Heb jij al wat festivalletjes achter de rug? Dan weet je als geen ander dat de ticketprijzen en partybenodigdheden flink in prijs zijn gestegen. Heb je nog een aantal evenementen op de planning staan, lees dan snel verder hoe jij voordelig op pad gaat en kunt besparen op bijvoorbeeld een nieuwe outfit, je survivalkit voor het festivalterrein en een goede tent voor een festivalweekend. Ontdek ook welke items onmisbaar zijn om optimaal te kunnen genieten van alle optredens.


Populaire evenementen onder de festivalgangers

In Nederland worden er elk jaar wel honderden festivals georganiseerd. Traditiegetrouw start het festivalseizoen rond Pasen en kun je de laatste feestjes in september nog meepakken. Een aantal van de meest grote festivals in Nederland zijn Mysteryland, Lowlands en Pinkpop. Heb jij voor deze spectaculaire feestjes geen tickets weten te scoren? Hou dan Topticketshop goed in de gaten. Hier kun je nog de laatste kaarten bemachtigen voor deze events waar je bij moet zijn. Mochten deze festivals niet helemaal aansluiten op jouw muzieksmaak, dan biedt de ticketshop gelukkig nog veel meer kaartjes aan voor andere concerten en evenementen.

Festivalgangers


Scoor je festivaloutfit extra voordelig

Heb jij altijd ook kledingstress wanneer je naar een festival gaat? Scoor dan ruim op tijd je look bij je favoriete winkel om dit te voorkomen. Bij ASOS kun je nu outfits scoren die perfect zijn voor een feestje in de nieuwe festival-collectie. Het voordeel van shoppen bij ASOS is dat je hier kleding van veel andere modemerken shopt en zo alles in één pakket geleverd krijgt. En het mooie is: met deze ASOS kortingscode profiteer je van 20% korting op je gehele bestelling. Ook in de webshop van NAKD kun je de leukste festival kledingstukken shoppen via de speciale themapagina. Wil je nog meer besparen op je outfit, ga dan snel naar Boohoo, waar je tijdelijk 50% korting pakt in de gehele shop.


Evenementen tijdens Pride

In juni kun je niet alleen een hoop festivals bezoeken, de maand staat ook in het teken van Pride. Tijdens Pride Month vieren we de vrijheid van de LHBTIQ+ gemeenschap en wordt er om aandacht gevraagd voor gelijkheid. Tijdens Pride kun je in Nederland veel evenementen gratis bijwonen. Denk bijvoorbeeld aan lezingen, Pride At The Beach in Zandvoort of de welbekende Canal Parade in de grachten van Amsterdam. Trek je meest kleurrijke outfit aan en je bent er helemaal klaar voor. Wil je graag iets nieuws scoren voor Pride? Je kunt natuurlijk een kijkje nemen tussen de meest populaire shops via onze "Mode & Accessoires"-categorie, maar je kunt ook de show stelen door feestartikelen te scoren bij Feestbazaar. Van regenboogshirts tot kleurrijke pruiken: je vindt het allemaal in de feestwinkel.

Pride outfit


Onmisbare items voor het festival

Sinds de start van het festivalseizoen is de weersvoorspelling erg wisselend. De ene keer staan we te dansen in de regen en de andere keer zijn de zonnestralen enorm fel. Het is dan ook goed om je op elke weersverwachting voor te bereiden, zodat niks je kan tegenhouden om los te gaan op je favoriete muzieknummers en artiesten. Is er somber weer voorspeld? Je kunt helaas geen paraplu meenemen op het festivalterrein, dus dan is het verstandig om een poncho of waterdichte jas mee te nemen. Bij HEMA koop je al voor maar €2,- regencapes en -jassen!

Met de zomer in aantocht hopen we natuurlijk dat we deze waterdichte kleding niet meer nodig hebben. Zoals het er nu uitziet kunnen we de komende weken veel zon verwachten, wat dus betekent dat insmeren hoognodig gaat zijn. Gelukkig kun je zonverzorging momenteel erg voordelig bij ICI PARIS XL of Douglas shoppen. Ook kun je hier allerlei make-up van topmerken bestellen met een beschermende factor. Zo ben je zelfs met een laagje make-up klaar om te feesten in het zonnetje. Is jouw favoriete zonbescherming of make-up niet afgeprijsd? Haal deze dan alsnog extra voordelig in huis met deze ICI PARIS XL kortingscode waarmee je €5,- korting pakt.


Voorbereid op de camping

Veel festivalgangers met een weekendticket overnachten op de camping van het festival. Om jezelf veel moeite te besparen is een tent die je makkelijk in elkaar kunt zetten een must. Kies daarom voor een pop-up tent, die al het werk voor jou doet. Je hoeft deze alleen maar uit de verpakking te halen en de tent zet zichzelf in elkaar. Lijkt dit je wat? Check dan het gehele aanbod tenten bij Vrijbuiter. Hier vind je gegarandeerd een tent die binnen jouw budget past. In de uitverkoop pak je nu zelfs tot wel 50% korting op tenten! Zoek je toch een ruimere tent, maar ben je geen kei in tenten opzetten? Dan is een opblaasbare tent echt iets voor jou. Deze tenten zijn voorzien van buizen waar lucht doorheen kan, waardoor ze in een mum van tijd klaar zijn voor gebruik. Zo kun je voor je het weet genieten van een heerlijk drankje onder het genot van jouw favoriete band, DJ of zanger.

Camping festival