Vier de start van het pretparkseizoen met deze bespaartips

Een dag vol plezier, extreme loopings en waanzinnige attracties: het kan binnenkort weer! Met de komst van de lente gaat het pretparkseizoen eindelijk weer van start. De pretparken zullen binnenkort de deuren weer openen na een lange winterstop. Wil jij er binnenkort op uit met het het hele gezin of je vriendengroep? Lees dan eerst onze blog vol bespaartips, zodat je heel voordelig je toegangsbewijzen kunt scoren. We hebben voor je uitgezocht hoe je korting kunt pakken op tickets voor populaire attractieparken.


Efteling

Met miljoenen bezoekers per jaar is Efteling een van de meest populaire attractieparken van Nederland. Daarnaast mag Efteling in Kaatsheuvel zich het grootste attractiepark van de Benelux noemen. Dit zorgt ervoor dat het park is niet alleen onder de Nederlanders enorm bekend is, ook trekken onder andere Belgen en Duitsers er regelmatig op uit om een bezoekje aan Efteling te brengen. Dit pretpark is dus een zeker een bezoekje waard tijdens de lente! In tegenstelling tot veel parken is Efteling ieder jaar tijdens de winter geopend. Toch heeft de start van de lente een voordeel: je kunt het park vanaf april namelijk een uurtje langer bezoeken en kunt er tijdens de zomer zelfs tot in de late uurtjes genieten van alle attracties. Je haalt dus nog meer uit je dag door een ticket voor de lente- en zomermaanden te kopen. Wil je nog meer voordeel scoren? Bestel dan je entreebewijzen bij Tiqets, waar je voor een kleinere prijs je kaarten kunt bemachtigen. Ook kun je profiteren van verjaardagskorting ter waarde van €12,- bij Efteling. Deze korting krijg je al wanneer je in diezelfde maand jarig bent of tot vijftien dagen in de volgende maand.

Reuzenrad met bezoekers


Walibi

Voor de thrillseekers onder ons is Walibi een attractiepark waar je zeker heen moet. Met maar liefst zeven achtbanen en drie waterattracties kun je jouw hele dag vullen. Daarnaast heeft het park nog ruim twintig andere rides die voor zowel volwassenen als de kleintjes geschikt zijn. Vanaf 7 april gaan de deuren van Walibi weer open en in de weekenden is het park een uurtje langer geopend. Vanaf juli is het park zelfs tot 's avonds laat te bezoeken. Je kunt al deze openingstijden vinden in de agenda op de website van Walibi. Ook kun je in de webshop genieten van korting op je tickets. Met een familieticket krijg je immers 10% korting en tijdelijk profiteer je van tot €11,- korting op groepstickets!


Bobbejaanland

Ook gaan de poorten van Bobbejaanland in april weer open. Uiteraard kun je ook bij Bobbejaanland tijdens de zomermaanden iets langer genieten van alle attracties in het park. In juli en augustus is het park namelijk tot wel 19:00 uur geopend. En dit is niet alles: vanaf mei kun je Terra Magma bezoeken. Eerder was dit Indiana River, de bekende overdekte waterbaan van Bobbejaanland. Nu is de waterattractie voorzien van een nieuw thema en dus ook een nieuwe naam. Wil jij deze vernieuwde attractie binnenkort bezoeken? Scoor dan nu je tickets met fikse korting via de onderstaande acties.


Disneyland Parijs

Een bezoekje brengen aan Disneyland Parijs is iets wat bij velen op de bucketlist staat. Dit is ook niet zo gek, want dit themapark is hét grootste entertainmentresort van heel Europa! Daarnaast zijn heel veel mensen opgegroeid met de iconische Disney figuren zoals Mickey Mouse en Donald Duck. Wil jij je droom verwezenlijken en enkele dagen doorbrengen in Disneyland Parijs? Scoor dan je tickets vóór 20 september, want dan kun je nog genieten van de speciale shows voor de dertigste verjaardag van het park. En het mooie is: als je nu boekt, krijg je tot één jaar lang gratis toegang tot Disney Plus!

Disney ballonnen


Slagharen

Als je op zoek bent naar een attractiepark voor het hele gezin, dan ben je bij Slagharen aan het juiste adres. Het park is zeer geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar en tijdens de seizoensopening wordt er een nieuwe attractie geopend. Tevens kun je jouw bezoek aan Slagharen combineren met een overnachting op de camping, in een vakantiehuisje of in een luxe wigwam. Check bijvoorbeeld deze Groupon aanbieding, waarmee je tot 60% korting pakt op entreetickets en je verblijf. Ook kun je het maximale uit je tickets halen door een dag te selecteren wanneer het park tot 18:00 uur is geopend, in plaats van tot 17:00 uur. Bekijk ook gelijk de onderstaande aanbiedingen om fikse korting te scoren op losse entreetickets.


Duinrell

Duinrell in Wassenaar is een perfect daguitje voor gezinnen met kleine kinderen. Niet alleen kun je genieten van de vele attracties, ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd door het entertainmentteam. Zo kun je tijdens de paasvakantie op zoek gaan naar paaseitjes in het Duinrell bos en kunnen de kleintjes vlotten bouwen in de meivakantie. Niet alleen zal een groot deel van het park vanaf april weer open gaan, ook gaan de buitenbaden van het Tikibad binnenkort weer open! Dit mag je zeker niet missen, want het waterpark van Duinrell is hét grootste waterpark van de Benelux! Het waterpark is gevuld met razendsnelle glijbanen en er is een speciaal bad voor de allerkleinsten. Momenteel kun je tickets voor het attractie- en waterpark scoren met tot wel 20% korting.


Natuurlijk houdt de lijst van populaire attractieparken hier niet op. Via onze "Dagje uit" categorie kun je nog veel meer korting pakken op andere attractieparken en dagjes weg.