Besparen op je babyuitzet? Dit is hoe je het doet!

De lente is het seizoen van nieuw leven. De vogeltjes bouwen nestjes om te broeden, de bloemen staan weer in bloei en in de wei zijn springende lammetjes te zien. Ook worden er tijdens de lentemaanden een heleboel baby's geboren en staan veel ouders voor de grootste uitdaging van hun leven. Het krijgen van een baby brengt veel verandering,  verantwoordelijkheden en jammer genoeg ook veel kosten met zich mee. Van een complete babykamer tot luiers: de checklist is eindeloos! Lees daarom snel verder om erachter te komen welke babyartikelen je zeker in huis moet halen en hoe je korting kunt scoren op alle babybenodigdheden.


Safety first

Voor je aan de slag gaat met het decoreren van de babykamer, is het enorm belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen. Zo is het belangrijk dat het babybedje beschikt over een stevig en passend matras en mag het beddengoed niet te dik zijn. Het kindje kan namelijk makkelijk verstrikt raken onder de dekentjes, waardoor het belangrijk is dat deze goed ventileren. Bij Pink or Blue scoor je alles voor de ledikant of wieg en in de outlet kun je tot wel 70% korting scoren op deze artikelen! Ook is een babyfoon met camera erg handig om je pasgeboren baby goed in de gaten te houden. Bij Philips kun je een beeldbabyfoon kopen, waarmee je via een app op ieder moment kunt zien hoe het met je baby is. Wanneer je baby huilt of flink in beweging is, ontvang je een melding op je smartphone, zodat je direct in actie kunt komen. Verder is het belangrijk dat de babykamer niet te warm wordt. Nu het lente is en de temperaturen alsmaar zullen stijgen, kan het lastig zijn om de kamer op een goede temperatuur te krijgen. Gelukkig kun je met de airconditioners uit de webshop van MediaMarkt de temperatuur snel en zonder veel geluid naar beneden krijgen.

Pasgeboren baby


Inrichten met korting

Wist je dat behang niet alleen voor een gezellige sfeer in de babykamer kan zorgen, maar ook kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw baby? Door een behang te kiezen met bijvoorbeeld dieren, bomen of andere prints blijf je de baby stimuleren om om zich heen te kijken. Lijkt dit je wat? Dan heb je geluk: bij Bimago kun je dankzij deze kortingscode tijdelijk profiteren van €5,- korting op het vrolijkste behang voor in de kinderkamer. Verder is er veel opbergruimte nodig in de babykamer voor alle kleding, luiers en andere onmisbare items. Westwing bewijst dat je een babykamer enorm sfeervol kunt maken, zonder in te leveren op de hoognodige opbergvakken. In de webshop kun je tevens enorm veel inspiratie opdoen om je babykamer in te richten. Kies vooral voor veel kleur in de kamer en maak gebruik van verschillende patronen om je baby de wereld te laten ontdekken. Om de laatste hand aan de inrichting van de kinderkamer te leggen is gepersonaliseerde decoratie een mooie manier om de kamer uniek te maken. Bij Etsy kun je bijvoorbeeld verlichting met de naam van je kleintje bestellen of een knuffel shoppen waarop zijn of haar naam is gedrukt. Hoewel de items gepersonaliseerd zijn, kun je deze al binnen enkele weken in huis verwachten.

Man verschoont baby


Voordelige babykleding

Misschien is het inslaan van de babykleding nog het allerleukste van inkopen doen. Toch is het belangrijk om goed te bedenken welke maat jouw kind in welke maand nodig heeft. Zo heeft je pasgeboren baby weinig of geen winterjasjes nodig, aangezien we midden in de lente zitten. Maak dus een lijstje om het overzicht te bewaren en shop verstandig. Bij HEMA scoor je stoere en ook hele schattige babykleding voor alle maten. Zelfs voor kindjes die iets te vroeg worden geboren is er een schattig setje te vinden. Ook kun je bij Zeeman enorm goed slagen voor babykleding. In de webshop kun je heel veel rompertjes vinden voor slechts een paar euro! Daarnaast kun je via de website een gratis rompertje aanvragen en deze in de Zeeman winkel bij jou in de buurt ophalen.


Stimulerend kinderspeelgoed

Als laatste mag babyspeelgoed zeker niet ontbreken! De vrolijke kleurtjes en vormen van het speelgoed stimuleren baby's enorm en het daagt ze uit om op ontdekking te gaan. Ook wordt de motoriek gelijk verbeterd door het spelen met het juiste speelgoed. Je moet natuurlijk wel zorgen dat het speelgoed past bij de ontwikkelingsfase waarin jouw baby zich bevindt. Neem eens een kijkje bij bol.com, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Heel veel speelgoed kun je daar al voor minder dan €5,- scoren.

Baby met speelgoed

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is bij het kiezen van speelgoed belangrijk om te checken of er geen scherpe randjes te vinden zijn. Ook mogen de onderdelen niet te klein zijn, aangezien baby's het speelgoed graag in de mond stoppen en er daardoor verstikkingsgevaar is. Wees er daarom alert op dat je altijd goed kijkt naar de leeftijdsindicatie als je babyartikelen aanschaft.


Ben je op zoek naar korting bij een specifieke winkel of kijk je graag verder tussen nog meer deals? Check dan onze speciale "Baby & Kind" pagina voor alle kortingscodes en acties rondom baby- en kinderartikelen.