Slimme cadeau- en bespaartips voor Vaderdag 2022

Op zondag 19 juni is het Vaderdag: hét moment om je vader, opa of bonuspapa eens flink in het zonnetje te zetten. Heb jij al een leuk cadeautje voor ogen, of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om een origineel, bruikbaar of mooi geschenk in huis te halen. Wij hebben uitgezocht welke cadeaus tijdens Vaderdag het beste in de smaak vallen. Daarnaast lees je hier hoe je fikse korting kunt pakken op jouw vaderdagcadeaus.


Gepersonaliseerde cadeaus

Wil je echt een uniek cadeau geven, waar altijd met een glimlach op teruggekeken kan worden? Voeg dan een persoonlijke touch toe aan het cadeau door deze bijvoorbeeld te personaliseren. Bij YourSurprise kun je nu in de speciale "Vaderdag"-categorie alle geschenken shoppen waarmee je je vader goed kunt verwennen. Ook bij Gift For You kun je diverse cadeaus laten personaliseren en met deze exclusieve kortingscode krijg je maar liefst 15% korting op alle vaderdagcadeaus. Geef je liever een cadeau waarop jullie mooiste momenten vereeuwigd zijn, dan is een fotocadeau perfect om te geven. Check de kortingscodes en acties hieronder voor heel veel voordeel op fotocadeau's. 

Kind op schouders van vader


Cadeautips voor handige vaders

Handige vaders en opa's kunnen vaak hun geluk niet op wanneer ze een nieuwe tool in handen krijgen. Dit is dan ook een uitgelezen kans om hem een kluscadeau te geven. Bij veel gereedschapsspecialisten zoals ToolMax, Gereedschapspecialist en Toolstation profiteer je nu van extra korting speciaal voor Vaderdag. Is jouw vader meer van de handige snufjes zoals smart verlichting en beveiligingstools? Neem dan zeker een kijkje bij Tink, Philips, INTOLED en Lampenlicht. Om deze gadgets voordelig in huis te halen kun je alle acties en codes vinden op de actiepagina's. Weet je niet precies welke tool of gadget jouw vader op zijn verlanglijstje heeft staan? Bestel dan eenvoudig een cadeaubon met het door jou gekozen geldbedrag. Met deze bon kan hij zelf iets leuks uitzoeken en koopt hij hetgeen wat nog ontbreekt aan zijn collectie.


Cadeaus voor de grillmasters

Het barbecueseizoen is weer van start gegaan. Dit komt goed uit, want jij kunt je vader direct voorzien van handige tools, een nieuwe barbecue of het benodigde vlees tijdens Vaderdag. Bij Vrijbuiter kun je populaire barbecues van bijvoorbeeld Weber, Tristar en Napoleon bestellen met tot wel 30% korting. Bij deze outdoorshop kun je ook gelijk de benodigde tools aan je bestelling toevoegen. Zo kan je vader zijn beste barbecueskills uit de kast halen. Wil je echt groots uitpakken? Stel dan gelijk een compleet barbecuepakket samen met heerlijk vlees, vis of vleesvervangers. Dankzij de kwaliteit en service The Meatlovers krijg je altijd het beste verse vlees geleverd. Ga je voor de vegetarische optie, bekijk dan het assortiment van Albert Heijn, waar je nu bespaart op vleesvervangers.

Kind en vader barbecueën


Een verwenmomentje voor hem

Dat persoonlijke verzorging een echt vrouwending is, is niet meer van deze tijd. Sterker nog: steeds meer mannen vinden het heerlijk om zichzelf eens goed te verzorgen. Gun je vader een cadeautje waarmee hij goed voor de dag komt. Denk bijvoorbeeld aan zijn favoriete geurtje, haarverzorging of een giftset vol gezichtsproducten. 


Smakelijke cadeaus

Is jouw vader een echte bierliefhebber? Dan ben je bij Beerwulf aan het juiste adres. In de webshop scoor je namelijk allerlei samengestelde bierpakketten, waardoor er voor jouw vader zeker een mooi pakketje tussen zit. Ook kun je hem zelf zijn biertje laten tappen door een van de biertaps met vaten te schenken. Is jouw vader een echte doe-het-zelver? Laat hem dan zijn eigen biertjes brouwen met de bierbrouwpakketten van HOPT. Wij weten echter dat niet iedere vader een liefhebber is van een fris biertje. Daarom hebben wij ook voor mannen met andere drankvoorkeuren de beste aanbiedingen en actiecodes op een rijtje gezet.


Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie op kunnen doen om een mooi cadeau te scoren voor Vaderdag. Ben je nog niet helemaal overtuigd, of ben je benieuwd naar nog meer aanbiedingen en kortingscodes? Check dan onze speciale themapagina, om zo alle deals voor Vaderdag in één overzicht te zien. Zorg wel dat je op tijd je bestelling plaatst, want het zal volgende week gegarandeerd enorm druk zijn bij de webwinkels. Mocht je een gepersonaliseerd cadeau willen scoren zoals een fotoboekje, check dan voor de zekerheid bij de desbetreffende printshop hoe lang het drukproces duurt. Zo weet je zeker dat je tijdens Vaderdag niet met lege handen aankomt!