TicketVeiling kortingscodes

Pak extra korting op de leukste uitjes met een TicketVeiling kortingscode of aanbieding – april 2017

€5 korting

TicketVeiling kortingscode: €5,- korting op de vernieuwde website

 • Kortingscode
 • 26 min. geleden gebruikt
 • 41 keer gebruikt vandaag
 • Code geverifieerd
Details

Win een veiling op de vernieuwde website en gebruik de kortingscode om te kunnen profiteren.

ONTDEKNIEUW17

Deze TicketVeiling kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in april 2017

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over TicketVeiling

 • Met een account bij TicketVeiling word je via de e-mail als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe veilingen en kortingscodes.
 • Met een inschrijving op TicketVeiling.nl kun je profiteren van extra kortingen.
 • Wanneer je een aankoop doet uit de sale betaal je géén administratiekosten.
 • Meebieden kan al vanaf 1 euro, dus ook met een klein budget kun je leuke veilingen winnen.
 • Je kunt aangeven of je een melding wilt ontvangen op het moment dat je overboden wordt.
 • Automatisch bieden geeft je de gelegenheid om automatisch steeds een hoger bod te plaatsen, zodat je de veiling zeker wint.
 • Wanneer je een veiling wint dan heb je een termijn van veertien dagen om de gewonnen veiling te herroepen bij TicketVeiling.
 • TicketVeiling heeft regelmatig een aanbieding of kortingscode waarbij je geen administratiekosten betaalt over je gewonnen veiling.

Een kortingscode gebruiken bij TicketVeiling? Zo doe je het

 1. Doordat jij bij TicketVeiling zelf de prijs bepaalt voor uitjes, etentjes en producten betaal je nooit te veel. Toch kun je nog meer geld besparen door een kortingscode te gebruiken op de veilingsite. Klik om te beginnen met bieden op je favoriete veiling rechtsboven in beeld op “Profiel aanmaken”.
 2. Kies je inloggegevens, vul de gevraagde persoonlijke gegevens in en geef aan hoe je gewonnen veilingen wilt betalen. Vink aan of jij je wilt abonneren op de TicketVeiling nieuwsbrief om zo €5,- korting te krijgen. Klik vervolgens op “Profiel versturen”.
 3. Bevestig je registratie via de link in de e-mail die je hebt ontvangen. Je kunt meteen gaan bieden. Ben jij de hoogste bieder? Dan win je de veiling! Je kunt nu overgaan tot het betalen. Vul de code in bij “Kortingsbon”. Je ziet direct hoeveel jij bespaart op de veiling.
 4. Je ontvangt na de betaling een e-mail met daarin de order en een e-mail met de vouchers van de gewonnen veiling. Je kunt deze vouchers ook downloaden via je profiel op de website onder “Mijn veilingen”.

TicketVeiling kortingscode forum

Deel een kortingscode met andere online shoppers of laat je mening horen over TicketVeiling
Alies
Geplaatst op 2017-01-13

Kortingscode voor geen administratiekosten zijn echt mijn favoriet bij TicketVeiling! Hopelijk komen die nog veel vaker. Ik wacht er toch altijd ee nbeetje op.

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2017-01-06

Jammer Danisha! Is het je inmiddels al gelukt om al voordelig kaartjes te scoren voor een dagje uit? Ik hoop dat binnenkort inderdaad Burgers Zoo bij je op de planning staat. Het is een aanrader!

Danisha
Geplaatst op 2016-12-28

Heb net voor het eerst geboden bij TicketVeiling. Helaas niks binnen geharkt! Wel leuk, denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb: zo goedkoop mogelijk kaartjes scoren voor van alles. Wil graag een keertje naar Burgers Zoo met mijn vriend.

Loes
Geplaatst op 2016-12-07

Ja best jammer. Maar je kunt wel sommige dingen zonder die kosten kopen. Kijk maar ff hier boven aan.

Nancy
Geplaatst op 2016-12-02

waarom moet je adminstratiekosten betalen?

Ronald
Geplaatst op 2016-11-24

Ik vind dat veilen wel een beetje lastig, maar het zijn wel goede aanbiedingen. Ik ga het denk ik gewoon een keer proberen. Kijken of ik iets leuks voor de kerstvakantie kan "winnen"!