XS4ALL kortingscode

XS4ALL kortingscodes

Sluit voordelig een internetabonnement af met een XS4ALL kortingscode in september 2020

Gratis actie

Scoor een GRATIS wifi-versterkers bij je abonnement via XS4ALL

Pak deze korting
€40 korting

Profiteer van tot wel €40,- korting op een pakket voor internet en bellen bij XS4ALL

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang elke maand 1 GB GRATIS mobiel internet bij je XS4ALL abonnement

Pak deze korting
€40 korting

Sluit een abonnement af voor internet en televisie met ruim €40,- korting bij XS4ALL

Pak deze korting
50% korting

XS4ALL aanbieding: profiteer van 50% korting op een alles-in-1 pakket

Pak deze korting
50% korting

Profiteer de eerste vier maanden van 50% korting op internet, TV en bellen via XS4ALL

Pak deze korting
10% korting

Ontvang tot 10% korting op Spotify via XS4ALL

Info

Ontvang korting op Spotify Premium of Spotify Family.

Pak deze korting
30% korting

30% korting op internet bij XS4ALL

Info
 1. Alleen geldig op mobiel internet.
 2. Deze korting geldt alleen de eerste drie maanden.
Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van 6 maanden GRATIS TV bij XS4ALL

Verloopt morgen
Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang een GRATIS cadeau bij je XS4ALL bestelling

Info

Je ontvangt een Chromecast bij alle internetpakketten.

Pak deze korting
€30 korting

Ontvang ruim €30,- korting per maand op een XS4ALL internetabonnement

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€40 korting

Pak tot wel €40,- korting op een internet en bellen pakket bij XS4ALL

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Verlopen XS4ALL kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
Gratis actie

Krijg een GRATIS wifi-versterker bij je XS4ALL pakket

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€30 korting

XS4ALL aanbieding: pak €30,- korting of meer op tv en internet

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Neem je favoriete programma's GRATIS op bij XS4ALL

Verloopt vandaag
Pak deze korting
10% korting

Ontvang nu minimaal 10% korting op een XS4ALL abonnement

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Over XS4ALL

Over XS4ALL

XS4ALL is een Nederlandse internetprovider voor particulieren. Het bedrijf is in 1993 opgericht door vier internetpioniers en is sinds 1998 een dochteronderneming van KPN. Tot op heden is XS4ALL al vijf jaar door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste provider van Nederland. Het bedrijf staat voor uitstekende service en is begaan met privacy en veiligheid. Door actief te zijn in politiek en wetgeving willen zij transparantie bieden. Regelmatig schrijft de internetprovider publicaties met betrekking tot het internet en de samenleving. Via XS4ALL.nl kun je een abonnement afsluiten voor internet, digitale televisie en bellen. Hierbij kies je zelf de internetsnelheid.

Ga naar xs4all.nl

Andere voordelen van een abonnement bij XS4ALL

Nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle acties, kortingen en nieuwtjes. Ook wanneer er een kortingscode beschikbaar is, ontvang je die via de nieuwsbrief van het bedrijf. Je kunt je gratis inschrijven op XS4ALL.nl door je e-mailadres achter te laten. Wanneer je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kun je je eenvoudig weer uitschrijven.

Social media

Een andere manier om geen enkele korting meer aan je voorbij te laten gaan is door XS4ALL te volgen op social media. De internetprovider is actief op Facebook, Twitter en YouTube. Door XS4ALL te volgen komen niet alleen alle acties en kortingscodes voorbij, maar kun je ook meedoen aan winacties en krijg je gratis tips en tricks waardoor jij altijd profiteert van de beste internetverbinding.

Geen activatiekosten

XS4ALL rekent geen activatiekosten voor nieuwe klanten. Dat scheelt toch al snel €35,-. Daarnaast kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de gratis overstapservice. In dit geval zegt de provider alle diensten op bij je huidige provider. Of het nu om alleen internet gaat of om een alles in één-abonnement, het wordt voor je geregeld. De levering van je nieuwe abonnement duurt één maand, in verband met de wettelijke opzegtermijn die je provider aanhoudt.

Lees hier alles wat je moet weten over het afsluiten van een XS4ALL abonnement

Gepersonaliseerde pakketten

XS4ALL biedt diverse diensten aan, die je helemaal aan kunt laten passen naar jouw wensen. Naast internet, televisie en bellen heeft de internetprovider ook oplossingen voor hosting en mobiel internet. Je kunt de meeste abonnementen uitbreiden met extra's, zoals met extra zenderpakketten bij je televisie-abonnement. Heel af en toe is er een kortingscode actief waardoor je niet bij hoeft te betalen voor deze extra's.

Annuleren of opzeggen

Als je een nieuwe aanvraag wil annuleren of je abonnement op wil zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van XS4ALL. De medewerkers helpen je verder en kunnen eventuele vragen beantwoorden. Indien gewenst kan er ook gekeken worden of er een beter passend pakket voor je is. Bij een verhuizing is het niet nodig om jouw abonnement op te zeggen. De verbinding kan gewoon met je mee verhuizen. Wel moet je dit even doorgeven. Dat kan zowel telefonisch als in je eigen account.

Snelheid checken

Op XS4ALL.nl kun je de snelheid checken van de internetverbinding als je er wellicht voor wil kiezen om jouw internetabonnement hier af te sluiten. De provider is graag eerlijk over de snelheid. Doordat je deze vooraf kunt checken kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en kun je zien welke abonnementen de provider kan leveren en wat de bijbehorende snelheid is.

Flexibel abonnement

Jouw abonnement bij XS4ALL kun je maandelijks aanpassen. Hierdoor weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Als je erachter komt dat je bijvoorbeeld maar weinig naar de extra zenderpakketten van jouw gekozen televisieabonnement kijkt, kun je deze de maand daarop gewoon opzeggen. Dit gaat gemakkelijk en snel via je persoonlijke account.

Persoonlijk account

Met je persoonlijke account kun je eenvoudig jouw abonnement beheren. Of dit nu gaat om een aanpassing in adres, betaalmethode of het abonnement dat je hebt afgesloten. Met een account bij XS4ALL kun je alles eenvoudig wijzigen. In je eigen account kun je ook af en toe speciale aanbiedingen vinden die alleen gelden voor jou als trouwe klant.

Wifi tips

XS4ALL snapt dat jij zoveel mogelijk online wil zijn en deelt praktische wifi tips. Zodra jij weet hoe je de wifi het beste afstelt kun je optimaal gebruikmaken van een snelle, stabiele verbinding met uitstekend bereik. Als je er zelf niet uit komt kun je ook een monteur van XS4ALL bij je thuis laten komen. De provider lost dagelijks alle problemen van klanten op, onder andere door de beste apparatuur in te zetten en de keuze van het juiste kanaal.

Prijswinnende provider

De internetprovider heeft gedurende de jaren verschillende awards gewonnen. Een groot deel van deze titels heeft het bedrijf van de Consumentenbond gekregen. Je kunt alle prijzen bekijken op de website onder het kopje "Beste provider". Ook kun je recensies van andere klanten lezen, bijvoorbeeld op de Facebookpagina van de internet- en televisieaanbieder.

Betaling

De betaling bij XS4ALL loopt via automatische incasso. Iedere maand wordt het factuurbedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Hierdoor kun je niet vergeten om een rekening te betalen. Daarnaast ontvang je maandelijks de factuur in je persoonlijke account. Op de factuur zie je in één oogopslag hoeveel je betaalt en hoe dit bedrag tot stand is gekomen. Hierdoor heb jij altijd inzicht in je abonnement.

10 handige weetjes over bestellen bij XS4ALL

 1. Internetprovider XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden die het internet biedt.
 2. Bij XS4ALL kun je een abonnement voor internet, televisie en/of telefonie afsluiten.
 3. Op XS4ALL.nl staan antwoorden op veel veelgestelde vragen, het is dus aan te raden om hier te kijken voordat je contact opneemt met de klantenservice.
 4. De klantenservice is te bereiken via een live chat, telefoon en een online contactformulier.
 5. Ook voor technische ondersteuning kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice van XS4ALL.
 6. Bij het afsluiten van een abonnement van XS4ALL kun je zelf kiezen hoe snel je internet moet zijn.
 7. De internetprovider biedt ook verschillende diensten aan als het gaat om hosting.
 8. Een XS4ALL kortingscode komt niet vaak voor, maar als er een beschikbaar is, zul je die in dit kortingsoverzicht vinden.
 9. XS4ALL is al een aantal keer uitgeroepen tot de provider met de beste service.
 10. Op XS4ALL.nl vind je regelmatig acties waarmee je korting kunt pakken op bijvoorbeeld je internetabonnement.

Nieuws

Fusie XS4ALL en KPN

XS4ALL gaat binnenkort samenvoegen met KPN. De provider laat weten dat XS4ALL zal blijven bestaan voor huidige klanten maar dat de techniek voor alle services geïntegreerd zal worden met KPN. Zo worden bijvoorbeeld de malwarefilter en het DNSSEC beveiligingssysteem overgenomen door KPN. Voor meer informatie over wat er precies gaat gebeuren tijdens de fusie van de twee providers kun je terecht op de website van XS4ALL.

Internetstoringen en werkzaamheden

Heb je last van een storing tijdens het bellen, televisie kijken of tijdens het internetten? Check dan op de website van XS4ALL of de storing bekend is. Hier wordt per storing vermeld in welk deel van Nederland de storing zich bevindt en welke diensten verstoord zijn. Wil je automatisch een sms-bericht ontvangen wanneer er een internetstoring op jouw postcode plaatsvindt? Zet dan de XS4ALL sms-service aan in je persoonlijke account op de website.

Dienstverlening XS4ALL tijdens COVID-19 uitbraak

Veel bedrijven moeten hun dienstverlening aanpassen vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ook XS4ALL moet enkele wijzigingen doorvoeren. Het onderhoud van het netwerk blijft doorgaan zoals eerst, juist omdat online zijn nu zo belangrijk is. Daarnaast blijft de klantenservice open zoals voorheen. Monteurs worden alleen ingezet bij storingen, het installeren van de internetverbinding en andere urgente zaken. Als steuntje in de rug voor de thuiszitters heeft XS4ALL gratis extra zenders vrijgegeven.