WooCommerce kortingscode

WooCommerce kortingscodes

Scoor WooCommerce korting op extensies voor websites met een kortingscode – oktober 2020

 • gemiddelde besparing: €7,63
60% korting

Ontvang tot 60% korting op extensiebundels bij WooCommerce

Pak deze korting
€20 actie

Bestel veel betaalextensies voor minder dan €20,- bij WooCommerce

Pak deze korting
€100 actie

WooCommerce voordeel: website personalisatie voor minder dan €100,-

Pak deze korting
€20 actie

Scoor diverse website thema's voor minder dan €20,- bij WooCommerce

Pak deze korting
% actie

WooCommerce aanbieding: maak nu gebruik van GRATIS betaalextensies

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer extensies van WooCommerce nu 30 dagen GRATIS

Pak deze korting
Gratis actie

Download GRATIS thema's via WooCommerce

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS extensies bij Woocommerce

Pak deze korting
€50 actie

Personaliseer jouw website al voor slechts €50,- bij WooCommerce

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€30 actie

WooCommerce voordeel: veel marketingextensies voor minder dan €30,-

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Verlopen WooCommerce kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
60% korting

Scoor nu tot 60% korting op extensiebundels bij WooCommerce

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€50 actie

Bestel jouw website thema al voor minder dan €50,- bij WooCommerce

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer tijdelijk van GRATIS betaalextensies bij WooCommerce

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€25 actie

Maak al voor slechts €25,- gebruik van betalingsherinneringen bij WooCommerce

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Over WooCommerce

Over WooCommerce

WooCommerce is een open source e-commerce oplossing gebouwd op WordPress. Het bedrijf is gestart in 2008 als WooThemes, maar besloot in 2017 om zich enkel te focussen op e-commerce. Het bedrijf is opgericht door drie ondernemers uit Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Inmiddels bestaat het team van WooCommerce uit honderdvijftig personen in tweeëndertig landen. Tegenwoordig stelt WooCommerce kleine en middelgrote bedrijven in staat om de webwinkel te bouwen die ze willen. Dit biedt iedereen de mogelijkheid om controle te hebben over zijn of haar eigen online bedrijf. Het kernplatform is dan ook gratis en open source, zodat iedereen die een webshop wil starten of beheert er toegang tot heeft. Via WooCommerce.com kun je website-extensies en thema's aanschaffen voor jouw online bedrijf.

Ga naar woocommerce.com

Profiteer van gratis extra's bij WooCommerce

Scoor gratis extensies en thema's

Op de website kun je gemakkelijk gratis extensies en thema's vinden door gebruik te maken van de zoekfilters. Deze producten zijn gratis te downloaden en hier heb je geen kortingscode voor nodig. Op deze manier kun je ook met een zeer klein budget jouw eigen webshop oprichten.

Volg WooCommerce via social media

Ondersteuning van verschillende WooCommerce diensten zijn beschikbaar via Facebook en Twitter. Daarnaast valt het aan te raden om de social-mediakanalen te volgen om op de hoogte te blijven van acties waarbij je korting kunt scoren op extensies die voor jou interessant zijn. Heel af en toe wordt er zelfs een WooCommerce kortingscode gedeeld.

Download de gratis app

Een online bedrijf is altijd actief. Download gratis de app van WooCommerce om jouw webshop altijd en overal in de gaten te houden, gewoon via je smartphone. Zo is het eenvoudig om bestellingen te beheren, statistieken te checken en je ontvangt verkoopmeldingen op je telefoon.

Voeg WooCommerce tools gratis aan je eigen website toe

Het kost niets om diverse tools van WooCommerce, zoals een betaaldienst, aan een WordPress-site toe te voegen. Hier is dus geen speciale code voor nodig. Er zijn geen kosten verbonden aan transacties buiten die van de betalingsdienstaanbieder, waardoor WooCommerce de meest betaalbare manier is om fysieke en digitale goederen online te verkopen.

Test je gekochte dienst tot dertig dagen lang

WooCommerce wil ervoor zorgen dat jij 100% tevreden bent met jouw extensie- of thema-aankoop. Wanneer blijkt dat je toch niet tevreden bent met de dienst die je hebt uitgekozen, biedt de webwinkel een volledige, probleemloze terugbetaling binnen dertig dagen na aankoopdatum aan. Deze terugbetaling wordt zo snel mogelijk verwerkt.

Zo kun je nog eenvoudiger shoppen bij WooCommerce

Maak een eigen account aan

In je account kun je veel informatie vinden, zoals de huidige versie van jouw product, wanneer die versie werd uitgebracht en de Changelog voor iedere update. Daarnaast plaats je heel gemakkelijk nieuwe bestellingen. Je kunt ook de gehele bestelhistorie terugvinden. Zo weet je altijd nog welke extensie of thema je al eens hebt gebruikt.

Uitgebreide support voor elke ondernemer

Op WooCommerce.com vind je uitgebreide support voor klanten die vragen hebben. In de documentatie op de website vind je het antwoord op zeer veel vragen. WooCommerce zorgt voor informatie die je helpt om jouw aangekochte extensies of thema's optimaal te gebruiken. Als je extra hulp nodig hebt, kun je naar de helpdesk gaan en een live chat starten of een ticket indienen dat rechtstreeks betrekking heeft op het product waar je hulp bij nodig hebt.

Lees verschillende recensies

Op Woocommerce.com kun je verschillende recensies en succesverhalen lezen van enthousiaste gebruikers. Zo kun je bepalen of de software aan jouw wensen voldoet. Daarnaast kun je er dus voor kiezen om WooCommerce gratis aan je Wordpress website toe te voegen en dit uit te testen. De diensten waar je voor moet betalen zijn extra extensies. Deze kun je altijd op een later moment nog toevoegen wanneer het duidelijk is voor jezelf wat je nodig hebt om jouw webshop succesvol te maken. Zelf kun je natuurlijk ook een recensie achterlaten.

Customizations voor elk bedrijf

Soms heb je code nodig die je niet in beschikbare plug-ins kunt vinden. Op de website van WooCommerce kun je gemakkelijk een ervaren developer vinden die je helpt om jouw producten naar wens aan te passen. Of je nu een snel eenmalig project hebt of een langdurige samenwerking nodig hebt met een ontwikkelingsbedrijf dat met je mee kan groeien. Hiervoor kun je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Laat je inspireren

In de blog vind je gigantisch veel inspiratie en informatie. Zo kom je onder andere te weten hoe het dashboard precies werkt, hoe je het checkout-proces optimaliseert voor meer omzet en hoe je de juiste verzendstrategie implementeert. Deze informatiebron zorgt ervoor dat jij jouw WooCommerce-webshop optimaal in kunt richten voor een maximale winst.

Betalen kan op diverse manieren

WooCommerce accepteert alle gangbare betaalkaarten en gebruikt Stripe.com als betalingsgateway: VISA, MasterCard, JCB, Discover, Diner’s Club en American Express. Alle prijzen worden in Amerikaanse dollars (USD) in rekening gebracht en dit wordt door je eigen bank of kaartuitgever omgezet naar euro's. Heb je een extensie of thema uitgezocht, dan kun je deze veilig afrekenen.

Hierom gebruik je graag de extensies van WooCommerce

 1. Met de extensies en thema's van WooCommerce kun je jouw website volledig naar wens aanpassen.
 2. Je profiteert regelmatig van gratis website-extensies in de webshop van WooCommerce.
 3. Via de aanbiedingen op WooCommerce.com scoor je tot wel 60% korting op extensie- en themabundels.
 4. Je leest alles over het customizen van je website in de blogartikelen op WooCommerce.com.
 5. Volg WooCommerce op Twitter, Facebook en Instagram als je altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste kortingsacties.
 6. Via de website kun je lezen over de succesverhalen van andere gebruikers, je kunt hier zelfs je eigen verhaal delen.
 7. Je kunt binnen dertig dagen na aankoop je geld terug vragen als je niet tevreden bent met de services van WooCommerce.
 8. Op de website vind je allerlei handige documenten met tips en handleidingen voor het opzetten van je eigen website.
 9. Met de gratis WooCommerce-app kun je altijd en overal je webwinkel beheren en belangrijke metrics bekijken.
 10. In de pre-sales veelgestelde vragen vind je antwoord op allerlei veelvoorkomende vragen met betrekking tot de functionaliteiten van WooCommerce.