Verisure kortingscodes

Pak Verisure korting op beveiligingsproducten dankzij een kortingscode – oktober 2022

  • gemiddelde besparing: €11,58
40% korting

Bestel beveiligingsproducten met tot 40% korting bij Verisure

Pak deze korting
Gratis korting

Maak een GRATIS belafspraak voor een offerte bij Verisure

Pak deze korting
40% korting

Bescherm je bedrijf tijdelijk met tot 40% Verisure korting

Pak deze korting
40% korting

Scoor tot 40% korting op de aansluitkosten bij Verisure

Pak deze korting
40% korting

Krijg tot 40% korting op huisbeveiliging bij Verisure

Pak deze korting
40% korting

Koop alarmsystemen met tot wel 40% Verisure korting

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang GRATIS politie Live View bij je Verisure systemen

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS beveiligingsstudie van Verisure

Pak deze korting
40% korting

Beveilig je gebouw met tot 40% Verisure korting

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS beveiligingsstudie bij Verisure

Pak deze korting
40% korting

Ontvang tijdelijk tot 40% korting op een alarm bij Verisure

Pak deze korting

Verlopen Verisure kortingscodes

40% korting

Ontvang 40% korting op aansluitkosten met deze Verisure deal

Pak deze korting
% korting

Shop beveiligingsproducten nu extra voordelig bij Verisure

Pak deze korting
Gratis actie

Vraag een GRATIS offerte aan via de Verisure website

Pak deze korting
40% korting

Beveilig je huis met tot 40% korting bij Verisure

Pak deze korting
40% korting

Scoor tot 40% korting op beveiliging van je bedrijf bij Verisure

Pak deze korting

Vier handige Verisure bespaartips

Vraag een gratis offerte aan

Of je nu sowieso voor de beveiligingsoplossingen van Verisure wil kiezen, of nog je twijfels hebt: je kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen op Verisure.nl. Hierdoor weet je precies welke alarmproducten het beste bij jouw situatie passen én hoeveel je hiervoor moet betalen. Past het aanbod dat je krijgt perfect bij jouw wensen en behoeften? Dan kun je hierna eenvoudig verdergaan met het aankoopproces.

Profiteer van gratis installatie van het alarmysteem

Heb je voor de alarmsystemen van Verisure gekozen, dan hoef je je geen zorgen te maken over de installatie ervan. Het is dus niet nodig om zelf uit te zoeken hoe dat in elkaar steekt. De montage, aansluiting en installatie zijn namelijk in de kosten van de systemen inbegrepen. Bovendien voeren de monteurs van Verisure een uitgebreide veiligheidsstudie uit, waarbij de zwakke plekken van je woning of bedrijfspand in kaart worden gebracht. Zo weet je zeker dat alles op de juiste manier is ingesteld en je op je alarmsysteem kunt vertrouwen.

Blijf op de hoogte via social media

Verisure is erg actief op social media. Het bedrijf is te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Via deze social-mediakanalen ontvang je niet alleen handige veiligheidstips, maar word je ook direct op de hoogte gesteld van nieuwe aanbiedingen of kortingscodes. Zo haal je jouw alarmsystemen gegarandeerd voor de laagste prijs in huis.

Krijg altijd levenslange garantie op je alarmsysteem

Wanneer je kiest voor Verisure, kies jij voor levenslange garantie. De garantie is gekoppeld aan de duur van jouw contract. Zo blijft jouw alarmsysteem in de beste staat, zonder dat je extra geld hoeft uit te geven. Dat is nog eens goede service!

Over Verisure

Over Verisure

Je houdt ongewenste bezoekers gegarandeerd buiten de deur met de beveiligingsoplossingen van Verisure. Het bedrijf heeft alarmproducten ontwikkeld die ervoor zorgen dat ruim vier miljoen Europeanen hun woning of werkplek veilig kunnen achterlaten. Verisure werd opgericht in 1988 en is van een klein dochterbedrijf uitgegroeid tot dé marktleider van Europa op het gebied van veiligheid. Het personeelsbestand bestaat inmiddels uit 18.000 werknemers die zich actief inzetten voor een beter beveiligde wereld. Dankzij de innovatieve mentaliteit van het bedrijf zijn er intussen bewakingscamera's, rookgordijnen, trillingsdetectoren en sirenes op de markt gebracht die voorzien zijn van de nieuwste beveiligingstechnologieën. Zo worden inbrekers niet alleen afgeschrokken, maar word je ook op tijd gealarmeerd of ingelicht als er zich andere noodsituaties voordoen. Kortom: de alarmsystemen van Verisure.nl houden voor jou een oogje in het zeil, waardoor jij je aandacht kunt schenken aan andere zaken die ertoe doen.

Ga naar verisure.nl

Voordelen van een alarmsysteem aanschaffen bij Verisure

Download de gratis app voor beheer en updates

Via de gratis app kun je jouw Verisure producten beheren op afstand. Waar je ook bent, je hebt toegang tot jouw apparaten. Naast dat je je camera's en detectoren via de app kunt bedienen, kun je ook precies zien wat er gaande is op locatie. Zo kun je zien wie jouw woning of werkplek binnenkomt en verlaat. Je ontvangt ook direct een melding wanneer er iets mis is, denk aan een noodgeval of een stroomstoring. Je kunt de app zelfs inzetten als toegangscontrole voor jouw woning of bedrijf. Zo kun je zien wie bijvoorbeeld het alarmsysteem uitschakelt om naar binnen te gaan. Dankzij deze functie is jouw woning of bedrijf veilig, zonder dat je steeds jouw kinderen of personeel hoeft te begeleiden bij binnenkomst.

Gratis tips voor nog meer veiligheid

Door een alarmsysteem te gebruiken, houd je inbrekers natuurlijk al op een effectieve wijze buiten de deur. Toch zijn er nog een handjevol schurken die alsnog proberen in te breken. Daar is Verisure maar al te goed van op de hoogte. Daarom biedt de alarmspecialist je gratis tips aan via de website om je van nóg betere beveiliging te voorzien. Via de gratis blog of de adviespagina lees je bijvoorbeeld over potentiële zwakke plekken in je pand en hoe je voorkomt dat dieven je in de gaten houden om je gewoontes te ontdekken.

Altijd veilig dankzij een korte reactietijd

Indien het alarmsysteem iets detecteert, zal de meldkamer binnen 29 seconden reageren. Wanneer blijkt dat het om een serieuze melding gaat, zal de politie binnen enkele seconden worden ingelicht. De alarmcentrale is 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen. Dankzij de SOS-knop op de alarmproducten is er snel contact, en zal de politie, brandweer of ambulance direct naar jou toegestuurd worden.

Eenvoudig contact met beveiligingsexperts

Overweeg je om een alarmsysteem van Verisure aan te schaffen, maar heb je een aantal twijfels over de werking of het bestelproces ervan? Dan kun je, mits je vraag niet wordt beantwoord in de veelgestelde vragen, eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Verisure. De beveiligingsexperts in dienst zijn dagelijks bereikbaar via de telefoon en helpen je graag verder met eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de dienstverlening.

Nieuws

Ga deze zomer over op een alarmsysteem

Nu iedereen weer volop op vakantie gaat, lopen er veel meer inbrekers rond. Om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste bezoekers in huis komen, is het verstandig om een alarmsysteem te installeren. Nu is het aanschaffen van een alarmsysteem geen dagelijkse kostenpost en daarom heeft Verisure een tijdelijke zomeractie waarbij je tot wel 40% korting kunt verwachten. Dat is nog eens mooi meegenomen!