VCA Direct kortingscodes

Krijg VCA Direct korting op VCA cursussen met een kortingscode in oktober 2020

  • gemiddelde besparing: €11,83
€150 actie

Scoor veel VCA Direct trainingspakketten voor nog geen €150,-

Pak deze korting
€84 actie

Losse examens maak je via VCA Direct al vanaf slechts €84,-

Pak deze korting
€100 actie

Scoor allerlei VCA Direct basiscursussen voor minder dan €100,-

Pak deze korting
% korting

Ontvang iedere VCA Direct kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS spoedaanmelding bij VCA Direct

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een GRATIS democursus bij VCA Direct

Pak deze korting
€99 actie

Begin jouw e-learning traject vanaf slechts €99,- via VCA Direct

Pak deze korting
€10 korting

Ontvang €10,- korting via de huidige VCA Direct aanbiedingen

Pak deze korting
€99 actie

Koop veel VCA Direct trainingspakketten voor maar €99,-

Pak deze korting

Verlopen VCA Direct kortingscodes

30% korting

Bespaar €30,- op e-learning i.v.t. lesboeken bij VCA Direct

Pak deze korting
5% korting

Profiteer van 5% korting tijdens de VCA Direct actieperiode

Pak deze korting
€10 korting

Rond jouw training tijdelijk €10,- voordeliger af bij VCA Direct

Pak deze korting
€100 actie

Scoor bijna alle VCA Direct examens voor nog geen €100,-

Pak deze korting
€100 actie

Verruim je kennis voor minder dan €100,- via VCA Direct

Pak deze korting

Zo kun je nog meer korting krijgen bij VCA Direct

Profiteer van extra volumekorting bij VCA Direct

Ben jij een werkgever die meer dan vijf kandidaten in wil schrijven voor een veiligheidstraining? Ook dan kun je gebruikmaken van scherpere tarieven. De korting wordt direct berekend tijdens het inschrijfproces. Daarnaast kun je vooraf uiteraard een prijsofferte aanvragen en kun je zien hoeveel volumekorting je ontvangt.

Meld je aan voor de VCA Direct nieuwsbrief voor extra voordeel

Om geen korting mis te lopen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief op VCADirect.nl. Via de nieuwsbrief worden onder andere aanbiedingen gedeeld en ontvang je soms exclusieve deals. Daarnaast ben je als een van eersten op de hoogte wanneer er nieuwe cursussen of examendata aan het aanbod worden toegevoegd.

Profiteer van gratis spoedaanmelding bij VCA Direct

Als je direct aan de slag wil gaan met jouw veiligheidscursus, is dat geen enkel probleem. Je kunt je bij VCA Direct namelijk gratis aanmelden voor de snelst mogelijke startoptie. Dit geldt zelfs voor examens, waarbij je de toets binnen vierentwintig uur kunt maken als er nog plek is. Let er wel op dat de locaties voor een examen wel beperkt kunnen zijn, zo kort voor afname.

Over VCA Direct

Over VCA Direct

Wanneer je jouw VCA certificaat wil behalen, ben je bij VCA Direct aan het juiste adres. Het bedrijf bestaat sinds 2003 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de grootste Nederlandse opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidstrainingen. Alle cursussen worden intern ontwikkeld en zijn voorzien van video, audio, opgaves, toetsen en digitale handleidingen. Hierdoor leer jij snel en eenvoudig hoe je veilig kunt werken in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel of materieelschade. Wanneer je je op VCADirect.nl inschrijft voor een digitale training, kun je binnen enkele minuten beginnen. Daarnaast vinden ze het bij VCA Direct erg belangrijk dat je jouw cursus in je eigen tempo kunt doorlopen. Dit betekent dat je de training op elk moment kunt oppakken. Heb je het opleidingstraject succesvol afgerond? Dan kun je direct aan de slag met jouw VCA certificaat.

Ga naar vcadirect.nl

Zo kun je een VCA Direct kortingscode invoeren

VCA Direct kortingscode gebruiken

  1. Wil je een VCA Direct cursus volgen, bijvoorbeeld voor je werk? Dan lees je hier hoe je dat extra voordelig doet met behulp van een kortingscode.
  2. Je VCA Direct kortingscode vul je in tijdens het inschrijfproces van de cursus. Selecteer dus eerst de cursus die je wil gaan volgen en klik dan op "Direct inschrijven".
  3. In deze stap vul je je contactgegevens in, zoals je adres en telefoonnummer. Klik op "Doorgaan" wanneer je dit hebt gedaan.
  4. Hier vul je je geboortedatum in. De website heeft deze nodig voor je certificaat. Klik na het invoeren weer op "Doorgaan".
  5. Check nu al je gegevens om er zeker van te zijn dat er geen foutjes in staan en corrigeer waar nodig. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op "Bevestigen" als alle gegevens correct zijn.
  6. Dit is dan eindelijk de stap waar je je kortingscode kunt verzilveren. Vul de code in, in de kortingscode balk en voeg hem toe zodat de korting wordt verrekend. Selecteer daarna hoe je de cursus wil betalen: op rekening, via iDEAL, PayPal of met een creditcard. Wanneer je een optie hebt geselecteerd klik je op "Betalen".
  7. Na het betalen van de cursus ontvang je alle cursusinformatie in je mailbox. Uiteraard kun je de informatie ook terugvinden op VCADirect.nl.

Andere voordelen van het volgen van cursussen bij VCA Direct

Alle cursussen zijn voorzien van het NRTO keurmerk

De trainingen van VCA Direct zijn onder andere voorzien van het NRTO keurmerk. Dit toont aan dat de opleider voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Hierop is getoetst door een externe certificerende instelling. VCA Direct is transparant over de diensten en producten die ze aanbieden, kent een professionele omgang met klanten, biedt adequate dienstverlening heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Erkend diploma in de Benelux

Een diploma van VCA Direct wordt, net als het VCA-systeem, enkel in de Benelux erkend en geaccepteerd. Het Nederlandse VCA systeem is een onafhankelijke norm die voldoet aan de Europese richtlijnen. Op dit moment is het VCA-certificaat geldig in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Je VCA diploma wordt landelijk geregistreerd

Het VCA-diploma dat je via VCA Direct behaalt, wordt landelijk geregistreerd in het CDR register. In deze landelijke registratiebank worden alle behaalde en geldige VCA-certificaten geregistreerd. De SSVV (Stichting Samenwerken Voor Veiligheid) bepaalt de criteria en is verantwoordelijk voor het VCA-certificatiesysteem. Jaarlijks worden er updates uitgebracht welke weer worden meegenomen in de cursus. Deze is altijd actueel.

Ruime keuze door het brede cursusaanbod

Bij werkzaamheden met een verhoogd risico op lichamelijk letsel en materiële schade, zijn de medewerkers verplicht om in het bezit te zijn van een geldig VCA-diploma. Welk diploma nodig is, is afhankelijk van de taken en verantwoordelijkheden. Op VCADirect.nl vind je een ruim aanbod met cursussen, waaronder de Basisveiligheid VCA, de VIL-VCU voor uitzendorganisaties en VOL-VCA voor operationeel leidinggevenden.

Direct starten met je VCA Direct cursus

Je kunt direct van start met de e-learning module van jouw cursus. Log in op VCADirect.nl om met de modules aan de slag te gaan. Het complete cursuspakket bestaat uit veertien interactieve leermodules, een handleiding, oefentoetsen en proefexamens. VCA Direct heeft een zeer hoog slagingspercentage, waaruit blijkt dat deze manier van studeren zeer effectief is. Je kunt studeren waar en wanneer jij maar wil. Het examen wordt vervolgens afgenomen op een van de vijftig locaties. De theorie in de e-learning modules sluit naadloos aan op het officiële VCA examen.

Volg de lessen van je cursus ook klassikaal

Studeer jij toch liever klassikaal met aansluitend een examen? Dat is ook gewoon mogelijk. Je ontvangt een lesboek en proefexamens om je voor te bereiden op een dag in de klas van jouw keuze. Deze dagen worden georganiseerd door heel Nederland waardoor er altijd wel een VCA Direct cursusdag bij jou in de buurt is. Tijdens de lesdag wordt alle stof nog een keer goed doorgenomen en aan het eind van de dag leg je je examen af.

Maak gebruik van diverse betaalmethodes om je cursus af te rekenen

Je kunt jouw cursus op een aantal verschillende manieren afrekenen. Dit kan gemakkelijk met je eigen bank via iDEAL, met creditcard of via PayPal. Je kunt ook kiezen voor de gratis optie om achteraf middels overschrijving te betalen. Dit kan wanneer je de factuur hebt ontvangen. Het voordeel dat je ontvangt van een kortingsactie wordt automatisch voor je verrekend.

Hierom volg je graag een cursus bij VCA Direct

In de FAQ op VCADirect.nl vind je antwoord op diverse algemene vragen met betrekking tot het cursusaanbod en certificeringen.

Als nieuwsbriefabonnee ontvang je exclusieve aanbiedingen en kortingscodes en het laatste nieuws omtrent het cursusaanbod.

Je kunt jouw cursus altijd digitaal betalen bij VCA Direct, zo kun je onder andere afrekenen via iDEAL, PayPal, VISA en MasterCard.

Op de website van VCA Direct vind je een overzicht met alle examenlocaties per provincie.

Je kunt zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen met de klantenservice van VCA Direct.

Via de website van VCA Direct kun je een gratis democursus volgen om een impressie te krijgen van het cursusaanbod.

VCA Direct wordt door maar liefst 97% van alle vorige cursisten aanbevolen.

Via de interactieve kalender en kaart kun je je eenvoudig inschrijven voor een cursus bij jou in de buurt op een geschikte datum.

VCA Direct beschikt over de officiële keurmerken van NRTO en DigiTrust waardoor je je altijd veilig en vertrouwd kunt inschrijven.

Je kunt gratis een brochure aanvragen via het contactformulier op VCADirect.nl.

Nieuws

Hoe zit het met examens?

In deze tijden van het coronavirus zijn veel dingen net even wat anders dan wat je bent gewend. Dit geldt ook voor de examens van VCA Direct. Hoe verlopen deze nu precies? Om aan de maatregelen te voldoen, kunnen twintig kandidaten per examinator plaatsvinden. In het geval van een praktijkexamen wordt de 1,5 meter in alle gevallen bewaard. Indien deze afstand niet kan worden gehouden, dien je een mondmasker te dragen. Je vindt alle maatregelingen terug op de website.