VARAgids aanbieding

Lees de programmagids met VARAgids korting middels een aanbieding in april 2023

  • gemiddelde besparing: €4,16
€40 korting

Pak tot €40,- korting op een heel jaar VARAgids op je deurmat

Pak deze korting
40% korting

40% korting is wat je krijg als je nu een abonnement afsluit bij VARAgids

Pak deze korting
€30 korting

Lees een jaar lang VARAgids met minstens €30,- korting

Verloopt morgen
Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot de online VARAgids

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij VARAgids

Info

De verzendkosten zitten inbegrepen in de abonnementsprijs.

Pak GRATIS verzending
€0,77 actie

VARAgids voordeel: lees de gids voor slechts €0,77 per week

Pak deze korting
€40 actie

Betaal nog geen €40,- voor een jaar lang VARAgids

Pak deze korting
Gratis actie

Lees GRATIS online artikelen van VARAgids

Pak deze korting
€40 korting

Profiteer van tot €40,- korting op je abonnement bij VARAgids

Pak deze korting

Verlopen VARAgids kortingscodes

50% korting

Sluit een VARAgids abonnement af met tot 50% korting

Pak deze korting
€39,99 actie

Betaal slechts €39,99 om de VARAgids een jaar lang te ontvangen

Pak deze korting
40% korting

Pak minimaal 40% korting op een jaar lang VARAgids

Pak deze korting
€0,77 actie

Lees VARAgids nu 52 weken voor maar €0,77

Pak deze korting
50% korting

Sluit nu een jaarabonnement af met tot 50% korting bij VARAgids

Pak deze korting

Zo bespaar je nog meer op je abonnement bij VARAgids

Maak gebruik van het gratis overzicht

Heb je geen behoefte aan een papieren televisiegids, maar wil je alsnog op de hoogte blijven van alles wat er op de televisie komt? Bekijk dan het gratis programmaoverzicht op de website van VARAgids. Hier kun je kosteloos bekijken hoe laat jij de popcorn klaar moet zetten voor jouw favoriete film, of wanneer de seizoensfinale is van die spannende serie.

Gratis of met korting naar evenementen

Een van de voordelen van een abonnement op de VARAgids is dat je toegang krijgt tot speciale sales. Dit zijn aanbiedingen waarbij je gratis of met korting tickets kunt kopen voor bepaalde evenementen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis naar opnames van je favoriete programma of kun je met korting naar de première van een grote film. Elke aanbieding is alleen bedoeld voor leden van de VARAgids, dus als abonnee krijg je meer kans om exclusieve evenementen mee te maken.

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief

Als VARAgids abonnee kun je van meer dan genoeg voordeel profiteren: van korting op je abonnement tot leuke cadeaus of een tijdelijke aanbieding. Wil je zeker weten dat je niets mist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt de leukste nieuwtjes dan gewoon in je inbox en bent altijd op de hoogte van de laatste winacties of gratis tickets. Hier vind je ook leuke teasers voor de beste artikelen in de gids.

Mis geen korting dankzij social media

Van winacties tot korting op je abonnement: er zijn genoeg manieren om te besparen als lid van de VARAgids. Wil je geen enkele kans op korting missen? Dan hoef je alleen maar social media in de gaten te houden. VARAgids is erg actief op verschillende platforms en houdt je via deze weg op de hoogte van de nieuwste programma's en bespaarmogelijkheden. Hou dus Facebook, Instagram, Twitter, YouTube of LinkedIn in de gaten om up-to-date te blijven.

Over VARAgids

Over VARAgids

Programmagidsen zijn in het leven geroepen om de lezer te informeren over alle uitzendingen op televisie en radio. Waar veel gidsen grotendeels nog steeds bestaan uit programmaoverzichten, doorbreekt VARAgids dit patroon. De omroepgids van BNNVARA profileert zich namelijk als journalistiek mediatijdschrift: waar de helft van de gids bestaat uit programmaoverzichten, wordt de andere helft gevuld met allerlei journalistieke artikelen over entertainment, cultuur en sport. Deze insteek leverde VARAgids sinds zijn oprichting in 1928 maar liefst twee nominaties op voor Tijdschrift van het Jaar. Wekelijks wordt het tijdschrift door ruim honderdduizend abonnees gelezen, waarnaast de website ook nog eens tienduizenden bezoekers per maand trekt. De redactie is dan ook iedere week druk bezig om zowel de gids als de website te vullen met de meest complete overzichten, flitsende nieuwtjes en interessante artikelen. Op die manier blijven het tijdschrift en bnnVARA.nl zich onderscheiden van de rest.

Ga naar bnnvara.nl

Lezers van de VARAgids profiteren van deze vier voordelen

Betaal via automatische incasso

Een van de voordelen van deze gids is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de betaling van je abonnement. Zodra je je abonnement afsluit, geef je eenvoudig het juiste bankrekeningnummer door. Vervolgens worden je abonnementskosten maandelijks afgeschreven, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het missen van een betaling, want deze lopen moeiteloos door.

Krijg gratis toegang tot exclusief materiaal

Als lid van de VARAgids krijg je een kijkje in de keuken bij de omroep. Zo krijg je toegang tot video's die achter de schermen zijn opgenomen, waarbij je de makers van je favoriete programma beter leert kennen. Soms ontvang je ook exclusieve interviews die niemand anders te zien krijgt of kun je vragen stellen aan de meest uiteenlopende televisiemakers. Op deze manier worden leden écht betrokken bij de programma's van BNNVARA.

Maak gebruik van de app

Het is natuurlijk fijn om thuis door je VARAgids te bladeren, maar je kunt ook onderweg genieten van de artikelen van deze gids. Download gewoon de app en krijg zo toegang tot alle artikelen in de gids of het exclusieve materiaal dat de gids speciaal voor haar leden publiceert. Natuurlijk heb je wel een abonnement op de VARAgids nodig om alle content in de app te kunnen bekijken.

Beheer je abonnement in je account

De makkelijkste manier om je abonnement op de VARAgids te beheren, is door een account aan te maken. Hier zie je niet alleen de resterende lengte van je abonnement, maar kun je ook je abonnement annuleren wanneer de actieperiode is afgelopen. Ben je verhuisd? Geef je nieuwe adres dan simpelweg door via je account, zodat de televisiegids altijd op de juiste plek wordt bezorgd.