Relatieplanet aanbiedingen

Ga voordelig op date met onze speciale Relatieplanet acties voor februari 2019

€9,95 actie

Date bij Relatieplanet al vanaf €9,95 per maand

 • Aanbieding
Details

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en jezelf aanmelden bij Relatieplanet? Doe dat dan vandaag nog! Vul je gegevens in en je krijgt een persoonlijk profiel, een mailbox en toegang tot de functies waarmee je andere leden vindt. Met een gratis lidmaatschap kun je onbeperkt profielen van andere mensen bekijken. Meld je eerst gratis aan en ontdek later de betaalde abonnementen om het ontmoeten van leuke mensen nog gemakkelijker te maken.

Ontvang tot 30% korting met de beste Relatieplanet kortingscode tot nu toe

Met de beste kortingscode die we tot nu toe voor Relatieplanet hebben gedeeld, kon je tot 30% korting pakken op een full membership. Over het algemeen komen codes waarmee je één maand gratis de datingsite kunt uitproberen vaker voor. Houd ook vooral Acties.nl in de gaten tijdens speciale dagen zoals Black Friday, want dan kun je vaak profiteren van extra voordeel middels een kortingscode.

Deze Relatieplanet kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in februari 2019

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Relatieplanet

 • Je kunt je geheel gratis en vrijblijvend inschrijven bij Relatieplanet.
 • Je kunt bij Relatieplanet terecht voor het ontmoeten van singles van alle leeftijden, geaardheden en opleidingsniveaus.
 • Relatieplanet.nl organiseert regelmatig speeddates, feesten en singlereizen om je aan een partner te helpen.
 • Af en toe is er een kortingscode te vinden voor extra voordeel, zoals Full Member worden tegen een gereduceerd tarief.
 • Indien je graag berichten wilt sturen naar singles kun je voordelig een abonnement afsluiten.
 • Des te langer je premium abonnement duurt, des te meer korting je krijgt.
 • Relatieplanet is in het bezit van het Keurmerk Veilig Daten, het geen diverse zekerheden met zich meebrengt.
 • Relatieplanet.nl heeft al zes maal de titel beste datingsite gekregen.
 • Maak gratis een profiel aan en het eerste contact is gratis bij Relatieplanet.
 • Op dit moment zijn er meer dan 73.500 leden actief bij Relatieplanet.

Een Relatieplanet kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Relatieplanet kortingscode gebruiken

 1. Wil jij weer graag gaan daten maar wil je niet teveel betalen voor een abonnement? Profiteer dan van korting met een Relatieplanet kortingscode. Hoe je zo’n code kunt activeren, leggen wij hieronder graag aan je uit.
 2. Ga allereerst naar Relatieplanet.nl en kies een van de abonnementen uit. Log op de volgende pagina in met een bestaand account of maak, net zoals ons, een nieuw account aan. Vul jouw emailadres in en verzin een wachtwoord. Voer dan jouw geboortedatum in en klik op “Start”.
 3. Nu kun je aan de slag met je datingprofiel. Geef je zoek- en e-mailvoorkeuren aan en klik op “Ga verder”. Op de volgende pagina heb je de mogelijkheid om iets over jezelf te vertellen. Heb je alles ingevuld? Druk dan wederom op “Ga verder”.
 4. Op deze pagina voer je jouw woongegevens in en klik je op “Ga verder”. Hierna kun je een klein tekstje maken om jezelf voor te stellen. Dit kun je altijd nog later doen. Bij de volgende stap kun je een leuke foto uploaden en klik je op “Afronden” als je dit gedaan hebt.
 5. Je krijgt nu een overzicht met de mogelijkheden van dat specifieke abonnement. Je kunt ervoor kiezen om het eerst gratis te proberen maar je kunt ook meteen met een abonnement aan de slag gaan. Wij kiezen voor het laatste. Onder dit overzicht heb je de mogelijkheid om de kortingscode in te voeren. Klik eerst op “Kortingscode?”. Er verschijnt een leeg invulveld waar je de code kunt intypen. Druk op “Controleren” om de code te activeren.
 6. Op de volgende pagina kies je een van de betaalmethodes uit en vul je jouw persoonlijke gegevens in. Klik dan op “Gegevens controleren” om verder te gaan. Bekijk het overzicht nog een keer goed om te zien of alles klopt. Plaats je bestelling definitief door op “Akkoord en afrekenen” te klikken. Nu kun je meteen aan de slag!

Relatieplanet kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Relatieplanet

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Lola
Geplaatst op 2019-01-15

Jaa is wel een stuk serieuzer hoor! Heb al goede dates gehad hiermee. Hopelijk toekomst..

Jasja
Geplaatst op 2018-12-17

Ik vraag me af of dit heel ander is dan tinder enzo ?

Jasmin
Geplaatst op 2018-11-20

Voor zover ik weet is er nooit iets van mijn rekening gegaan ;)

Lars
Geplaatst op 2018-10-23

Zijn die drie dagen gratis zonder abonnement of zit je dan ergens aan vast?

Thomas
Geplaatst op 2018-09-27

hey heeft er iemand ervaring met zo'n singlesreis? Is dat een aanrader of viel t tegen?