Petplan kortingscodes

Verzeker je huisdier met Petplan korting dankzij een geldige kortingscode voor mei 2023

  • gemiddelde besparing: €23,74
€15 actie

Sluit hondenverzekeringen al voor slechts €15,- af bij Petplan

Pak deze korting
€20 actie

Krijg een GRATIS cadeaubon t.w.v. €20,- via deze Petplan deal

Info

Indien je een nieuwe verzekering afsluit.

Pak deze korting
€20 actie

Profiteer al voor minder dan €20,- van het basispakket bij Petplan

Pak deze korting
€10 actie

Sluit al voor minder dan €10,- een reisverzekering af bij Petplan

Pak deze korting
€5 actie

Petplan deal: aanvullende dekkingen al voor maar €5,-

Pak deze korting
€25 korting

Petplan actie: krijg een GRATIS Ranzijn cadeaubon t.w.v. €25,-

Info
  1. Enkel geldig in Ranzijn winkels.
  2. Geldt bij besteding van €40,- of meer.
Pak deze korting
80% korting

Krijg tot 80% korting op dierenartskosten via Petplan

Pak deze korting
€15 actie

Sluit al een huisdierverzekering af voor minder dan €15,- bij Petplan

Pak deze korting
3% korting

Krijg 3% korting op een huisdierverzekering bij Petplan

Info

Wanneer je kiest voor een jaarlijkse betaling.

Pak deze korting
10% korting

Petplan kortingscode: verzeker een huisdier met 10% korting

Kortingscode
Info
  1. De korting geldt op het eerste verzekeringsjaar.
  2. Alleen geldig op verzekeringen voor honden en katten.
Pak deze code
€20 korting

Ontvang tijdelijk een GRATIS voucher t.w.v. €20,- bij Petplan

Info
  1. Sluit een verzekering af voor de voucher.
  2. Je kunt de voucher inwisselen bij Pets Place.
Pak deze korting
€20 actie

Scoor al voor minder dan €20,- een basisverzekering bij Petplan

Pak deze korting

Verlopen Petplan kortingscodes

€15 actie

Petplan voordeel: verzeker je hond al voor maar €15,-

Pak deze korting
€20 actie

Betaal minder dan €30,- voor een verzekering voor knaagdieren bij Petplan

Pak deze korting
€20 actie

Verzeker je kat al voor minder dan €20,- bij Petplan

Pak deze korting
€20 actie

Sluit een zorgverzekering voor je huisdier af voor nog geen €20,- bij Petplan

Pak deze korting
€10 actie

Petplan voordeel: een verzekering voor je hond al voor minder dan €20,-

Pak deze korting

Andere manieren waarop je kunt besparen bij Petplan

Kies voor een jaarlijkse betaling met 3% korting

Zoals bij iedere verzekeringsmaatschappij is maandelijks betalen de standaard bij Petplan. Je kunt er echter ook voor kiezen om het gehele jaartarief in één keer te betalen. Zo hoef je geen rekening te houden met maandelijkse aflossingen én profiteer je ook nog eens van 3% korting. Laat een kortingscode dus maar even achterwege en kies direct voor een jaarlijkse facturatie.

Een lagere premie voor jongere huisdieren

Heb je net een kerngezonde puppy of kitten in huis gehaald? Dan voelt het misschien onnodig om je dier te verzekeren. Het is toch slim om direct een verzekering af te sluiten op Petplan.nl. De premie voor jongere dieren is namelijk wat lager dan voor een volwassen huisdier. Je betaalt deze lage premie voor de rest van het leven van jouw dierenmaatje, waardoor je op de lange termijn een stuk voordeliger uit bent. Je weet ook zeker dat je een vergoeding krijgt bij alle aandoeningen, wat niet het geval is wanneer je een huisdier verzekert dat al gezondheidsproblemen heeft.

Volg Petplan op social media

Petplan heeft regelmatig leuke acties voor nieuwe en bestaande klanten in petto. Wil je op de hoogte blijven van al deze aanbiedingen? Volg de verzekeraar dan op social media. Hier kom je allerlei informatie tegen voor een voordelige verzekering, zoals kortingscodes voor een lage premie en aantrekkelijke aanbiedingen voor dierenvoeding. Daarnaast deelt Petplan ook nog eens gratis advies, recepten en weetjes uit. Blijf Facebook en Instagram dus goed in de gaten houden, zodat je niets mist van al dit voordeel.

Over Petplan

Over Petplan

Gun je jouw hond, kat, konijn of papegaai enkel het allerbeste? Dan is de juiste voeding en veel aandacht voor je huisdier niet genoeg. Door aanvullend een zorgverzekering af te sluiten bij Petplan, ben je ervan verzekerd dat je jouw huisdier ook in het geval van ziekte kunt bijstaan. Zo'n huisdierverzekering is niet verplicht, maar zorgt ervoor dat je jouw trouwe viervoeter altijd kunt voorzien van de beste zorg zonder dat je wordt opgezadeld met torenhoge dierenartskosten. Of je huisdier nu behandeld moet worden voor zijn gebit, kampt met diverse allergieën of een operatie moet ondergaan: je kosten kunnen tot wel 80% worden vergoed als je bent verzekerd bij Petplan. Wil je je harige vriend nog wat extra zekerheid bieden? Dan zijn er zelfs een aantal aanvullende verzekeringen waaruit je kunt kiezen. Je sluit jouw huisdierenverzekering snel en eenvoudig af op Petplan.nl.

Ga naar petplan.nl

Dit is nog meer fijn aan een Petplan huisdierverzekering afsluiten

Gratis dierenadvies op de website

Als baasje wil je zo goed mogelijk voor je harige huisgenoot zorgen. Het is daarom fijn om praktische informatie te krijgen over het verzorgen van jouw huisdier. Deze info vind je gelukkig op de website van de verzekeraar. Zo lees je wat je het beste kunt doen wanneer jouw hond bang is voor vuurwerk en welke vakantiebestemmingen perfect zijn voor een weekendje met jouw trouwe viervoeter. Alle tips en trucs wat betreft dieren, vind je onder het kopje "Dierenadvies".

Kies zelf wat je wil verzekeren

Een groot voordeel van een verzekering afsluiten bij Petplan is dat je helemaal zelf bepaalt wat je verzekert. Zo kun je de verzekering uitbreiden met een extra dekking voor bijvoorbeeld de castratie, sterilisatie of crematie van jouw huisdier. Je kunt ook kiezen voor een werelddekking, wat ideaal is wanneer je vaak op reis gaat met je trouwe viervoeter. Petplan heeft bovendien een Basis, Plus en Totaal verzekering. Ieder pakket heeft weer een iets andere dekking, bijvoorbeeld voor gespecialiseerde zorg of een goede dekking bij tandproblemen. Zo bepaal je zelf wat je wel en niet wil verzekeren en kun je de kosten in eigen hand houden.

Beheer je verzekering via Mijn Petplan

Met "Mijn Petplan" kun je eenvoudig jouw verzekering beheren. In dit persoonlijk account zie je precies waar je voor bent verzekerd. Wil je wat wijzigen binnen jouw plan, dan kun je dit binnen enkele klikken regelen. Zo kun je de dekking aanpassen, maar ook een extra dier aan je verzekering toevoegen. Wil je de betalingswijze aanpassen of de verzekering helemaal annuleren? Dan kan dit ook allemaal geregeld worden via jouw persoonlijke account.