Ziggo voucherback

Ziggo aanbieding: ontvang een €20,- bol.com cadeaubon

Ziggo voucherback op alles-in-1 en internet + tv-pakketten

Door bij Ziggo een alles-in-1 of internet en tv-pakket af te sluiten na een bezoek aan Acties.nl, kun je, wanneer je voldoet aan de voorwaarden van deze actie, van ons een bol.com cadeaubon ontvangen die goed is voor €20,- korting op je volgende aankoop bij het grootste online warenhuis van Nederland.

Zo werkt het

Om de cadeaubon te ontvangen waarmee je bij bol.com korting krijgt, hoef je enkel deze vijf stappen op te volgen:

 1. 1. Meld jezelf aan voor de actie door op www.acties.nl/ziggo op de oranje knop met “Cadeaubon ophalen” te klikken bij de actie “Ziggo aanbieding: ontvang €20,- korting bij bol.com | EXCLUSIEF op Acties.nl”. Alleen wanneer je een abonnement afsluit nadat je op deze knop hebt geklikt, kom je in aanmerking voor de voucherback.
 2. 2. Maak een keuze uit de verschillende Ziggo abonnementen. Deze voucherback actie is geldig op alles-in-1 en en internet + tv-pakketten.
 3. 3. Verstuur de e-mail met de Ziggo orderbevestiging met daarin het ordernummer door naar voucherback@acties.nl vóór maandag 3 juni 2019. Het is belangrijk dat je deze e-mail doorstuurt met het e-mailadres waar je deze orderbevestiging op hebt ontvangen.
 4. 4. Voordat wij je de cadeaubon kunnen toesturen, wachten we tot de bedenktermijn van Ziggo van 14 dagen is verstreken. Annuleer je jouw bestelling binnen deze periode? Dan word je uitgesloten van de voucherback actie. Je ontvangt dan ook geen cadeaubon voor korting bij bol.com.
 5. 5. Zodra de bedenktermijn is verstreken, kun je, wanneer je voldoet aan de voorwaarden, binnen 3 maanden na het beëindigen van deze promotie per e-mail de cadeaubon voor bol.com verwachten. Let er op dat de e-mail eventueel in je spamfolder kan belanden.

Voorwaarden voucherback actie “Ziggo aanbieding: ontvang een €20,- bol.com cadeaubon | EXCLUSIEF op Acties.nl”.

 • Deze voucherback actie, hierna te noemen “de actie”, wordt aangeboden door Acties.nl. Acties.nl is een geregistreerde handelsnaam van Franke Media B.V., Schijfstraat 26 B, 5061 KB Oisterwijk, Nederland.
 • Door deel te nemen aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de bepalingen uit de voorwaarden zoals hier beschreven.
 • Deelname aan de actie is enkel mogelijk na het bestellen van een alles-in-1 of internet + tv-pakket op Ziggo.nl in de actieperiode van 29 april tot en met 3 juni 2019.
 • De actie geldt uitsluitend voor nieuwe Ziggo klanten.
 • De aanvraag voor de bol.com cadeaubon dient te gebeuren vóór maandag 3 juni 2019. De verwerking hiervan vindt plaats nadat de bedenktermijn van 30 dagen is verstreken. Geldige aanvragen ontvangen hierna de cadeaubon voor korting.
 • De aanvraag dient te gebeuren via het e-mailadres waarop de orderbevestiging van Ziggo is ontvangen. Aanvragen via andere e-mailadressen worden uitgesloten van de actie.
 • De ontvangen bol.com cadeaubon kan tot twaalf maanden na ontvangst gebruikt worden.
 • Gegevens van deelnemers worden onder geen enkele voorwaarde vrijgegeven aan derden.
 • Acties.nl en haar partners zijn niet aansprakelijk voor verkeerde en/of onvolledige gegevens door een deelnemer.
 • Acties.nl en haar partners kunnen op ieder moment zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf de gecommuniceerde actieperiode en voorwaarden wijzigen of beëindigen.
 • Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking deze actie kunnen deelnemers contact opnemen met Acties.nl via voucherback@acties.nl.