Coolblue voucherback

Krijg €20,- Coolblue korting met een voucher van Acties.nl

Coolblue voucherback op volautomatische espressomachines

Door via Coolblue een volautomatische espressomachine van minstens €350,- (na aftrek van eventuele kortingen) in huis te halen, kun je, wanneer je voldoet aan de voorwaarden van deze actie, van ons een Coolblue voucher ontvangen die goed is voor €20,- korting op je volgende aankoop bij de webshop.

Zo werkt het!

Om de voucher te ontvangen waarmee je bij Coolblue korting krijgt, hoef je enkel deze vijf stappen op te volgen:

 1. 1. Meld jezelf aan voor de actie door op www.acties.nl/coolblue op de oranje knop met “Pak deze korting” te klikken bij de actie “Coolblue korting: €20,- korting na bestelling van een espressomachine | EXCLUSIEF op Acties.nl”. Alleen wanneer je de espressomachine aanschaft nadat je op deze knop hebt geklikt, kom je in aanmerking voor de voucherback.
 2. 2. Maak een keuze uit het assortiment volautomatische espressomachines van de verschillende merken bij Coolblue. Deze voucherback actie is geldig op alle machines die minstens €350,- bedragen na aftrek van eventuele kortingen.
 3. 3. Verstuur de e-mail met de Coolblue orderbevestiging met daarin het ordernummer door naar voucherback@acties.nl vóór maandag 19 november 2018. Het is belangrijk dat je deze e-mail doorstuurt met het e-mailadres waar je deze orderbevestiging op hebt ontvangen.
 4. 4. Voordat wij je de voucher kunnen toesturen, wachten we tot de bedenktermijn van Coolblue van 30 dagen is verstreken. Stuur je de volautomatische espressomachine binnen deze periode retour? Dan word je uitgesloten van de voucherback actie. Je ontvangt dan ook geen voucher voor korting bij Coolblue.
 5. 5. Zodra de bedenktermijn is verstreken, kun je, wanneer je voldoet aan de voorwaarden, vanaf week 38 per e-mail de voucher voor korting verwachten. Let er op dat de e-mail eventueel in je spamfolder kan belanden.

Voorwaarden voucherback actie “Coolblue korting: €20,- korting na bestelling van een espressomachine | EXCLUSIEF op Acties.nl”.

 • Deze voucherback actie, hierna te noemen “de actie”, wordt aangeboden door Acties.nl. Acties.nl is een geregistreerde handelsnaam van Franke Media B.V., Schijfstraat 26 B, 5061 KB Oisterwijk, Nederland.
 • Door deel te nemen aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de bepalingen uit de voorwaarden zoals hier beschreven.
 • Deelname aan de actie is enkel mogelijk na besteding van minimaal €350,- aan een volautomatische espressomachine (na aftrek van eventuele kortingen) op Coolblue.nl in de actieperiode van 2 november tot en met 18 november 2018.
 • De aanvraag voor de Coolblue voucher dient te gebeuren vóór maandag 19 november 2018. De verwerking hiervan vindt plaats nadat de bedenktermijn van 30 dagen is verstreken. Geldige aanvragen ontvangen hierna de voucher voor korting.
 • De aanvraag dient te gebeuren via het e-mailadres waarop de orderbevestiging van Coolblue is ontvangen. Aanvragen via andere e-mailadressen worden uitgesloten van de actie.
 • De ontvangen Coolblue voucher kan tot twaalf maanden na ontvangst gebruikt worden.
 • Gegevens van deelnemers worden onder geen enkele voorwaarde vrijgegeven aan derden.
 • Acties.nl en haar partners zijn niet aansprakelijk voor verkeerde en/of onvolledige gegevens door een deelnemer.
 • Acties.nl en haar partners kunnen op ieder moment zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf de gecommuniceerde actieperiode en voorwaarden wijzigen of beëindigen.
 • Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking deze actie kunnen deelnemers contactopnemen met Acties.nl via voucherback@acties.nl.