OSR kortingscode

OSR kortingscodes

Volg een juridische cursus met OSR korting met een kortingscode in juli 2020

 • gemiddelde besparing: €191,38
€150 actie

Leer al voor slechts €150,- meer over huur- en vastgoedrecht bij OSR

Pak korting
€300 actie

Ontwikkel je beroepsvaardigheden al voor slechts €300,- bij OSR

Pak korting
€1.595 actie

Volg onbeperkt cursussen bij OSR voor slechts €1.595,-

Info

Dit abonnement is één jaar geldig.

Pak korting
€375 actie

Volg diverse juridische cursussen al vanaf €375,- bij OSR

Pak korting
% korting

Ontvang iedere OSR kortingscode via de nieuwsbrief

Pak korting
€500 actie

Verdiep je al voor slechts €500,- in beschermingsbewind bij OSR

 • Verloopt vandaag
 • 1 keer gebruikt
Pak korting
€350 actie

OSR aanbieding: veel personenschade cursussen voor minder dan €350,-

 • Verloopt vandaag
 • 1 keer gebruikt
Pak korting

Deze kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in juli 2020

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
€350 actie

Leer al voor slechts €350,- meer over ondernemingsrecht bij OSR

 • Verloopt vandaag
 • 1 keer gebruikt
Pak korting
€150 actie

Verdiep je al voor slechts €150,- in huur- en vastgoedrecht bij OSR

 • Verloopt vandaag
 • 1 keer gebruikt
Pak korting
€500 actie

OSR voordeel: veel bestuursrecht cursussen voor minder dan €500,-

 • Verloopt vandaag
 • 1 keer gebruikt
Pak korting
€400 actie

OSR aanbieding: volg al voor maar €400,- diverse strafrecht cursussen

 • Verloopt vandaag
 • 1 keer gebruikt
Pak korting

Populaire OSR kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt
€400 korting Volg veel strafrecht cursussen al voor minder dan €400,- bij OSR 10/07/2020
10% korting OSR korting: 10% korting of meer op cursussen 25/07/2020
Korting Bekijk hier alle OSR aanbiedingen van juli 18/07/2020
€150 korting Leer al voor slechts €150,- meer over huur- en vastgoedrecht bij OSR 24/07/2020
€300 korting Ontwikkel je beroepsvaardigheden al voor slechts €300,- bij OSR 21/07/2020

Zo profiteer je van nog meer korting bij OSR

Bedrijfsabonnementen met korting

Wanneer je wil dat meerdere mensen binnen jouw bedrijf een juridische opleiding volgen, dan kan je op OSR.nl kiezen uit meerdere cursusabonnementen. Na het afsluiten en ondertekenen van de overeenkomst, krijg je een OSR kortingscode toegestuurd die je gebruikt bij de inschrijving. Bekijk de verschillende abonnementen die worden aangeboden, zodat je een goed beeld hebt van de cursussen, de geldigheidsduur en de kosten. Deze abonnementen zijn door meerdere personen binnen het bedrijf of het kantoor te gebruiken. Bij de abonnementen staat ook vermeld of deze zes of twaalf maanden geldig zijn.

Nieuws en korting via e-mail

Je kan je inschrijven voor een of meerdere online nieuwsbrieven die OSR publiceert. Zo kan je bijvoorbeeld eens per maand een OSR nieuwsmail krijgen, waarin alle acties en het overige nieuws van het bedrijf vermeld staan. Je weet dan direct of je een korting kan verwachten op een van de cursussen, of dat er binnenkort een aantrekkelijke kortingscode beschikbaar komt. Wil je je inschrijven voor "OSR Post", dan krijg je vier maal per jaar het volledige cursusaanbod per e-mail toegestuurd. Schrijf je je in voor ''Mijn Cursusagenda'', dan krijg je eens per twee weken een persoonlijke cursusagenda in je mailbox. Inschrijven voor de nieuwsbrieven is gratis.

Blijf op de hoogte via social media

Je kunt op een heel eenvoudige manier op de hoogte blijven van korting op bepaalde cursussen, of van het nieuwe cursusaanbod. OSR is namelijk actief op social media. Op Twitter en Facebook kun je de posts van het bedrijf volgen. Een heel enkele keer wordt hier zelfs een kortingscode geplaatst, waardoor je tijdelijk profiteert van een lagere cursusprijs. Lees wat andere cursisten van OSR vinden, plaats zelf een review of stel een vraag. Ook op Linkedin is OSR actief. Door volger te worden, weet je precies waar het bedrijf zich mee bezighoudt, of er een actie gaande is, of dat er tijdelijk een korting gegeven wordt. Op YouTube kan je filmpjes bekijken die door OSR zijn geplaatst.

3 handige tips om gemakkelijk een cursus te boeken bij OSR

Betalen kan in termijnen

Als je een cursus boekt bij OSR, dan moet je binnen veertien dagen de factuur voldoen. Ook wanneer de cursus over enkele dagen al plaatsvindt. Bij aanmelding voor een cursus of meerdaagse opleiding kun je aangeven of je het bedrag in één keer of in termijnen wil betalen. Betaal je in gedeelten dan gaat het om maximaal drie termijnen, waarin je een derde deel van de factuur betaalt aan OSR. Komt het dus even niet zo goed uit maar wil je wel graag al starten met een nieuwe juridische opleiding? Dan is betalen in termijnen de perfecte oplossing.

Annuleren kan tot het laatste moment

Het is nog tot een dag voor aanvang mogelijk om de cursus die je geboekt hebt te annuleren. Dit kan wanneer je een annuleringsverzekering hebt afgesloten op OSR.nl. Heb je zo'n verzekering niet afgesloten, dan heb je de mogelijkheid om tot vier weken voordat de cursus van start gaat je overeenkomst te annuleren. Dat kost je €50,- exclusief btw. Kan jij zelf de cursus niet volgen, maar wil je graag een collega jouw cursus plaats laten innemen? Dan kan je contact opnemen met OSR om dit aan te laten passen.

Stem de cursus af op jouw wensen

De ene organisatie is de andere niet. Het kan dus zo zijn dat jij graag maatwerk wil voor de cursussen die binnen jouw bedrijf gevolgd gaan worden. In dat geval neem je contact op met de opleider om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Samen kunnen jullie een cursusaanbod tot stand brengen die precies aansluit bij de aard van jouw afdeling, bedrijf of organisatie. Daardoor weet je van tevoren al dat de opleiding aan zal sluiten op de ervaring, kennis, het opleidingsniveau en cultuur van de medewerkers.

10 weetjes over het volgen van cursussen bij OSR

 1. Schrijf je gratis in voor de OSR nieuwsbrief als je nooit meer een aanbieding of kortingscode wil missen, inschrijven kan op OSR.nl
 2. OSR is actief op verschillende social-mediakanalen waaronder Facebook, Twitter en YouTube, hier worden alle nieuwtjes en aanbiedingen gedeeld.
 3. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van OSR, dit kan per e-mail of telefoon.
 4. Met een OSR-abonnement scoor je korting wanneer je meerdere cursussen tegelijk gaat volgen.
 5. OSR wordt door klanten gemiddeld met een 8,3 beoordeeld, het bedrijf heeft bovendien al meer dan zeshonderdvijftig recensies ontvangen.
 6. Het is mogelijk om de inhoud van een cursus aan te passen aan jouw persoonlijke wensen, neem hiervoor contact op met het bedrijf.
 7. Je kunt het cursustarief in termijnen betalen, let er wel op dat je dit bij het inschrijven al aangeeft.
 8. OSR wordt erkend als opleidingsdienstverlener door diverse gecertificeerde instellingen waaronder de Nederlandse orde van Advocaten en de Mediators federatie Nederland.
 9. Bij het inschrijven op ORS.nl kun je een annuleringsverzekering afsluiten waarmee je tot één dag voor de aanvang van de cursus gratis kunt annuleren.
 10. Je kunt je tot één dag voor de aanvang van een cursus inschrijven, dit geldt voor alle cursussen mits er nog plaatsen beschikbaar zijn.