Transavia vliegtickets

Naar welke bestemmingen vliegt Transavia?

Transavia voert zowel lijn- als chartervluchten uit, vertrekkend van luchthavens Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar diverse bestemmingen binnen Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Enkele van de vele populaire bestemmingen die je via Expedia kunt boeken zijn:

  • Amsterdam naar Nice
  • Amsterdam naar Rhodos
  • Amsterdam naar Tel Aviv
  • Eindhoven naar Pisa
  • Rotterdam naar Lissabon
  • Amsterdam naar Edinburgh
  • Eindhoven naar Barcelona

Hoe vind ik de beste Transavia-deals op Expedia?

Transavia is een toonaangevende budgetluchtvaartmaatschappij en je vindt de beste deals voor je volgende vlucht op Expedia, of het nu een enkele reis, retourvlucht, zaken- of vakantiereis betreft. Het zoeken naar Transavia-vluchten is heel eenvoudig via Expedia met het bijkomende voordeel van accommodatie, transport en huurauto's, zodat je in één keer klaar bent. Alles via Expedia boeken maakt het vaak ook goedkoper en je bespaart behoorlijk wat tijd met als bijkomend voordeel dat alle segmenten, ticket, hotel en huurauto, prima op elkaar aansluiten.

Hoe is het om te vliegen met Transavia?

Een groot deel van de vloot van Transavia is uitgerust met een zogenaamd 'Sky interior' met ledverlichting dat voor een zeer aangename sfeer zorgt. De stoelen zijn gemaakt van E-Leather, wat zorgt voor behoorlijk wat reiscomfort. Ze zijn erg licht en vergen weinig onderhoud, wat het brandstofgebruik ten goede komt. Transavia is namelijk een milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij die haar verantwoordelijkheid jegens het milieu behoorlijk serieus neemt en dat ook in haar goede service aan de passagiers tot uiting brengt. Reizigers die een rechtstreekse vlucht hebben geboekt kunnen voor vertrek hun stoel reserveren. Houd er wel rekening mee dat je voor hapjes en drankjes aan boord dient te betalen.

Hoeveel bagage mag je meenemen?

De ruimte voor handbagage in de toestellen is beperkt. Koop een MAX-ticket als je er zeker van wilt zijn dat je je handbagage, zoals bijvoorbeeld een kleine rolkoffer, bij je mag houden, want anders zou het kunnen gebeuren dat je handbagage toch het ruim in gaat. Verder mag je ook een accessoire meenemen, zoals een handtas of laptop, een paraplu of wandelstok en 1 tas met duty-free-artikelen. Houd rekening met het feit dat alle bagage aan bepaalde eisen qua grootte en gewicht dient te voldoen. Tegen betaling kun je ook ruimbagage meenemen, tot een maximum van 5 stuks per persoon tegen een maximaal gewicht van 50 kg, terwijl een individuele koffer niet meer dan 32 kg mag wegen.

Waar kan ik inchecken en informatie vinden over mijn Transavia-ticket?

Je kunt online inchecken via je telefoon, tablet of computer vanaf 30 uur tot 4 of 1 uur voor vertrek, afhankelijk van de vlucht en bestemming. Of doe dit op de luchthaven zelf, waar je tevens je ruimbagage kunt inchecken. Mocht je al online hebben ingecheckt dan is het slechts een kwestie van je bagage afgeven, wat sneller werkt dan alles voor de luchthaven te bewaren. Informatie over je reisplan vind je op de Reizen-pagina op Expedia. Als je online incheckt, vergeet dan niet je instapkaart uit te printen.

Verdien ik via Expedia mijlen/punten met mijn Transavia-ticket?

Ja, omdat Transavia deel uitmaakt van de Air France KLM groep kun je mijlen/punten sparen via je Flying Blue-lidmaatschap, waarbij het natuurlijk belangrijk is niet te vergeten je lidmaatschapsnummer in te vullen als je een Transavia-ticket boekt.

Kan ik mijn vlucht met Transavia op Expedia annuleren?

Reeds geboekte Transavia-vliegtickets worden in principe niet vergoed. Via een annuleringsverzekering kan hier mogelijk een uitzondering op worden gemaakt, maar dan alleen in zeer speciale gevallen. Je doet er goed aan de annuleringsvoorwaarden van Transavia door te nemen om mogelijke verrassingen te voorkomen en je tevens te verdiepen in de details van je reisplan. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen we je naar onze klantenservice-pagina.

*Beschikbaar voor Expedia-leden.