• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Behang voor elke kamer

Woonkamer

Kies voor uniek woonkamerbehang van topkwaliteit. Ga verder dan standaard patronen en kleuren en ontdek online inspiratie voor jouw ruimte.

Bekijken

Slaapkamer

Creëer je ideale slaapkamersfeer met behang: droom weg bij tropische zonsondergangen, watervallen of besneeuwde bergtoppen.

Bekijken

Kinderkamer

Personaliseer de kinderkamer met behang naar keuze: van muziek tot voetbal, sprookjes & dieren. Vind het perfecte behang voor een speelse, eigen ruimte.

Bekijken

Babykamer

Ontdek babykamer behang bij Fotobehang.com: van bergillustraties tot wereldkaarten met dieren, hartjespatronen tot ruimtelandschappen.

Bekijken
Bekijk alle kamers

Inspiratie van onze klanten

Populaire behang thema’s

3D behang

Ervaar diepte op de muur met een driedimensionaal behang. Laat de muren op je afkomen of zorg optisch voor enorme diepte met supervet 3D-behang!

Bekijken

Beton, hout & steen

Creëer een levensechte look op de muur. “Wauw, is dat behang? Ik dacht dat het echt was”. Is een reactie die klanten die dit behang kiezen vaak krijgen.

Bekijken

Bloemenbehang

Ontdek fotobehang met levendige bloemen, planten & bomen. Van uitbundige tuinen tot elegante bloemenpatronen, creëer een verfrissende sfeer thuis.

Bekijken

Dierenbehang

Transformeer je kamer met dieren fotobehang; natuur binnen handbereik. Van zwart-wit tot felle kleuren. Dieren geven je ruimte een unieke sfeer.

Bekijken

Bosbehang

Het bos is een heerlijke omgeving om even tot rust te komen. Dat is dan ook precies de reden dat het zo veel positieve effecten heeft op zowel je fysieke als je mentale gesteldheid.

Bekijken

Industrieel

Stoer, ruig en strak. Dat is waar een industrieel interieur voor staat. Je herkent het aan de onbewerkte materialen, zoals hout, metaal of bakstenen.

Bekijken

Jungle behang

Waan jezelf in de jungle! Onze collectie jungle behang bevat dieren, bomen en planten. Met het jungle behang lijkt het alsof je leeft in het oerwoud.

Bekijken

Fotobehang steden

Waan je elke dag in een wereldstad met fotobehang van jouw favoriete stad aan de muur. Bij ons vind behang van de Eiffeltoren, Japan, een Italiaans straatje of de Amsterdamse grachten.

Bekijken
Bekijk alle thema’s

Fotobehang online bestellen. Voordelig, snel en altijd op maat geleverd.

Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte. Kies uit meer dan 10.000 soorten fotobehang of upload je eigen foto. Ontdek onze ontwerpen voor op jouw muur.

Bekijk alle thema’s Eigen foto uploaden

Fotobehang.com maakt van jouw kamer je droomkamer

Uniek bij fotobehang.com online fotobehang bestellen op maat. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Onze levering is uiterst snel; wij produceren binnen 24 uur en leveren binnen 1-3 dagen. Wij printen uitsluitend op topkwaliteit en stevig vliesbehang van 180 gram m2 tegen een zeer lage prijs. Vliesbehang geeft een haarscherpe fotoprint, is gemakkelijk aan te brengen, scheurt vrijwel niet en is een milieuvriendelijk product. Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte.

Hoe wij produceren

Eigen fotobehang collectie, eigen productie en pvc-vrij fotobehang.

Kies uit een grote collectie behangen of upload je eigen afbeelding. Een fotowand wordt veel toepast in woningen. Wij hebben een onderverdeling per ruimte zoals fotobehang woonkamerfotobehang slaapkamer en behang babykamer. Hiernaast hebben wij ook een onderverdeling per thema zoals fotobehang bos en steen behang. Fotobehang wordt ook steeds vaker gebruikt in een zakelijke omgeving zoals op kantoor en in restaurants.

Dankzij onze eigen printers en snijmachines kunnen wij snel fotobehang op maat leveren (productie binnen 24 uur en levering 1-3 dagen). Ook hebben wij een voortdurende kwaliteitscontrole. De eigen productie garandeert de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Het bestelproces wordt volledig binnen ons bedrijf afgehandeld waardoor je snel antwoord krijgt op al je vragen. Wij controleren bestanden kosteloos om te kijken of de kwaliteit goed genoeg is om te printen. Je ontvangt 100% garantie op onze producten.

Milieu is bij ons een belangrijk aspect en wij leveren alleen PVC-vrij en FSC gecertificeerd vliesbehang (certificaat voor duurzaam bosbeheer). Ons vliesbehang bevat de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. VOC is de verzamelnaam voor aanwezige stoffen in onze omgeving die gemakkelijk verdampen. Bij vliesbehang dien je de muur in te smeren met behanglijm.

Waarom bij fotobehang.com bestellen?

  • Afbeeldingen schaalbaar dus past perfect;
  • hoge kwaliteit print;
  • milieubewust (PVC-vrij);
  • beste prijs van Nederland en België;
  • snelle levertijden;
  • standaard collectie met meer dan 7.500 designs;
  • 100% tevredenheidsgarantie;
  • uitstekende service;
  • eigen productie (in hartje Nederland);
  • veilig bestellen en afrekenen.

Eenvoudig zelf aan te brengen

We hebben het extra makkelijk gemaakt om zelf je muur te voorzien van fotobehang. Ons behang is namelijk supersterk en scheurt niet. Het behang ontvang je precies op maat van je muur (inclusief 5cm marge voor de zekerheid). We snijden de banen in exact gelijke delen en dus kun jij direct aan de slag. Je hoeft alleen maar lijm op de muur te smeren en plakken maar!

Tips? Lees ons stappenplan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en alle gereedschap in huis hebt.

Lees gerust de klantbeoordelingen waarin klanten hun ervaringen delen.

Laat je fotobehang professioneel aanbrengen met onze behangservice!

Onze behangers zorgen er voor dat jouw fotobehang perfect op de muur komt! Ze hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van fotobehang. Wanneer je kiest voor onze behangservice, kun je erop vertrouwen dat jouw fotobehang niet alleen prachtig, maar ook perfect op de muur wordt geplaatst

Bekijk onze behangservice

Fotobehang op maat met je eigen foto op behang.

Bij Fotobehang.com kan je fotobehang met je eigen foto online bestellen. Wij printen dit haarscherp en snijden het op maat. Bij eigen foto’s op behang is het erg belangrijk dat de foto of het ontwerp van een hoge kwaliteit is. Wij doen altijd kosteloos een kwaliteitscheck voordat wij het behang printen. Als de kwaliteit niet hoog genoeg is dan koppelen we dit terug.

Ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen foto op behang te laten printen.

Ontwerp je fotobehang