Retour beleid

Heb je van ons een kapot of verkeerd artikel ontvangen?
Stuur dan binnen 48 uur na ontvangst van de goederen een e-mail met daarin je ordernummer, een duidelijke vermelding van het probleem en foto’s van het probleem (niet groter dan 5mb) naar webshop@bkfootwear.com.

De claim zal in alle gevallen worden geïnspecteerd en na acceptatie ontvang je instructies om je claim gratis te retourneren. Wanneer de artikelen retour ontvangen zijn in ons magazijn worden ze geïnspecteerd en indien de claim wordt bevestigd zullen wij komen met een passende oplossing.


Wil je je order (gedeeltelijk) retourneren?
Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop, kun je de artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst voor een terugbetaling. In alle gevallen moeten de geretourneerde artikelen in hun oorspronkelijke staat verkeren (ongedragen en onbeschadigd), zo ook de verpakking. Bijvoorbeeld: schoenen dienen te worden teruggestuurd, samen met de originele schoenendoos. Alle artikelen zullen worden geïnspecteerd bij terugkeer. Als het product of de verpakking beschadigd is, zal er €15,00 worden afgetrokken van de terugbetaling.

Je bent verantwoordelijk voor de artikelen totdat ze in ons magazijn zijn teruggekeerd. bkfootwear.com biedt geen gratis retournering aan. Wij raden je aan om een postdienst te gebruiken die je vertrouwd en die je verzekert voor de waarde van de goederen die je terugstuurt.


Retouradres
Je kunt de goederen die je wilt retourneren terugsturen naar:

T.a.v. British Knights RETOUREN
Zanddonkweg 1
5144NX Waalwijk
Nederland


Retourformulier kwijt?
Bij je bestelling is een retourformulier bijgeleverd. Ben je deze kwijt, kun je hieronder het retourformulier (om als retour referentie bij je retour te voegen) opnieuw downloaden. Zo kunnen we je retour gemakkelijk herkennen en zal het proces spoediger verlopen.

Download hier het retourformulier.


Terugbetaling
Je ontvangt de terugbetaling, in het geval de artikelen in goede orde retour zijn ontvangen, maximaal 14 dagen nadat de retourzending in ons magazijn is aangekomen.


Een artikel ruilen
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. We adviseren om het artikel te retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen voor de gewenste kleur of maat.