InShared kortingscode

InShared kortingscodes

Online verzekeren doe je met InShared korting dankzij een kortingscode in juli 2020

Gratis actie

Maak GRATIS gebruik van de InShared eindejaarsbeloning

Pak korting
€10 actie

Voor minder dan €10,- verzeker jij je woning via InShared

Pak korting
€3 actie

Vanaf €3,- scoor je een InShared aansprakelijkheidsverzekering

Pak korting
€5 actie

InShared aanbieding: reisverzekeringen voor minder dan €5,-

Pak korting
10% korting

Profiteer van 10% premiekorting op je InShared woonverzekering

Info

De korting wordt toegepast wanneer je een alarm in huis hebt die in verbinding staat met de meldkamer.

Pak korting
5% korting

Pak 5% InShared korting via schadevrije jaren

Pak korting
Gratis actie

Profiteer GRATIS van de eindejaarsbeloning van InShared

 • Verloopt vandaag
 • 3 keer gebruikt
Pak korting
€3,50 actie

Vanaf €3,50 sluit je een rechtsbijstandverzekering af bij InShared

 • Verloopt vandaag
 • 5 keer gebruikt
Pak korting

Krijg 5% korting met de beste Inshared aanbieding

Helaas is een kortingscode voor Inshared tot dusver nog niet voorgekomen. Echte kortingsacties komen bij Inshared dan ook niet vaak voor. Je kunt voornamelijk profiteren van aanbiedingen zoals een gratis overstapservice, 5% korting via je schadevrije jaren, een dierenverzekering vanaf €4,50 en kortingen op je premie. Mocht er in de toekomst toch een kortingscode van Inshared online komen, dan kun je deze altijd terugvinden op deze pagina.

Deze kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in juli 2020

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
€2 actie

Voor minder dan €2,- scoor je een InShared ongevallenverzekering

 • Verloopt vandaag
 • 2 keer gebruikt
Pak korting
€4,95 actie

InShared aanbieding: vanaf €4,95 verzeker je jouw huisdier

 • Verloopt vandaag
 • 2 keer gebruikt
Pak korting
€3 actie

Vanaf slechts €3,- dek je jouw gehele reis via InShared

 • Verloopt vandaag
 • 2 keer gebruikt
Pak korting
Gratis actie

Krijg aan het eind van het jaar GRATIS geld terug bij InShared

 • Verloopt vandaag
 • 9 keer gebruikt
Pak korting

Populaire InShared kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt
5% korting InShared korting: ontvang 5% korting of meer 24/08/2020
80% korting Pak tot 80% korting op je verzekering bij InShared 27/08/2020
Korting Maak GRATIS gebruik van de InShared eindejaarsbeloning 27/07/2020
€10 korting Voor minder dan €10,- verzeker jij je woning via InShared 30/07/2020
€3 korting Vanaf €3,- scoor je een InShared aansprakelijkheidsverzekering 15/07/2020

Zo scoor je extra voordeel bij InShared

Social media

InShared is actief via de social-mediakanalen Facebook en Twitter. Als er een verandering wordt doorgevoerd in de wetgeving of bij de verzekeringsmaatschappij zelf, dan wordt hier op social media direct een melding van gemaakt. Door InShared te volgen, mis je geen enkel nieuwtje of tip meer. Het bedrijf maakt weinig gebruik van kortingscodes, maar ze informeren je via social media graag over de jaarbeloning waarmee je korting kunt ontvangen op je premie.

Gratis overstappen

Wil jij bij jouw huidige verzekeraar opzeggen, maar gaat dat niet zo makkelijk als je had gehoopt? InShared helpt je daar graag bij! Dankzij de handige overstaphulp kun je gemakkelijk overstappen naar een verzekering van InShared. Deze service is helemaal gratis en je hebt er ook geen kortingscode voor nodig. Het enige wat jij hoeft te doen is de soort verzekering aanklikken en de stappen volgen op de website van InShared. Houd daarom je huidige verzekeringsgegevens bij de hand. Op deze manier is overstappen een fluitje van een cent.

Extra redenen om een schadeverzekering af te sluiten via InShared

Breed assortiment

Je kunt bij InShared alle soorten verzekeringen afsluiten. De online maatschappij heeft een breed pakket aan verzekeringen voor op de weg, in en om het huis, het gezin en voor jou persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan een rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering of brommerverzekering. Je vindt alle verzekeringen, met uitgebreide uitleg, op InShared.nl. Zo heb je alle verzekeringen onder één dak. Helaas is het vaak niet mogelijk om hiervoor een kortingscode te verzilveren, maar je hebt natuurlijk wel de mogelijkheid voor een eventuele korting te ontvangen op je premie met de jaarbeloning.

Geen opzegtermijn

Het wijzigen van je gegevens of je verzekering opzeggen kost niets bij InShared. Via je digitale verzekeringsmap, waar je bij kunt komen als je inlogt, kan je bijna al je gegevens gemakkelijk aanpassen. Hetzelfde geldt voor het opzeggen van je verzekering. Je kan 24 uur per dag je verzekering opzeggen, er is zelfs geen opzegtermijn. Er worden geen kosten in rekening gebracht. Heb je nog recht op je premiekorting, dan krijg je die zo snel mogelijk teruggestort op jouw rekening.

Beoordeling

Hoewel de verzekeraar vrijwel niet werkt met kortingscodes of een andere vorm van korting, wordt de online verzekeringsmaatschappij overwegend goed beoordeeld. Met een gemiddelde van 8,3, lijken veel klanten het bedrijf te waarderen. Bij de meningen van klanten, komt de jaarbeloning als punt vrij vaak naar voren en de beloning wordt als zeer positief ervaren. Klanten zijn ook heel tevreden over het gemak van de website, de snelle afhandeling van bijvoorbeeld schades en de gunstige premies. Daarnaast wordt de communicatie en het heldere taalgebruik erg op prijs gesteld.

Contact opnemen

InShared is een verzekeringsmaatschappij die alleen online te vinden is. Het grote voordeel hiervan is dat jij bepaalt wat er gebeurt. Op InShared.nl kan je op je gemak alles nalezen en er is bij ieder onderwerp uitgebreide informatie beschikbaar. Of je nu klant wilt worden, een verzekering wilt wijzigen of opzeggen, of een schade wilt melden: alles kan je online regelen. Kom je er niet helemaal uit, dan kan je jouw vraag stellen via de virtuele assistent of het antwoord zoeken tussen de veelgestelde vragen. Heb je een specifieke vraag, dan vind je op de website een contactformulier dat je in kunt vullen.

Lees hier hoe je een InShared kortingscode invult

InShared kortingscode gebruiken

 1. Wil je graag weten hoe je een verzekering met korting kan afsluiten op InShared.nl? Lees dan in de onderstaande handleiding hoe je een InShared kortingscode kunt verzilveren.
 2. Bereken de premie voor de schadeverzekering die jij graag wil afsluiten. Kies de dekking die bij je past en vul deze eventueel aan met een aanvullende dekking. Deze kun je gemakkelijk aan- en uitvinken.
 3. Onder je aanvullende dekking vind je het uiteindelijke maandbedrag dat automatisch voor je is berekend. Daaronder kun je een kortingscode verzilveren door te klikken op "Ik heb een tegoedbon". Het venster om een kortingscode in te voeren is nu uitgeklapt.
 4. Nu kun je jouw kortingscode invoeren in het venster. Om de kortingscode te verwerken klik je op "Activeren". De korting is meteen zichtbaar omdat deze direct wordt verrekend in het overzicht.
 5. Het is nu mogelijk om je verzekering afsluiten door te klikken op "Naar afsluiten". Je wordt doorgestuurd naar de pagina waar je jouw verzekerings- en persoonsgegevens kunt invullen.
 6. Tot slot kun je de samenvatting van jouw aanvraag bij InShared nog even goed controleren voordat je de verzekering definitief afsluit. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je altijd een e-mail met een overzicht van jouw aanvraag ter bevestiging.

Alle voordelen van een verzekering bij InShared

 1. InShared scoort gemiddeld een 8,3, en is door ruim 32.000 klanten beoordeeld.
 2. Je kunt het bedrijf ook volgen via de social-mediakanalen: Facebook en Twitter.
 3. Als je onderweg pech hebt of een ongeval dan kun je Inshared telefonisch bereiken via 071 - 364 1762.
 4. Via InShared.nl kun je verschillende verzekeringen afsluiten zoals bijvoorbeeld een autoverzekering of inboedelverzekering.
 5. Je kunt gemakkelijk overstappen door op de website gebruik te maken van de overstaphulp.
 6. Je kunt gemakkelijk online een vraag stellen over je verzekering via InShared.nl.
 7. Als je een account hebt is het extra makkelijk om al jouw schades online te melden.
 8. Als er aan het einde van het jaar geld van de premies over blijft, krijg je een deel terug!
 9. Via de website kun je gemakkelijk jouw mening geven over het bedrijf door middel van een beoordeling.
 10. InShared heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, waardoor je er van hebt verzekerd dat je veilig online kunt shoppen.