Fitchannel kortingscode

Fitchannel kortingscodes

Ontvang Fitchannel korting op een sportabonnement met een kortingscode voor maart 2020

€9,99 actie

Neem al een Fitchannel abonnement vanaf €9,99 per maand

Pak korting
15% korting

Krijg 15% korting op een Fitchannel abonnement

 • 11 keer gebruikt
Pak korting
€0,30 actie

Sport al voor €0,30 per dag met Fitchannel

Pak korting
€2 actie

Fitchannel actie: sport voordelig vanaf slechts €2,-

Pak korting
10% korting
Code

Scoor 10% korting op je abonnement met deze Fitchannel kortingscode

 • Verloopt vandaag
 • 85 keer gebruikt
39F
Pak kortingscode
10% korting
Code

Fitchannel kortingscode voor 10% korting op je abonnement

 • Verloopt vandaag
 • 175 keer gebruikt
C05
Pak kortingscode

Deze kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in maart 2020

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
€5 korting

Sport 12 maanden met €5,- korting bij Fitchannel

 • Verloopt vandaag
 • 14 keer gebruikt
Pak korting
€2 korting

Ontvang per maand €2 korting op een abonnement bij Fitchannel

 • Verloopt vandaag
 • 24 keer gebruikt
Pak korting
€3 korting

Ontvang maandelijks €3,- korting op een abonnement bij Fitchannel

 • Verloopt vandaag
 • 27 keer gebruikt
Info

Een abonnement van zes maanden is per maand €3,- goedkoper dan zes losse abonnementen van één maand.

Pak korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS workout bij Fitchannel

 • Verloopt vandaag
 • 5 keer gebruikt
Pak korting

Populaire Fitchannel kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt
€5 korting €5,- korting op een Fitchannel abonnement 21/05/2020
30% korting Pak nu 30% korting op jouw Fitchannel abonnement 07/04/2020
€9,99 korting Neem al een Fitchannel abonnement vanaf €9,99 per maand 12/04/2020
15% korting Krijg 15% korting op een Fitchannel abonnement 17/04/2020
€0,30 korting Sport al voor €0,30 per dag met Fitchannel 03/04/2020

Zo sport je met nog meer korting via Fitchannel

Gratis work-out

Wil je de online sportschool eerst uitproberen voordat je kiest voor een abonnement? Geen probleem, je kunt vóór het afsluiten van een abonnement namelijk een gratis work-out volgen in verschillende disciplines. Probeer bijvoorbeeld een boks- of dansles, of volg een fitnessworkshop van Mark Tuitert. Zo kun je een beter beeld vormen van de Fitchannel sportschool voordat je een abonnement afsluit.

Social media

Fitchannel is actief op diverse social-mediapagina's waaronder Facebook, Instagram en Twitter. Hier worden handige tips en tricks voor work-outs en een gezondere levensstijl gedeeld. Daarnaast worden op deze pagina's regelmatig acties en kortingscodes van de online sportschool uitgelicht.

8 handige Fitchannel bespaartips

Betaalmethodes

Je kunt jouw abonnement bij Fitchannel afrekenen via diverse betaalmethodes waaronder iDEAL, creditcard, Bankcontact en KBC. Jouw abonnementskosten worden iedere maand via de door jouw geselecteerde methode betaald. Je kunt jouw betaalmethode altijd wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice.

Maandelijks opzegbaar

Alle Fitchannel-abonnementen zijn maandelijks opzegbaar na de afloop van het eerste contract. Daarnaast wordt er een opzegtermijn van slechts één maand gehanteerd. Zo zit je nooit te lang vast aan een contract en kun je opzeggen wanneer je wil. Let er wel op dat je abonnement automatisch doorloopt wanneer je het niet opzegt aan het einde van de contractduur. Hou dus altijd goed de looptijd van je abonnement in de gaten. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen door in de instellingen van je account op "Account stopzetten" te klikken.

Direct van start

Zodra je jouw Fitchannel-abonnement hebt afgesloten kun je direct aan de slag met diverse work-outs. Je kunt je op Fitchannel.com aanmelden voor alle beschikbare programma's waaronder bijvoorbeeld ontspannende yoga work-outs of trainingen om je spieren op te bouwen. Je kunt daarnaast bij ieder programma een gewenst niveau selecteren, van beginner tot expert. Zo kun je ongeacht je ervaring en vaardigheden deelnemen aan alle programma's.

Persoonlijk samengesteld

Jouw trainingsprogramma wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met je conditie en je doelstellingen. Aan de hand hiervan wordt een trainingsniveau voor het meest effectieve en efficiënte resultaat voorgesteld. Je kunt dit trainingsniveau op een later moment altijd bijstellen, bijvoorbeeld wanneer je al een tijdje traint en de oefeningen steeds makkelijker worden.

Flexibele trainingsniveaus

Je kunt op ieder gewenst moment het niveau van de Fitchannel trainingsprogramma's aanpassen. Dit doe je door op jouw eigen accountpagina rechtsboven een gewenst niveau te selecteren. Ververs vervolgens de pagina om direct te starten met een training op het zojuist geselecteerde niveau. Je kunt alle trainingsvideo's gelukkig onbeperkt bekijken waardoor je oude trainingen op een later moment kunt hervatten of herhalen op een zwaarder niveau.

Flexibele programma's

Je kunt geheel vrijblijvend wisselen tussen verschillende programma's die Fitchannel aanbiedt. Het is zelfs mogelijk om meerdere programma's tegelijkertijd te volgen. Door je programma's af te wisselen blijft het sporten leuk en word je iedere keer weer verrast door je work-out. Fitchannel raadt het wel aan om niet meer dan twee programma's naast elkaar te volgen om voldoende rust te garanderen.

Overal sporten

Met een Fitchannel abonnement kun je werkelijk overal jouw work-outs volgen. Je hebt alleen maar toegang nodig tot een laptop, smartphone of tablet. Vervolgens kun je snel en gemakkelijk inloggen op Fitchannel.com om jouw trainingsprogramma's direct te volgen. Zo kun je sporten waar en wanneer jij wil, zonder heen en weer te reizen naar de sportschool.

Sporten voor iedereen

De programma's van Fitchannel zijn geschikt voor iedereen vanaf achttien jaar zonder bijzondere blessures. Als je een blessure of andere gezondheidsproblemen hebt en niet zeker weet of je de programma's wel kunt volgen, wordt er aangeraden om te overleggen met je behandelend arts.

Op deze manier verzilver je een Fitchannel code

Fitchannel kortingscode gebruiken

 1. Bij Fitchannel kun je regelmatig geld besparen door middel van kortingscodes. Lees snel verder om te zien hoe je een code kunt verzilveren. Selecteer allereerst jouw gewenste fitnessprogramma. Kies de duur van het abonnement en bevestig je keuze door op "Kies X maanden" te klikken.
 2. Je krijgt nu een overzicht te zien van het hele abonnement. Hierbij zie je de duur, de maandelijkse kosten en een lijst met alle voordelen die het abonnement bevat.
 3. Vervolgens is het tijd om een Fitchannel.com account aan te maken. Vul je e-mailadres in en bedenk een wachtwoord. Ook kun je nu je Fitchannel kortingscode verzilveren. Dit doe je door de code in het "Kortingscode" tekstvlak in te vullen. Klik op "Volgende" om door te gaan naar de volgende stap.
 4. Om het abonnement af te kunnen sluiten, heeft Fitchannel enkele persoonsgegevens nodig. Vul jouw geslacht, naam en verjaardag in in het formulier. Controleer de gegevens en ga via "Afrekenen" naar de laatste stap.
 5. Je bent bijna klaar! Het enige dat nu nog dient te gebeuren, is het betalen van de eerste maand. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden: iDEAL, creditcard, BanContact en KBC. Na het afrekenen wordt jouw abonnement aangevraagd en ontvang je een bevestiging van Fitchannel.

10 voordelen van een Fitchannel sportabonnement

 1. Met een account bij Fitchannel heb je toegang tot honderden video's van workouts, gezonde recepten en digitale begeleiding.
 2. Er zijn programma's beschikbaar voor verschillende doelen, zoals afvallen, spieropbouw en je conditie verbeteren.
 3. Met een Fitchannel kortingscode kun je extra voordelig een abonnement afsluiten, bijvoorbeeld met 10% korting.
 4. Op Fitchannel.com wordt een blog bijgehouden waar je onder andere recepten, tips en ervaringen kunt vinden.
 5. Je kunt contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen of door gebruik te maken van de online chat.
 6. Er staan ook lessen online van bekende sporters, zoals Mark Tuitert en Remy Bonjasky.
 7. Voor de meeste lessen heb je geen attributen nodig, het is dan genoeg als je voldoende ruimte hebt om te bewegen.
 8. Je kunt altijd wisselen tussen de programma's of zelfs meerdere programma's tegelijkertijd volgen.
 9. Je kunt de video's op Fitchannel.com zo vaak bekijken als je wil, waardoor je trainingen kunt herhalen of inhalen op een later moment.
 10. Fitchannel is actief op verschillende social-mediakanalen, waar je terecht kunt voor onder andere tips en nieuws.