DuckTypen kortingscode

DuckTypen kortingscodes

Bestel nu de leukste typecursus met korting dankzij de DuckTypen kortingscode voor september 2020

 • gemiddelde besparing: €16,99
25% korting

Sluit een DuckTypen familiecursus af met tot wel 25% korting

Pak deze korting
25% korting

DuckTypen kortingscode voor 25% korting op een cursus

Code
Pak deze code
25% korting

DuckTypen kortingscode: 25% korting op een cursus

Code
Verloopt morgen
Pak deze code
Gratis actie

Ontvang een gepersonaliseerde Donald Duck bij het afronden van een DuckTypen cursus

Info

Geldig wanneer je een Premium of Family cursus besteld.

Pak deze korting
€50 korting

Profiteer van tot wel €50,- korting op een tweepersoonscursus bij DuckTypen

Pak deze korting
Gratis actie

Vraag een GRATIS proefles aan bij DuckTypen

Pak deze korting
25% korting

DuckTypen korting: ontvang tot wel 25% korting op een typecursus in september

Pak deze korting
30% korting

DuckTypen kortingscode voor 30% korting

Code
Verloopt vandaag
Info

De einddatum van deze actie is helaas niet bekend.

Pak deze code
25% korting

25% DuckTypen kortingscode voor korting op een cursus

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Verlopen DuckTypen kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
€50 korting

Ontvang tot €50,- korting op alle typecursussen | Kortingscode DuckTypen

Code
Verloopt vandaag
Info

Je krijgt 25% korting, met een maximum tot €50,-.

Pak deze code
25% korting

DuckTypen kortingscode voor 25% op alle typecursussen

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
25% korting

Scoor nu 25% korting op de basic cursus met een DuckTypen kortingscode

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
€35 korting

DuckTypen kortingscode voor €35,- korting op een premium lidmaatschap

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Pak met de beste Ducktypen kortingscode tot 25% korting

De allerbeste Ducktypen kortingscode waar je tot op heden van hebt kunnen profiteren, was goed voor 25% korting op een cursus naar keuze. Helaas is dit een code die niet heel vaak voorkomt. Het goede nieuws is dat je wel kunt besparen door gebruik te maken van de Ducktypen aanbiedingen. Deze vind je terug in het actieoverzicht op deze pagina. Ducktypen kortingscodes waren vaak goed voor bijvoorbeeld €50,- korting op een cursus naar keuze of 30% korting op een typecursus. Een fijne manier om geld te besparen en toch iets te kunnen leren.

Over DuckTypen

Over DuckTypen

DuckTypen is een vrolijke typecursus waarmee kinderen blind kunnen leren typen. Door het spelen van spelletjes af te wisselen met leeroefeningen leren kinderen spelenderwijs blind te typen. De DuckTypen cursus bestaat uit meerdere delen, met verschillende opdrachten. Elke opdracht volgt een bekende lesmethode, waar eerst geleerd wordt losse toetsen blind aan te slaan. Later wordt er geleerd hele rijen van het toetsenbord blind te typen. Er wordt aangeraden de cursus elke dag dertig minuten te spelen, vijf dagen in de week. Wanneer een of twee oefeningen per dag worden gedaan kan de cursus binnen zes maanden worden afgerond. Om gemotiveerd te blijven wordt je kind tijdens de cursus begeleid door Warbol. Hij geeft uitleg en commentaar en probeert kinderen positief te stimuleren. Wanneer de cursus is afgerond ontvangt je kind een online diploma. De hele cursus van DuckTypen is online te volgen, waardoor deze altijd en overal te volgen is.

Ga naar ducktypen.nl

Andere voordelen van shoppen bij Ducktypen

Gratis dyslexieversie

Standaard staat Ducktypen ingesteld op de reguliere variant van de cursus. Als je zoon of dochter lees- en/of schrijfproblemen heeft, kun je in het ouderdashboard de cursus kosteloos omzetten naar de dyslexieversie. In deze stand komt er een wit vlak achter de toetsen te staan en komen de toetsen tegelijk en minder snel in beeld. Daarnaast is het nog mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen.

Verschillende soorten cursussen

Je hebt de keuze uit verschillende pakketuitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor de basisuitvoering als je op zoek bent naar de laagst geprijsde typecursus. Je leert net zo snel typen, alleen krijg je minder extraatjes bij deze basisversie. De premiumversie is voorzien van een officieel diploma dat je krijgt thuisgestuurd. Daarnaast ontvang je een gratis starterspakket en een gepersonaliseerde Donald Duck. Ten slotte is er nog de familieversie die geschikt is voor twee personen.

Alles online

Je kinderen kunnen de Ducktypen cursus geheel online volgen. Dit kan waar en wanneer ze maar willen, bijvoorbeeld op vakantie. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Zelf volg je de voortgang van je kind via het handige ouderdashboard. Naast het volgen van de voortgang kun je jouw kind ook motiveren door een berichtje te sturen.

Betaalmethoden

Op DuckTypen.nl kun je jouw bestelling via iDEAL betalen. Je maakt het gehele bedrag in één keer over. Het voordeel hiervan is dat je direct een account kunt aanmaken voor je kind(eren) en gelijk toegang krijgt tot de cursus van DuckTypen. Het is dus niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Eigen account

Je kind maakt een eigen account aan bij Ducktypen waarin hij of zij de cursus kan volgen. De cursus volgt de leercurve van jouw kind en is dus voor jouw kind persoonlijk op het juiste niveau. Daarnaast maak je ook als ouder een account aan waarin je de voorgang van je kind kunt volgen.

Duidelijke introductievideo

Als je als ouder of kind wil weten wat je van de cursus van Ducktypen kunt verwachten kun je op de website een leuke introductievideo bekijken. In de video wordt onder andere uitgelegd dat je met jouw favoriete stripfiguren spelletjes speelt en vervolgens opschrijft welke avonturen je hebt beleefd. Deze verhalen worden vervolgens gepubliceerd in de Duckstad krant! Het valt ook aan te raden om de gratis proefles te volgen zodat je weet wat de cursus inhoudt en of het past bij de leerwensen van jouw kind.

Een jaar lang toegang

Je kunt tot een jaar na het starten aan de cursus gebruik blijven maken van de oefeningen. Veel kinderen hebben het sneltypen vlug in de vingers maar de tijd die jouw kind nodig heeft om de cursus af te ronden kan verschillen. Sommige kinderen hebben wat minder of juist langer de tijd nodig om artikelen te schrijven dan anderen. In het ouderdashboard kun je het niveau van de cursus instellen en er is zelfs een aparte dyslexieversie.

Klantenservice

Als je vragen hebt over de cursus of het gebruik ervan kun je contact opnemen met Ducktypen via de contactpagina op de website. Ook is er een pagina waar een antwoord gegeven wordt op de veelgestelde vragen. Wellicht dat het antwoord dat je zoekt hier al tussen staat.

Zo kun je een Ducktypen kortingscode toevoegen

DuckTypen kortingscode

 1. Met DuckTypen kunnen kinderen op een vrolijke manier blind leren typen. Deze cursus wordt nog aantrekkelijker als je een kortingscode kunt gebruiken. Heb jij zo’n DuckTypen kortingscode gevonden en wil je die graag gebruiken? Wij leggen je hieronder uit hoe dat werkt.
 2. Ga naar DuckTypen.nl en bestel een cursus door op “Cursus bestellen” te klikken. Geef aan hoeveel cursussen je wil bestellen en scrol naar onder. Vul hier al je persoonlijke gegevens in en verzin een wachtwoord om een account aan te maken. Dit is handig voor als je in de toekomst nog vaker iets gaat bestellen.
 3. Nu is het moment gekomen om je kortingscode in te vullen. Klik op “Kortings-/Activatiecode toevoegen” om de code in te vullen en druk op “Activeren” om de code te bevestigen. De korting wordt automatisch verrekend met het totaalbedrag.
 4. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en je de DuckTypen kortingscode hebt toegevoegd kun je verder naar onder scrollen en op “Afrekenen” drukken om door te gaan naar een beveiligde betaalomgeving.
 5. Je krijgt de keus om met iDEAL te betalen en kiest de bank waar jij bij bent aangesloten uit. Vul je gegevens in en druk vervolgens op “Ga verder”. Gefeliciteerd! Jouw betaling is afgerond en je hebt nu een typecursus aangeschaft.

10 handige Ducktypen weetjes

 1. Je kind leert spelenderwijs typen terwijl hij of zij opdrachten krijgt als verslaggever van de Duckstadkrant.
 2. Je kunt nu meteen beginnen met een gratis proefles van DuckTypen, zonder dat je hiervoor een speciale kortingscode nodig hebt.
 3. Abonnees van het Donald Duck Weekblad krijgen 25% korting op een cursus van DuckTypen.nl.
 4. Je krijgt 20% korting op de tweede cursus bij een familiepakket bestaande uit twee cursussen.
 5. Als je kind de cursus binnen een jaar afrondt, krijgt hij of zij een heus typediploma.
 6. De cursus is online, dus je kind kan overal en altijd aan de slag met DuckTypen.
 7. DuckTypen heeft een cursus voor kinderen met dyslexie beschikbaar.
 8. Op DuckTypen.nl vind je een leuk filmpje met informatie en uitleg over DuckTypen.
 9. Als je een vraagt hebt, kun je deze stellen via het contactformulier op de website.
 10. Je kunt tot een jaar na het beginnen van de cursus gebruik blijven maken van de oefeningen.

Nieuws

Extra oefenen

Alle levels die je kind heeft afgerond, kunnen opnieuw gespeeld worden. Zo kan je zoon of dochter proberen om de high score te verbeteren. Dit kan een extra stimulans zijn om meer en extra te oefenen en op deze manier beter te worden in het blindtypen. Extra oefenen is niet perse nodig bij DuckTypen, maar kan wel leuk en leerzaam zijn voor je kind.

Ontvang een gepersonaliseerde Donald Duck

Wanneer je je typcursus bij DuckTypen hebt afgerond, ontvang je een gepersonaliseerde Donald Duck op de mat. Hoe cool is dat, een eigen Donald Duck Weekblad waarin jij een rol speelt in de leuke avonturen van Donald en zijn familie. Dit cadeau heeft een waarde van €12,95 en ontvang je alleen bij het afsluiten van een Family- of Premium cursus.

DuckTypen voor kids met dyslexie

Wist je dat DuckTypen een speciale software heeft ontwikkeld waarmee dyslectici eenvoudig kunnen leren typen? Zo zijn het lettertype en de kleurcontrasten in deze versie aangepast om de leesbaarheid te verbeteren. Daarnaast kun je de moeilijkheid van de cursus gemakkelijk aanpassen in het ouderdashboard. Ben jij benieuwd of dit iets voor jouw kindje is? Dan kun je een gratis proefles volgen op DuckTypen.nl.