Claudia Sträter kortingscodes

Met een actuele Claudia Sträter kortingscode pak je korting op mode in februari 2018

Deze Claudia Sträter kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in februari 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Claudia Sträter

 • Je maakt kans op een outfit ter waarde van €300,- door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
 • Als abonnee van de nieuwsbrief krijg je maandelijks speciale aanbiedingen van Claudia Sträter.
 • Met de FashionCard kun je voor kortingen sparen, waardoor je ook wanneer er geen kortingscode actief is, kunt besparen.
 • Als je in het bezit bent van een FashionCard, kan je een afspraak maken voor een gratis stylingsadvies.
 • Wanneer je niet tevreden bent over je aankopen, kun je de bestelde kleding gratis retourneren in de winkel.
 • Bestel je voor meer dan €200,- aan kleding en accessoires op ClaudiaStrater.com, dan betaal je geen portokosten.
 • Wanneer je er voor kiest om jouw nieuwe aanwinsten op te halen in één van de filialen, betaal je geen verzendkosten.
 • Af en toe is er een speciale actie bij de webshop waarbij de verzendkosten bij alle bestellingen komen te vervallen.

Een Claudia Sträter kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Claudia Sträter kortingscode gebruiken

 1. Met een kortingscode bestel je nog voordeliger kleding bij Claudia Sträter. Selecteer allereerst de gewenste kleding en voeg ze toe aan je winkelmandje. Hiervoor klik je op het kledingstuk dat je wilt aanschaffen, en druk je op “In shopping bag”. Is je bestelling gereed? Klik dan op “Naar kassa”.
 2. Je wordt nu doorgestuurd naar je shopping bag, waar je een overzicht van jouw bestelling ziet. Ook kun je hier de Claudia Sträter kortingscode verzilveren. Plak de code in het “Kortingscode” vakje onder het kopje “Kortingscodes en waardebonnen”. Zodra je op “Activeer” drukt, wordt de korting verrekend.
 3. Vervolgens kun je hier nog eventuele waardebonnen verzilveren. Als je bestelling compleet is, druk je op “Verder naar bestellen”. Bij deze stap krijg je de mogelijkheid om door te gaan als bestaande klant, af te rekenen zonder account of een account aan te maken. In dit stappenplan kiezen wij voor “Snel afrekenen”.
 4. Vul vervolgens alle vereiste contactgegevens in, en geef aan of je je wilt inschrijven voor de nieuwsbrief. Klik nu op “Doorgaan”. Selecteer vervolgens het gewenste afleveradres en druk wederom op “Doorgaan”. Hier kies je op welke datum je de bestelling zou willen ontvangen. Als alles is ingevuld, klik je nog een keer op “Doorgaan”.
 5. Als laatste geef je aan wat de gewenste betaalmethode is. Je kunt kiezen uit, iDEAL, Mastercard en Visa. Als je hebt gekozen, klik je weer op “Doorgaan”. Je krijgt nu een laatste overzicht van je bestelling te zien. Als je alle gegevens hebt gecontroleerd en alles in orde is, kun je de bestelling voltooien door op “Bestelling plaatsen” te drukken. 

Claudia Sträter kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Claudia Sträter
Annelies
Geplaatst op 2018-02-16

Pff, pas gratis verzending boven de 200 euries, dat is dan weer jammer hoor!!

Anna (acties.nl)
Geplaatst op 2018-02-05

Hi Hester, helaas durf ik hier geen uitspraken over te doen. Momenteel is de sale van Claudia Sträter nog steeds bezig, maar ik heb geen idee tot wanneer deze precies loopt en of er nieuwe items aan toe worden gevoegd. Hou dus vooral onze site en die van Claudia Sträter in de gaten om van de laatste acties op de hoogte te zijn!

Hester
Geplaatst op 2018-01-22

Wordt de sale nog verder aangevuld? Ik heb een leuk jurkje gezien die helaas weer niet in de sale is, maar wellicht dat dit binnenkort wel is?

Daisy
Geplaatst op 2017-12-11

Woeh!! Ik zie dat ik precies op tijd ben voor de extra korting. Als ik het goed heb geldt deze korting dus zelfs nog bovenop de sale. Dat is pas besparen in de decembermaand, heel erg fijn!

Yvette
Geplaatst op 2017-11-15

Hallo! Kan iemand mij helpen met het verzilveren van de 10 euro korting via de applicatie van Claudia Strater? Ik weet niet hoe ik dan uiteindelijk aan de kortingscode moet komen.