Centralparking kortingscode

Centralparking kortingscodes

Profiteer van Centralparking korting op je parkeerkosten met een kortingscode – oktober 2020

 • gemiddelde besparing: €1,20
€10 actie

Centralparking aanbieding: laat je auto voltanken vanaf €10,-

Pak deze korting
€80 actie

Parkeer je auto een week lang voor slechts €80,- bij Centralparking

Pak deze korting
€15 actie

Scoor een autowasbeurt al vanaf €15,- via Centralparking

Pak deze korting
% korting

Ontvang iedere Centralparking kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
% actie

Maak gebruik van de voordelige extra services van Centralparking

Pak deze korting
Gratis actie

Annuleer of wijzig jouw reservering gratis bij Centralparking

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Centralparking kortingscode voor een GRATIS wasbeurt op Schiphol

Code
Verloopt vandaag
Info

Geldig bij de Valet of Combi service.

Pak deze code
€5 korting

Ontvang €5,- korting met deze Centralparking kortingscode

Code
Verloopt vandaag
Info

Geldig op jouw online reservering.

Pak deze code

Verlopen Centralparking kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
€5 korting

Centralparking kortingscode - €5,- korting op elke online reservering

Code
Verloopt vandaag
Info

De korting is geldig op elke online reservering.

Pak deze code
€5 korting

Centralparking kortingscode | €5,- korting op je reservering

Code
Verloopt vandaag
Info

Het is niet bekend tot wanneer de code geldig is.

Pak deze code
€5 korting

Kortingscode Centralparking - €5,- korting op je parkeertarief

Code
Verloopt vandaag
Info

Geldig voor valet parkeerservice op Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Pak deze code
€5 korting

Met deze Centralparking kortingscode ontvang je €5,- korting

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Centralparking code: scoor 7,5% korting met de beste code

De beste Centralparking kortingscode tot nu toe, gaf 7,5% korting op je online reservering. Daarnaast hebben er regelmatig kortingscodes online gestaan waarbij je 5% of €5,- korting kreeg. Kun je geen kortingscode vinden? Dan is er bijna altijd wel een mogelijkheid om te besparen op je bestelling. Kijk daarvoor in het actieoverzicht op deze pagina. Zo kreeg je eerder al een autowasbeurt voor minder dan €20,- en parkeerde je je auto overdekt al vanaf €14,95.

Over Centralparking

Over Centralparking

Centralparking biedt verschillende parkeerservices bij luchthavens. Bij het bedrijf staat de klant altijd centraal. Het doel van het Centralparking is om iedere reiziger te ontzorgen door het parkeren bij luchthavens gemakkelijker te maken. Zo kun je jouw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein terwijl jij lekker op vakantie bent. Kies er bijvoorbeeld voor om de auto tijdens de vakantie of weekendtrip lang of kort te parkeren bij een luchthaven of cruise terminal. Met shuttle parkeren ben je voordelig uit en ben je snel bij de terminal. Heb je minder tijd? Dan is het misschien fijn om te kiezen voor valet parking. Een parkeerplaats reserveren doe je gemakkelijk via de website. Je kunt op Centralparking.nl een parkeerplaats reserveren bij de volgende locaties: Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en Weeze Airport.

Ga naar centralparking.nl

Fijne extra's bij Centralparking

Social media

Centralparking is actief op Facebook, Twitter en Instagram. Via deze social-mediakanalen wordt je voortdurend op de hoogte gehouden van alle veranderingen in en rondom de services die worden aangeboden. Als er nieuws te melden is, dan verschijnt dit direct op social media. Voor de meest recente kortingscodes en aanbiedingen is het slim om deze kanalen in de gaten te houden. Je kan er bovendien meningen en vragen van andere klanten lezen en zelf op artikelen en posts reageren.

Valet service

Boek je op Centralparking.nl de valet service voor Schiphol of Rotterdam Airport, dan hoef je niet lang te lopen voordat je bij de vertrekhal van het vliegveld bent. Een medewerker van het bedrijf neemt bij de vertrekhal jouw auto mee en waardoor jij direct naar binnen kan lopen. Dat scheelt een hoop gesjouw met bagage. Bij terugkomst van je reis staat er weer een chauffeur klaar met jouw auto en sleutels, zodat je direct op huis aan kan. Kijk voor je boekt even of je deze service met een Centralparking code kan reserveren. Dan betaal je een stuk minder voor deze valet service.

Services

Iedereen heeft andere wensen wanneer het gaat om het parkeren van de auto bij een luchthaven. Centralparking biedt daarom verschillende diensten aan om klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Kijk voor je kiest, of er ergens een korting te behalen valt. Zo kan je misschien een duurdere service voor een lagere prijs boeken. De parkeerservices zijn bij de diverse vliegvelden verschillend van aard. Op de website vind je alle informatie over wat bij welk vliegveld wordt aangeboden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor valet parking, shuttle parkeren en terminal parkeren. De tarieven staan duidelijk vermeldt op de website, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je een Centralparking kortingscode? Zo verzilver je hem

Centralparking kortingscode gebruiken

 1. Ga je binnenkort op reis en wil je extra voordelig parkeren? Dat is mogelijk als er een Centralparking code beschikbaar is. Met zo’n kortingscode begin jij je reis goed met korting op de parking service. Lees snel verder om erachter te komen hoe je de code toepast tijdens het reserveren.
 2. Open om te beginnen Centralparking.nl. Klik op de homepagina op “Reserveer uw plek”. Je komt nu terecht op een nieuwe pagina op de website met een reserveringsformulier. Met dit formulier kun je eenvoudig je parkeerplaats reserveren.
 3. Selecteer eerst de parkeer- en retourdatum. Vul daarna de parkeer- en retourtijd en je vluchtnummers in. Selecteer nu van welke service je gebruik wenst te maken, bijvoorbeeld parkeren bij Eindhoven Airport of bij Schiphol. Vul ten slotte je eigen gegevens, kenteken en het soort voertuig waarmee je naar de parkeerplaats komt in.
 4. Helemaal onderaan de pagina kun je een kortingscode toepassen. Neem de kortingscode over in het invulveld. Het totaalbedrag zal vervolgens afnemen met de korting. Dit kun je zien in het kostenoverzicht.
 5. Nu kun je de reservering van je parkeerplek bij Centralparking.nl compleet maken, zodat jouw reis zorgeloos begint. Op de dag van vertrek zul je door kunnen rijden naar je vertrekhal, waar één van de chauffeurs staat te wachten om je auto dichtbij het vliegveld te parkeren op een beveiligd parkeerterrein.

Voordelen van een parkeerplaats reserveren via Centralparking

Extra dienstverlening

Centralparking biedt jou verschillende soorten extra dienstverlening aan. Je kan bijvoorbeeld gebruikmaken van de opties auto wassen, elektrisch laden, overdekt parkeren en auto tanken. Het is een fijn gevoel dat je, wanneer je terugkomt na je vliegreis, je er geen omkijken meer naar hebt of je bijvoorbeeld genoeg brandstof in je auto hebt. Als je hier gebruik van wilt maken, dan betaal je natuurlijk wat meer. Maar met een kortingscode kun je deze extra kosten wellicht doen verdwijnen.

Locaties

Je kunt je auto niet alleen bij Schiphop (laten) parkeren. Ook als je vlucht vertrekt van Eindhoven Airport, Weeze Airport of Rotterdam The Hague Airport of als je een cruise gaat maken vanaf de Cruise Passenger Terminal Amsterdam of Rotterdam, kun je gebruikmaken van de diensten. Kortingscodes zijn doorgaans voor alle locaties geldig.

Klantenservice

Heb je onverhoopt te maken met een spoedgeval, waardoor je jouw auto direct nodig hebt? Dan kan je de afdeling operatie bellen via een speciaal nummer. Deze is vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Is je vraag niet zo dringend, dan kan je de klantenservice ook op andere manieren bereiken. Er is een telefoonnummer beschikbaar die je dagelijks tot 18:00 uur kunt bellen, maar je kan ook een e-mail sturen of een formulier op Centralparking.nl invullen. Daarnaast kun je jouw vraag of opmerking ook versturen via de live-chat. Een medewerker van de klantenservice neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

10 weetjes over een parkeerplek reserveren via Centralparking

 1. Met de parkeerservices van Centralparking kun je parkeren bij Nederlandse luchthavens en cruiseterminals.
 2. Op Centralparking.nl kun je jouw gemaakte reservering gemakkelijk aanpassen of annuleren.
 3. Voor alle parkeerdiensten die Centralparking.nl biedt is het bedrijf goed verzekerd.
 4. Centralparking is de grootste parkeeraanbieder en parkeert ruim 50.000 auto’s per jaar.
 5. Je kunt altijd profiteren van de voordelige parkeertarieven, ook zonder kortingscode.
 6. Alle parkeerterreinen worden te allen tijde beveiligd en in de gaten gehouden via camera’s.
 7. De chauffeurs van Centralparking die auto’s parkeren op beveiligde parkeerterreinen zijn ervaren professionals.
 8. Vragen of verzoeken kun je gemakkelijk delen met Centralparking via het formulier op de website.
 9. Mocht je in contact willen komen met een medewerker, dan kan dat ook via e-mail of telefoon.
 10. Naast de bekende parkeerservices kun je kiezen voor extra’s zoals het tanken van je auto of een wasbeurt.

Nieuws

Kosteloos annuleren

Door de COVID-19 pandemie gaan helaas veel vakanties niet door. Had jij voor jouw geannuleerde vakantie al een parkeerplaats gereserveerd bij Centralparking? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Tot vierentwintig uur van tevoren kun je je reservering kosteloos annuleren. Neem om dit te doen contact op met de klantenservice van Centralparking. De contactgegevens vind je op de website.

Keurmerk opgezet voor veilig parkeren bij vliegvelden

Er is een nieuw keurmerk opgezet voor parkeerdiensten bij vliegvelden. Het Keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren (KZP) maakt het voor consumenten makkelijker een betrouwbare parkeerdienst te kiezen. Dit keurmerk is geïnitieerd door de ANWB, de politie, de Koninklijke Marechaussee, verzekeraars en leasemaatschappijen. Parkeerbedrijven worden objectief op een groot aantal zaken gecontroleerd, zoals kwaliteit en betrouwbaarheid. Centralparking is één van de bedrijven die dit keurmerk draagt.

Kort parkeren bij Centralparking

Het is bij Centralparking ook mogelijk om je auto voor een korte periode te parkeren. Handig als je je auto veilig wil achterlaten tijdens een dagje shoppen of een kort familiebezoek. Ook als je slechts voor één of twee dagen parkeert, profiteer je van dezelfde standaardservice. Zo kun je nog steeds uitstappen bij vertrekhallen of gebruik maken van de shuttlebussen. Je kunt dus ook voor jouw korte trips gewoon terecht bij Centralparking.