Bungalows.nl kortingscodes

Boek nu met korting dankzij een Bungalows.nl kortingscode voor februari 2018

% korting

Krijg iedere Bungalows.nl kortingscode via de nieuwsbrief

 • Aanbieding
Details

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste acties en de beste aanbiedingen van Bungalows.nl? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief zodat je altijd als eerste het laatste nieuws ontvangt. Daarnaast ontvang je elke nieuwe kortingscode via e-mail voor een volgende boeking. Afmelden is altijd mogelijk.

Deze Bungalows.nl kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in februari 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Bungalows.nl

 • Je kunt zeer voordelig op vakantie gaan door gebruik te maken van de "Nergens Goedkoper" acties van Bungalows.nl.
 • Je profiteert ook zonder kortingscode van de allerlaagste prijzen bij Bungalows.nl.
 • Door te kiezen voor een Center Parcs Mystery verblijf profiteer je van extra lage prijzen.
 • Je boekt met voordeel door te kiezen voor een van de last minutes of superaanbiedingen op Bungalows.nl.
 • Bij Bungalows.nl kun je kiezen uit meer dan 300 verschillende bungalowparken in Nederland, Duitsland en België.
 • Bijkomende kosten zijn bij een boeking via Bungalows.nl altijd meteen duidelijk, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
 • Je mag altijd onbeperkt FreeBees inwisselen bij je boeking, ook bij aanbiedingen.
 • De klantenservice van Bungalows.nl is 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen.

Een Bungalows.nl kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Bungalows.nl kortingscode gebruiken

 1. Wanneer je tijdens het boeken van een verblijf via Bungalows.nl gebruik maakt van een kortingscode, profiteer je van extra veel voordeel. Hoe het invoeren van deze kortingscode in zijn werk gaat, lees je in onderstaande stappen.
 2. Allereerst selecteer je de accommodatie naar keuze en druk je op de gewenste datum. Je kunt nu aangeven hoeveel personen er meegaan, en je ziet de totaalprijs. Als alles in orde is, druk je op “Verder”.
 3. Je kunt hier aangeven of je eventueel nog van extra faciliteiten gebruik wilt maken, zoals een extra kinderbed of een annuleringsverzekering. Wanneer je dit hebt gedaan, klik je wederom op “Verder”.
 4. Je krijgt nu de vraag of je al eens eerder bij Bungalows.nl hebt gereserveerd. In dit stappenplan gaan wij ervan uit dat dit niet het geval is, en selecteer je “Nee, haal mijn adresgegevens op basis van mijn postcode en huisnummer”. Vul nu je adresgegevens in en klik op “Verder”.
 5. Bij deze laatste stap vul je de rest van je contactgegevens in. Je kunt er nu ook voor kiezen om je meteen in te schrijven voor de Bungalows.nl nieuwsbrief, zodat je voortaan alle acties en kortingscodes in je mailbox ontvangt.
 6. Ook is het hier tijd om de kortingscode in te voeren. Dit doe je onder het kopje “Cadeau Card, kortingsbon of FreeBees”. Vink het kopje “Kortingsbon” aan, en voer de code in het tekstbalkje in. Druk vervolgens op “Toevoegen” om van de korting te profiteren. Klik weer op “Verder”.
 7. Je ziet hier een laatste overzicht van je reservering. Controleer hier zorgvuldig of alle gegevens in orde zijn. Als dit het geval is, kun je de reservering bevestigen! Wanneer je dit hebt gedaan, ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van Bungalows.nl. Wij wensen je alvast heel veel plezier!

Bungalows.nl kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Bungalows.nl
Irma (acties.nl)
Geplaatst op 2017-11-29

Beste Petronella, leuk, een weekendje met de kleinkinderen! Hopelijk gaat alles goed met de kleintjes, en kunnen jullie genieten van een paar dagen samen.

Petronella
Geplaatst op 2017-11-29

Wat een leuke aanbiedingen allemaal bij Bungalows! Ik heb een supergoedkoop reisje geboekt, we gaan met de kleinkinderen voor de eerste keer weg. Hopelijk is het wat, en vinden de kinderen het leuk. Goeie aanbiedingen hoor!

Tamara
Geplaatst op 2017-09-18

Heb nu met korting een herfstvakantie geboekt. Helemaal top!

Tessa (acties.nl)
Geplaatst op 2017-08-15

Hoi Angela, wij kunnen helaas niet zeggen wanneer er weer nieuwe kortingscodes komen van Bungalows.nl. Ik raad je dan ook aan onze website goed in de gaten te houden, zodat je niks mist!

angela11
Geplaatst op 2017-08-14

komt er mischien ook een kortingcode voor bungalows.nl?

jolanda
Geplaatst op 2017-06-29

bungalows.nl heeft veel aanbiedingen. ideale website om een vakantie te boeken. groetjes jolanda