Ballorig kortingscodes

Bezoek het indoor speelparadijs met Ballorig korting met een kortingscode in juni 2023

  • gemiddelde besparing: €3,38
  • www.ballorig.nl
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang als ouder en begeleider bij Ballorig

Pak deze korting
€4,50 korting

Ballorig aanbieding: ontvang €4,50 korting per kind bij een kinderfeestje

Info

Met een jaarabonnement.

Pak deze korting
40% korting

Krijg ruim 40% korting op een bezoek aan Ballorig

Info

Geldig op speciale peuterochtenden, voor peuters tot en met drie jaar.

Pak deze korting
€1 korting

Pak €1,- korting per bezoek dankzij deze Ballorig actie

Info

Bij aankoop van een tienrittenkaart.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS toegang voor baby's bij Ballorig

Info

Geldig tot één jaar.

Pak deze korting
€8,50 korting

Een Ballorig cadeaubon voor maar €8,50

Pak deze korting
40% korting

Bezoek de Ballorig peuterochtend met wel 40% korting

Info

Geldig voor peuters tot en met drie jaar oud.

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS toegang voor kleine kinderen bij Ballorig

Info

Geldt enkel voor kinderen tot één jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Ballorig aanbieding: ontvang een GRATIS consumptie

Info

Voor begeleiders bij een kinderfeestje.

Pak deze korting
Gratis actie

Spaar GRATIS voor EXTRA korting bij Ballorig

Pak deze korting
10% korting

Ontvang elke Ballorig kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Krijg het 2e kaartje GRATIS met deze speciale Ballorig kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
10% korting

10% korting op toegang met deze Ballorig kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
20% korting

Ballorig kortingscode voor 20% korting op entreetickets

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen Ballorig kortingscodes

10% korting

Bezoek Ballorig nu met wel 10% korting

Info

Door een tienrittenkaart aan te schaffen.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS consumptie voor begeleiders bij Ballorig

Info
  1. Geldig voor twee begeleiders.
  2. Wanneer je een kinderfeest gereserveerd hebt.
Pak deze korting
40% korting

Krijg ruim 40% korting op entreetickets voor peuters bij Ballorig

Info

Geldt voor peuters tot en met drie jaar oud.

Pak deze korting
60% korting

Ballorig actie: pak tot 60% korting op een kinderfeestje

Info

Met een jaarabonnement.

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS limonade tijdens je Ballorig bezoek

Info

Bij een kinderfeestje.

Pak deze korting

Pak één plus één gratis op Ballorig kaartjes dankzij de hoogste promotiecode

Indoor speelparadijs Ballorig is de ideale locatie om een kinderfeestje te geven. Wanneer je met een grote groep kinderen gaat, lopen de kosten voor dat feestje echter al snel hoog op. Gelukkig kun je soms een kortingscode scoren waarmee je bespaart op de entree. Zo was een voorgaande code zelfs goed voor het tweede kaartje gratis. Door zo'n code te verzilveren, kun je dus flink besparen op een middag vol speelplezier.

Vier extra tips om met korting naar Ballorig te gaan

Kinderen onder de één jaar ontvangen gratis toegang

Neem je een pasgeboren kindje mee naar Ballorig omdat je oudere kinderen in deze binnenspeeltuin willen klimmen, spelen en rennen? Dan levert dit dubbel plezier op. Er is namelijk niet alleen een speciaal gedeelte waar de kleinste kinderen kunnen spelen, maar kinderen die jonger zijn dan één jaar mogen ook nog eens geheel gratis naar binnen. Deze gratis entree geldt voor vrijwel alle vestigingen, maar check het voor de zekerheid even bij jouw dichtstbijzijnde Ballorig speeltuin.

Vier je verjaardagsfeestje bij Ballorig

Zit jij niet te wachten op een stel stuiterende kinderen in je huis? Wat doe je dan als je zoon of dochter een spetterend verjaardagsfeest wil organiseren? Misschien is een dagdeel naar Ballorig gaan een goede oplossing. Je betaalt per kind één euro meer voor de entree, maar als je bedenkt welke extra’s hierbij zitten wat betreft eten en drinken, dan ben je natuurlijk nog niet duur uit. Je kunt de pret overigens zo groot maken als je wilt. Naast een gewoon feest kun je immers ook nog kiezen voor de knalfeesten en droomfeesten. De tarieven zijn in dat geval iets hoger.

Voordelige groepsarrangementen en schoolreisjes

Maak jij via Ballorig.nl een reservering voor een schoolreis of een andere groepsactiviteit met minimaal vijftien kinderen? Dan betaal je maar €10,- per kind. Je hebt hiermee de toegangsprijs betaalt, maar ook een compleet smulpakket dat bestaat uit friet, twee keer limonade en een ijsje. Reken zelf maar eens uit hoeveel korting je hiermee kunt pakken!

Profiteer van gratis entree voor begeleiders

Goed nieuws voor alle ouders en verzorgers die samen met hun kids naar dit uitdagende speelparadijs willen gaan: begeleiders mogen gratis naar binnen. Je hoeft hiervoor geen kortingscode te gebruiken, want dit werkt geheel automatisch voor begeleiders van boven de achttien jaar. Heb je nu ook nog een zoon of dochter in de leeftijd van dertien tot en met zeventien jaar? Dan mag deze ook zonder ticket mee naar binnen.

Over Ballorig

Over Ballorig

Of jouw kids nu aan het springen zijn op een trampoline, met elkaar ravotten in de ballenbak of gaan glijden van de glijbaan: bij indoor speelparadijs Ballorig beleven ze alleen maar plezier. De eerste binnenspeeltuin werd in 1996 geopend en de keten heeft zich sindsdien uitgebreid naar nog 42 andere Nederlandse én Duitse steden. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen hier zeven dagen per week komen spelen met al hun vriendjes en vriendinnetjes, wat de tijd van het jaar ook is. De speeltoestellen bij Ballorig zijn daarnaast gemaakt om de creativiteit en motorische ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Hebben jouw kleintjes honger door al dat spelen? Dan is er in alle vestigingen ook de mogelijkheid om wat te eten. Voor een complete, avontuurlijke en onvergetelijke dag ben je bij Ballorig.nl dus aan het juiste adres.

Ga naar ballorig.nl

Op deze manier wissel je een kortingscode in bij Ballorig

Ballorig kortingscode gebruiken

  1. Wil jij door middel van een kortingscode extra voordeel scoren op een Ballorig uitje? Selecteer dan eerst op Ballorig.nl jouw favoriete vestiging. Je vindt alle beschikbare locaties van de populaire binnenspeeltuin onderaan de homepagina.
  2. Vervolgens geef je aan of je Ballorig bezoekt voor een kinderfeestje, schoolreisje of peuteruitje. Wanneer je een geschikte locatie en het ideale arrangement hebt gevonden, klik je op "Reserveer nu".
  3. Op deze webpagina kun je het plezierige uitje volledig naar jouw wensen aanpassen. Selecteer hiervoor eerst de dag en het tijdstip waarop Ballorig jou en de kids kan verwachten. Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld, klik je op "Volgende".
  4. Afhankelijk van het soort feestje heeft Ballorig nog wat informatie nodig. Aan het eind van deze vragenlijst kun je jouw Ballorig kortingscode gebruiken. In de balk onder "Voucher/coupon" vul je de code in. Als deze hierna succesvol is doorgevoerd, klik je op "Reserveren".
  5. Gefeliciteerd, de reservering is gelukt! Je krijgt nu een overzicht te zien van jouw ingeplande Ballorig feestje. Daarmee is voor nu alles geregeld, want het bedrag kun je op de dag van je bezoek ter plaatse afrekenen. Vergeet naast goede zin dus vooral je portemonnee niet!

Profiteer van deze voordelen bij Ballorig

Extra voordelen via de gratis Spaar en Speel app

Voor bezoekers die regelmatig een kijkje nemen bij Ballorig is het raadzaam om via Ballorig.nl de gratis Spaar en Speel app te downloaden. Via de app krijg je immers toegang tot speciale kortingscodes, spaar je via een muntensysteem voor voordelige toegangstickets en kun je ook nog eens korting scoren op kinderfeestjes bij de binnenspeeltuin. Wanneer je de app download ontvang je direct 25 munten als bedankje.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis geen kortingscode

Een middagje, ochtendje of dagje Ballorig is zeker niet gratis.Gelukkig kun je door middel van de nieuwsbrief eenvoudig korting scoren op veel van jouw bezoekjes aan het speelparadijs. Door jezelf voor deze e-mails aan te melden, weet je immers zeker dat je geen enkele kortingscode of aanbieding mist.

Volg Ballorig via de social-mediakanalen

Ballorig.nl is actief op Facebook, YouTube en Instagram. Hier worden allerlei leuke filmpjes en foto's gedeeld. Krijgen je kinderen geen genoeg van de speeltuin? Dan kunnen ze dus nog even nagenieten op de telefoon, tablet of laptop. Wanneer je de binnenspeeltuin op een van de social-mediakanalen volgt, vergroot je ook nog eens de kans dat je een interessante deal of kortingscode ontvangt.

Tien interessante feiten over Ballorig

Kinderspeelparadijs Ballorig is te vinden in Nederland, België en Duitsland en beschikt over maar liefst 45 vestigingen, waardoor er altijd een binnenspeeltuin in de buurt is.

Spelen bij Ballorig is niet alleen leuk, maar ook leerzaam: zowel de ruimtelijke oriëntatie, spierkracht, coördinatie en lenigheid van je kindje wordt op de proef gesteld.

Voor de allerkleinsten zijn er aparte speelruimtes en worden er peuterochtenden georganiseerd, zodat je kind veilig kan spelen in de overdekte speeltuin.

Met een Ballorig jaarabonnement kunnen kinderen heel voordelig spelen in de indoor speeltuin, bovendien is de pas na één jaar maandelijks opzegbaar.

Met de gratis Spaar & Speel app kun je direct sparen voor korting op entreetickets en feestjes.

Ouders en begeleiders profiteren altijd van gratis toegang bij Ballorig.

Voor slechts een klein bedrag kun je een kinderfeestje, groepsarrangement of schoolreisje boeken via Ballorig.nl.

Voor extra veiligheid kun je via Ballorig.nl of bij de vestiging bij jou in de buurt speciale antislipsokken kopen.

In verband met veiligheid en hygiëne worden de speeltoestellen van Ballorig dagelijks gecontroleerd op belangrijke veiligheidsaspecten.

Je kunt een Ballorig cadeaubon of merchandise scoren in de webshop, waarmee je je kleinste vrienden of familieleden flink kunt verrassen.