De uitverkoop is gestart: de beste sales & shopadresjes op een rij

Goed nieuws! De eerste sale ronde is namelijk van start gegaan wat betekent dat jij extra voordelig de leukste zomercollecties in huis kunt halen. Omdat je er een beetje vroeg bij moet zijn om veel keuze te hebben en natuurlijk niks mis te lopen, hebben wij de webshops voor je op een rij gezet waar de uitverkoop al is losgebarsten.


Kleding

In juni gaat de uitverkoop altijd van start en de afgelopen week hebben wij de volgende winkels dan ook alweer met flinke korting zien stunten.

50% korting bij Sans Online
Bij Sans Online kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een uitgebreide sale collectie aan zomerse items van verschillende topmerken, zoals Vila, Vero Moda en Only, bestaande uit hippe prints, denim, stoere en romantische stoffen. 

50% korting bij Zalando
Ook Zalando heeft weer heel wat items van verschillende topmerken zoals Calvin Klein, Vila, G-star en Topshop in de sale gegooid. Daardoor koop jij zomerse items, schoenen, sportkleding, accessoires en lingerie met extra voordeel, oplopend tot wel 70%. Fijn! 

Kledingwinkel

30% korting op de zomer collectie van Tailor & Elbaz
In de sale bij Tailor & Elbaz vind je leuke zwierige jurkjes, veel streepjes en sportieve invloeden, maar ook diverse romantisch kanten items kun je er nu met veel korting scoren.

50% korting tijdens de Vlaggetjesweken van C&A
Met de welbekende Vlaggetjesweken van C&A koop jij de lente- en zomercollectie voor mannen, vrouwen en kinderen voor de helft van prijs, waardoor je de mode voor het hele gezin voor een zacht prijsje in huis kunt halen.

Accessoires

50% korting bij River Island
Bij River Island vind je de meest trendy items nu voor een wel heel zacht prijsje. Wist je dat je in de sale van River Island al vanaf €0,50 kunt slagen?! Daarnaast is het zeker de moeite waard om accessoires volgens de laatste trends extreem goedkoop in te slaan. 

50% korting bij OTTO
Bij OTTO krijg jij niet alleen korting op kleding, maar ook op de elektronica en wonen categorie bespaar jij tot de helft van de prijs. Misschien ook goed om te weten, momenteel heeft OTTO ook nog twee codes uitstaan voor 7,5% korting op alle mode en 20% korting op alle badmode, waarmee jij je zomerse items extra voordelig in huis haalt. 


Schoenen

Kan jij nog wel een stel nieuwe zomerse schoenen gebruiken? Dan is dit het moment om ze extra goedkoop te bestellen. En zeg nou zelf, geld besparen maakt shoppen toch veel leuker?

All Stars

30% korting bij Omoda
Omoda heeft de schoenen, tassen en accessoires collecties met tot wel 30% afgeprijsd, waardoor je nog snel een paar sandalen, sneakers, pumps of ballerina’s van topmerken in huis kan halen voor de vakantie. 

50% korting van Van Haren
Heb jij nog een leuke schoenentrend op het oog maar niet veel budget? Sla je slag in de sale van Van Haren. Trendy sandalen, sneakers, hakken en accessoires zijn daar namelijk nu met 50% korting afgeprijsd. 

Hoge hakken

60% korting bij Sarenza
Sarenza maakt het nog makkelijker (en goedkoper) voor jou om een nieuw paar te bestellen. Schoenen, hakken, sneakers, sandalen en slippertjes koop je met tot maar liefst 60% korting en je bespaart nog eens een extra 10% door de kortingscode te gebruiken. De kortingscode is geldig bij aankoop van twee artikelen waar jij makkelijk aan komt. Of je schakelt de hulp in van je beste vriendin natuurlijk.

50% korting bij Sooco
In de sale van Sooco krijg jij tot maar liefst 50% korting op heel veel verschillende schoenen voor klein en groot en van dames tot heren modellen. Heb jij juist leuke schoenen uit de nieuwste collectie gezien maar die helaas nog niet afgeprijsd zijn? Sooco heeft momenteel ook een kortingscode waarmee jij €5,- korting op je bestelling krijgt.


Onder- en badmode

Vaak kopen vrouwen hun beha’s (en bikini’s) in de uitverkoop. De eerste rondes zijn ook bij de volgende shops weer van start gegaan, dus het is de perfecte tijd om eens flink in te slaan.

Bikini

40% korting bij Hunkemöller
Hunkmöller geeft in de welbekende Big Sexy Sale tot 40% korting waardoor jij lingerie, badmode, strandaccessoires en nachtmode extra voordelig bestelt. Misschien goed om te weten, online barst de sale altijd net iets eerder los dan in de winkels. 

30% korting bij Marlies Dekkers
De lingerie en Holi Glamour badmode collectie van Marlies Dekkers koop je met 30% korting in de sale. Perfect dus om je bikini, badpak of beha met de welbekende bandjes te bestellen.

70% korting bij Sapph
In de uitverkoop van Sapph scoor jij de mooiste lingerie, badmode en body’s met kortingen tot wel 70%. Van hippe kanten tot klassieke modellen, in verschillende kleuren en vrolijke prints is er voor elk wat wils te vinden. Daarnaast is er ook een kortingscode beschikbaar van 25% extra korting op je bestelling in de pre-sale!


Veel shopplezier!