Een uur langer korting pakken dankzij de wintertijd

Dit weekend is het zover. We gaan weer naar de wintertijd. Dat betekent dat jij een uur extra krijgt, want de klok gaat zaterdagnacht om 3:00 uur een uurtje terug. Maar waarom wordt dit gedaan? Simpel, zodat het 's ochtends eerder licht is en 's avonds eerder donker. De wintertijd is eigenlijk de echte tijd. In het voorjaar wordt de klok een uur naar voren gezet zodat er langer van het daglicht gebruikt gemaakt kan worden. Hierdoor wordt er meteen minder energie verbruikt en gaan de kosten omlaag. Er is dus zeker over nagedacht. Maar wat kun je komend weekend doen met dat extra uur? Wij geven je tips om in je dagelijkse ritme te blijven en hebben wat interessante acties op een rij gezet waarvan je tijdens jouw extra uur kunt profiteren. Lees snel verder!


Hoe blijf ik in het dagelijkse ritme?

Er zijn genoeg mensen die veel last hebben van het verzetten van de klok. Hoor jij ook bij deze groep? Dan heb je misschien iets aan de onderstaande tips waarmee je gemakkelijker in het dagelijkse ritme blijft.

  • Ga op hetzelfde tijdstip naar bed en sta ook rond dezelfde tijd als normaal weer op.
  • Doe geen dutjes, want hierdoor neemt de slaapdruk af en val je ‘s avonds minder gemakkelijk weer in slaap.
  • Probeer vanaf een uur voor het slapengaan licht- en geluidsprikkels te vermijden.

Langer slapen


Langer profiteren van voordeel op vele artikelen

Het is zaterdagnacht en je hebt opeens een uurtje extra om handen. Je kunt deze tijd natuurlijk gebruiken om langer in je bed te blijven liggen, maar er zijn ook genoeg andere dingen die jij met je uur kunt doen. Wat dacht je van shoppen met voordeel? Je kunt nu langer gebruik maken van diverse acties en aanbiedingen van de webshops, een unieke kans!


Een uur langer voordeel pakken met vele aanbiedingen

Wil je rustig aan in het ritme van de winter komen? Denk dan even niet na over het avondeten voor deze week, maar bestel de Allerhande box van de Albert Heijn met €5,- korting. Je ontvangt alle ingrediënten met bijbehorende recepten voor een overheerlijke maaltijd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een Domino’s pizza met €1,- korting bij je thuis te laten bezorgen. Eet smakelijk!

Zie je in de spiegel dat je toch last hebt van het tijdverschil? Met 25% korting op vele artikelen van Douglas, waaronder dag- en nachtcrèmes en mascara kun je een vermoeide uitstraling eenvoudig verbloemen. En ook bij Drogistplein profiteer je van kortingen op gezichtsverzorgingsartikelen.

Make-up aanbrengen


De laatste fashion trends voordelig shoppen

Het hele weekend + één extra uur kun je profiteren van verschillende codes om voordelig fashion te shoppen. Dit zijn wat ons betreft de acties die je niet aan je voorbij mag laten gaan dit weekend:

Staat hier geen interessante actie voor je bij? Kijk dan eens bij de populairste codes. We hebben er ook de afgelopen week weer een heleboel voor je op de website geplaatst!

's Nachts online shoppen


Weet jij al wat je gaat doen met jouw extra uur?