Bespaar op leuke voorjaarsuitjes tijdens het pinksterweekend

Ben jij toe aan een dag vol ontspanning? Dan is volgend weekend de ideale gelegenheid om hiervan te genieten! Het is dan namelijk Pinksteren, wat betekent dat je kunt profiteren van een extra lang weekend. Heb jij geen idee hoe je dit weekend het beste in kunt vullen of kun je wat inspiratie gebruiken? Dan vind je hier de beste tips voor leuke uitjes waarmee je niet alleen ontspant, maar ook nog eens geld bespaart!


Bezoek een pretpark of dierentuin

Tot nu toe zien de weersverwachtingen voor Pinksteren er super uit. Om optimaal van het zonnetje te kunnen genieten, kun je bijvoorbeeld naar een pretpark of dierentuin gaan. Wij hebben allerlei leuke parken voor je op een rijtje gezet die inmiddels weer geopend zijn én met korting te bezoeken zijn. Heb jij nog AirMiles? Vergeet deze dan niet in te leveren. Je scoort hier namelijk leuke kortingen mee op allerlei verschillende dagjes uit.

Giraffe in dierentuin


Profiteer van een wellness dagje

Als je echt tot rust wil komen, is het een aanrader om lekker te genieten in de spa of sauna. Hoewel dit vrij prijzig kan zijn, zijn er op dit moment gelukkig veel mooie aanbiedingen waar jij van kunt profiteren. Zo kun je vanaf 1 juni weer met korting bij diverse spa's terecht. Je ontvangt bijvoorbeeld 20% korting op vroegboekingen bij Thermae 2000. Daarnaast scoor je via SpaOnline tot maar liefst 70% korting op de entree van veel resorts en spa's. Wil je graag gebruikmaken van een ontspannend arrangement? Dan kun je bij Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Bussloo terecht. Hier krijg je tot 50% korting op een groot aantal arrangementen. Zijn alle wellnesscentra bij jou in de buurt nog gesloten? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen in de webwinkels. Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en vele anderen bieden tijdelijk fijne producten aan waarmee je thuis van dezelfde luxe kunt genieten.


Ontspan in de tuin, het bos of het park

Wil je tijdens Pinksteren genieten van een onbezorgd en goedkoop uitje? Dan is het een leuk idee om een rustige dag in de natuur te plannen. Je kunt bijvoorbeeld gaan picknicken, wandelen of fietsen. Kies hiervoor uiteraard wel een plek die niet al te druk is, zodat je eenvoudig anderhalve meter afstand kunt bewaren. Kies jij ervoor om de dag in de tuin door te brengen? Dan kun je bij VakantieVeiligen veel korting scoren op producten zoals opblaaszwembaden, hangmatten, parasols, ligstoelen en barbecues. Ook zijn er veel webwinkels waar je flink kunt besparen op speelgoed voor de kids. Bij SlaJeSlag bestel je bijvoorbeeld schommels, loopfietsjes, speelgoedkeukens, maar ook veel producten die voor de nodige waterpret zorgen. Denk hierbij aan waterpistolen, kinderzwembaden en watertafels. Zo ga je gegarandeerd een leuke dag tegemoet!


Ga naar een museum

Voor de cultuurliefhebbers onder ons zijn er een hoop mooie aanbiedingen waar je vanaf 1 juni van kunt profiteren. Je bezoekt het Rijksmuseum tijdelijk met 20% korting wanneer je je tickets via onze website bestelt. Daarnaast kun je jouw bezoek aan het Van Gogh Museum met korting plannen via Tiqets. Ga je liever naar het Nederlands Openluchtmuseum, het Scheepvaartmuseum of het Museum Batavialand? Bestel je tickets dan met ruim 30% korting bij Tripper. Mocht dit allemaal niets voor jou zijn, dan kun je altijd nog een gokje wagen bij ActievandeDag of VakantieVeilingen. Ook hier kun je de nodige museumtickets voordelig aanschaffen.

Bezoekers in museum


Zoek het avontuur op

Je kunt jouw weekend ook eenvoudig vullen met allerlei actieve en spannende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan klimmen, parachutespringen, wakeboarden of kanovaren. Je kunt dit extra voordelig doen met behulp van de vele aanbiedingen en kortingscodes van Groupon, Social Deal en Belevenissen.nl. Ideaal voor de echte waaghalzen! Daarnaast kun je uiteraard ook bij deze uitjesspecialisten terecht voor iets rustigere activiteiten, zoals kookworkshops, massage-arrangementen en rondvaarten.


Geniet binnenshuis van het pinksterweekend

Valt het weer toch een beetje tegen of blijf je liever binnen? Dan zijn er veel leuke activiteiten die je kunt ondernemen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Bookspot, Kobo of Voordeelboekenonline. Bij deze winkels profiteer je namelijk van tot wel 70% korting op veel goede boeken. Bovendien kun je gebruikmaken van deze Paagman kortingscode waarmee je €2,50 bespaart op het hele assortiment. Wil je liever games spelen? Dan hebben we meerdere kortingscodes waarvan je kunt profiteren. Neem bijvoorbeeld deze Ubisoft kortingscode ter waarde van 20% korting of deze G2A kortingscode ter waarde van 5% korting.