Profiteer van korting op leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Het is vandaag Valentijnsdag en bovendien ook de laatste werkdag voordat de voorjaarsvakantie begint voor degenen die in het Noorden van het land wonen. De rest van Nederland zal nog een weekje moeten wachten voordat de vakantie begint. Al betekent dat wel dat je nog wat extra tijd hebt om leuke dingen te plannen. Wil je samen met je kinderen, vrienden of familie erop uit gaan tijdens de voorjaarsvakantie? Lees dan in deze blog hoe je kunt profiteren van hoge kortingen op diverse uitjes.​


Dierentuinen

Naar de dierentuin gaan blijft altijd leuk. Je ziet altijd wel weer wat anders, dat je de vorige keer niet was opgevallen. Of de dieren zijn met elkaar aan het spelen of streken aan het uithalen, waar jij uren naar zou kunnen kijken. Kortom, het is een leuk familie-uitje waarop je ook nog eens veel korting kunt pakken. Scoor nu bijvoorbeeld 30% korting met deze Burgers Zoo kortingscode, pak 50% korting op tickets voor Wildlands of bezoek de Beekse Bergen met €7,50 korting. Bij deze laatste dierentuin kun je de dieren te voet bekijken, of via een auto-, bus- of bootsafari. In de bus en boot krijg je extra informatie over alle dieren die je onderweg tegenkomt van een ranger, wat je niet krijgt wanneer je de autosafari doet. Toch kun je sinds kort ook leuke feitjes ontvangen over de diverse dieren tijdens de autosafari. Download de Beekse Bergen-app en start de audiotour voor de autosafari, wanneer je het terrein oprijdt. Via GPS weet de app precies in welk deel van de autosafari jij je bevindt, waardoor je tijdens je rit informatie ontvangt over de dieren die je op dat moment passeert.


Pretparken

Ook kun je momenteel profiteren van veel korting bij diverse pretparken. Bezoek bijvoorbeeld de Efteling met tot 50% korting, ga naar Slagharen met 60% korting of krijg €5,- korting op entree bij Duinrell. Wil je attractieparken in het buitenland bezoeken? Ga dan naar Movie Park Germany met €20,- korting of Phantasialand met 30% korting. Of kies voor het magische Disneyland Parijs waar je momenteel €36,- korting kunt krijgen op entree. Dit is natuurlijk een mooie korting, maar vind je het een beetje te duur om op en neer te rijden naar Parijs? Boek je reis dan bij Thalys. Voor slechts €35,- reis je al met de trein vanuit Nederland naar Marne-la-Vallée, het treinstation dat bij het Disneypark ligt. Bovendien ben je ook nog eens binnen 3,5 uur op je sprookjesachtige bestemming!

Pluto tijdens Disneyparade


Goedkoop met de trein

Lijkt het je leuk om een stad te bezoeken in Nederland waar je nog nooit eerder bent geweest? Haal dan voordelige treinkaartjes met deze NS kortingscode voor €25,- korting, zodat je voor weinig geld een nieuwe stad kunt ontdekken. Bovendien is het vaak ook mogelijk om voordelig een dagkaartje te kopen bij Kruidvat en HEMA. Bij deze winkels kost een NS-dagkaart zo'n €15,-. Je kunt voor dit geld dus op één dag het hele land doorreizen. Maak hier dus gebruik van en bezoek meteen een paar steden op dezelfde dag.


Wellness

Wil je even wat tijd voor jezelf inplannen tijdens de vakantie om volledig tot rust te komen? Dan is een wellness arrangement wellicht wat voor jou! Ga samen met een vriend of vriendin of ga lekker in je eentje. Geniet van de stilte, warmte en rustgevende opgietingen bij een resort bij jou in de buurt. Op dit moment kun je bovendien bij diverse wellness resorts iemand gratis meenemen. Dit kan bijvoorbeeld bij SpaPuur, SpaWeesp, SpaWell en SpaSense. Wil je liever in je eentje gaan? Scoor dan 50% korting op entree door een ritueel bij je reservering te boeken. Of boek een ritueel met 15% korting! Deze acties gelden bij dezelfde resorts.

Vrouw genietend bij een spa


Bioscoop

Wil je tijdens de vakantie een avondje naar de film? Dat kan extra voordelig bij Pathé. Vooral wanneer je deze bioscoop regelmatig wilt bezoeken. Je kunt namelijk een Unlimted of Unlimited Gold abonnement afsluiten waarvoor je minstens €20,- per maand betaalt om onbeperkt films te kunnen kijken. Dit betekent dat wanneer je twee keer naar bioscoop gaat, je het abonnement in principe alweer hebt terugverdient. Bovendien krijg je ook nog eens tot 25% korting op snacks en drinken met zo'n Unlimited abonnement. Wil je geen lidmaatschap afsluiten, maar wil je wel genieten van kortingen en extra's tijdens jouw bioscoopbezoek? Download dan de Pathé All Stars-app en krijg korting op diverse films, snacks en dranken tijdens jouw bezoek. Films die momenteel in de bioscoop draaien zijn onder andere Birds of Prey, Sonic, Bad Boys For Life, 1917, Onze Jongens, Frozen II en meer.


Diverse uitjes

Spreken bovenstaande uitjes je niet zoveel aan en wil je bekijken wat er nog meer te doen is tijdens de voorjaarsvakantie? Check dan de diverse uitjes op VakantieVeilingen en Ticketveiling. Bovendien zijn de uitstapjes via deze twee webshops ook nog eens extra voordelig gezien je al vanaf €1,- mee kunt bieden op diverse tickets en arrangementen. Zo vind je bij VakantieVeilingen leuke veilingen voor escaperooms, paintball, wijnproeverijen, musicals, wellness arrangementen en concerten. Bij Ticketveiling kun je meebieden op onder andere bowlen, escape rooms, paintball, musicals, theatershows, musea, dierentuinen en pretparken.

Theater