De beste en meest voordelige stedentrip tips voor dit najaar

Wij houden wel van een stedentripje en met de aanbiedingen die wij spotten hoeft dat helemaal niet duur te zijn! Als je slim boekt, kan jij al voor een paar tientjes een stad (in het buitenland) verkennen. Maar waar moet je heen deze herfst? Wij zetten de beste stedentrip tips voor je op een rij én verklappen uiteraard hoe jij het goedkoopste kan boeken en welke handige kortingscodes en acties er op dit moment lopen.


Praag

Wist je dat er gemiddeld minder neerslag valt in Praag in vergelijking tot Nederland? De herfst is dus een prima jaargetijde om deze stad te ontdekken. Wandel door de historische binnenstad en ontdek de Gouden Stad vol met oude rijkdommen. Ook een boottochtje over de Moldau is een echte aanrader wanneer je in deze stad ben.

 

Praag


Boston

Eigenlijk zijn alle steden mooi zodra de herfst aanbreekt. De herfstkleuren geven direct sfeer aan een stad en in Boston is dat niet minder. Het kan al aardig koud zijn in de herfst, maar dat staat een stadswandeling niet in de weg. Volg bij bijvoorbeeld de Freedom Trail die je in 4 kilometer langs 16 verschillende bezienswaardigheden brengt.

 

Boston


Riga

Riga is steeds populairder aan het worden en dat is niet voor niets. Aan de rand van de hoofdstad van Letland vind je een groot natuurgebied die magisch mooi kleurt zodra de herfst aanbreekt. Wandel vervolgens door naar het historische centrum van de stad voor prachtige kerken en straten die bovendien op UNESCO’s Werelderfgoedlijst staan.

 

Riga


Boedapest

In de herfst heb je veel minder last van toeristen en vertoef je in de Hongaarse stad tussen de locals zelf. Wandel langs de oevers van de Donau omringd door herfstkleuren, bezoek een van de vele biertuinen en ontdek het centrum. Bovendien zijn er regelmatig culinaire festivals waar je lokaal eten en drinken kunt ontdekken.

 

Boedapest


Madrid

Madrid is een heerlijke stad om in het najaar te ontdekken. Niet alleen is de temperatuur nog aangenaam in het centrum, maar ook is er een hoop binnen en buiten te ontdekken. Pak een terrasje in het Retiro Park, eet heerlijke tapas en snuif wat cultuur in een van de musea.

 

Madrid


De beste stedentrip aanbiedingen van dit moment

Een stedentrip kan als je een beetje slim boekt erg voordelig zijn. Wij zochten de beste stedentrip aanbiedingen van dit moment voor je bij elkaar:

  • Expedia – Pak zo tot 50% korting 
  • HEMA Tickets – Boek diverse bestemmingen voor slechts €100,- p.p.
  • TravelBird – Minimaal 10% korting op stedentrips
  • Transavia – Profiteer zo van 20% korting op vliegtickets
  • Groupon – 40% extra korting met de kortingscode

Welke stad zou jij nog graag willen bezoeken?