Zet zorgverleners in het zonnetje met deze budget cadeaus

Nu we in Nederland met het coronavirus te maken hebben, wordt er erg veel van zorgverleners gevraagd. Van medewerkers in ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen tot hulpverleners die in laboratoria of de thuiszorg werken: ze zetten zich met man en macht in om het virus te bestrijden. Dit wordt enorm gewaardeerd door inwoners in het hele land. Zo zijn er in de afgelopen weken al meerdere initiatieven geweest om alle mensen die in de zorgsector werken te bedanken. Wil jij een van deze helden persoonlijk een hart onder de riem steken? Dan is deze blog zeker iets voor jou! Wij helpen je graag een handje door allerlei toffe cadeaus op een rijtje te zetten die jij voordelig aan kunt schaffen.


Een leuk brievenbuscadeau

Aangezien zorgprofessionals het grootste deel van de dag op hun werk doorbrengen, zijn geschenken die door de brievenbus passen ideaal om te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lieve kaart die na een lange werkdag op de deurmat gevonden wordt. Ook worden er door steeds meer webwinkels brievenbusbloemen aangeboden. De naam zegt het eigenlijk al: dit zijn verse bloemen die in een dunne doos door de brievenbus passen. Schik ze vervolgens in een vaas en je hebt een mooi en fleurig voorjaarsboeket! Een ander origineel cadeau dat je online kan bestellen, is een chocoladetelegram. Hier kun je een al bestaand telegram voor gebruiken of juist een persoonlijke boodschap in verwerken. Als laatst is het ook leuk om een boek op te sturen. Wie vindt het nu niet fijn om na een lange dag af te schakelen met een goed verhaal? Naast het tonen van jouw waardering, draag je zo direct een steentje bij om de ontvanger te laten ontspannen.

Cadeaus voor in de brievenbus


Een gepersonaliseerd geschenk

Om iemand te bedanken voor zijn of haar inzet en toewijding, kan het ook erg leuk zijn om iets persoonlijks te geven. Gelukkig zijn er talloze webshops waar je binnen een paar muisklikken iets moois kunt maken. Of je nu een gepersonaliseerde puzzel, taart of mok wil geven: het kan allemaal! Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij BesteCanvas. Hier kun je allerlei fotocadeaus samenstellen. Zo maak je bijvoorbeeld leuke mokken, puzzels, dekens en kussens. Ook kun je jouw favoriete foto op canvas, aluminium, hout of een van de vele andere materialen laten drukken. Met deze exclusieve BesteCanvas kortingscode pak je ook nog eens €10,- korting op jouw bestelling. Daarnaast staan er op onze website ook veel kortingscodes die je bij Pixum kunt verzilveren. In deze webwinkel kun je onder andere personaliseerbare kalenders, wenskaarten en telefoonhoesjes scoren. Neig je meer naar bedrukt textiel, gegraveerde producten of gepersonaliseerde magneten, speelkaarten en etiketten? Dan kun je bij Print Things terecht. Dankzij een actuele kortingscode pak je hier maar liefst 40% korting op fotoproducten. Als de ontvanger van jouw cadeautje een zoetekauw is, kun je er ook voor kiezen om gebak te bestellen. Bij HEMA en Taartenwinkel.nl krijg je de kans om foto’s op heerlijke taarten, cupcakes en tompoezen te laten plaatsen. Hier kun je regelmatig van mooie aanbiedingen profiteren.


Een heerlijke maaltijd

Ook kun je zorgverleners in jouw omgeving verrassen met een versbereide maaltijd! Wonen jullie samen? Dan kun je een luxe diner bereiden en ervoor zorgen dat alles voor thuiskomst klaarstaat. Als de ontvanger ergens anders woont, is het voor nu natuurlijk slimmer om je afstand te bewaren. Kies er in dat geval voor om een verse maaltijd aan de deur af te leveren! Van een verrassingsdiner waar de stoom nog vanaf komt tot een lekkere ovenschotel die in een mum van tijd opgewarmd kan worden: de ontvanger zal gegarandeerd aangenaam verrast zijn! Verder is het natuurlijk extra leuk als je dit cadeau zo voordelig mogelijk kunt geven. Met deze Marley Spoon kortingscode profiteer je van €50,- korting op jouw maaltijdboxen. Bovendien hebben we een exclusieve kortingscode waarmee je €40,- bespaart bij HelloFresh. Ben je niet zo sterk in de keuken of wil je juist nieuwe kooktechnieken leren? Dan kun je al voor slechts €11,99 kookcursussen volgen bij Udemy.

Vers bereide maaltijd


Een verwenmomentje

De laatste tip die we je mee willen geven, is dat iemand die in de medische sector werkt hoogstwaarschijnlijk toe is aan wat extra rust en ontspanning. Jij kunt hiervoor zorgen! Stel bijvoorbeeld een leuk verwenpakketje samen. Dit kun je geheel naar eigen smaak doen. Er zijn dan ook talloze items die je hiervoor kunt gebruiken: douche- en badproducten, leuke tijdschriften, lekkere versnaperingen en nog veel meer. Wil je liever een kant-en-klaar pakketje kopen? Dan kun je onder andere shoppen bij YourSurprise. Hier ontvang je tijdelijk tot 25% korting op beauty en wellness pakketten. Ook kun je leuke en voordelige geschenksets bestellen bij The Body Shop. De webwinkel heeft veel verschillende pakketjes, waardoor je voor iedereen iets geschikts kunt vinden! Ben je specifiek op zoek naar een geschenkverpakking voor een man? Kijk dan eens bij Luxury For Men. Zoals de naam al doet vermoeden, moet je hier wezen voor luxe mannenproducten. In de sale pak je tot maar liefst 50% korting op veel cadeaus.

Je kunt het verwenmoment natuurlijk ook iets groter aanpakken. Zo zou je voor kunnen stellen om, als de rust eenmaal is teruggekeerd, een leuk uitje te organiseren. Een weekendje weg of een bezoekje aan de spa werkt bijvoorbeeld heel rustgevend. Daarnaast geef je de ontvanger meteen iets leuks om naar uit te kijken! Waar je dit extra voordelig kunt doen, lees je hier:


Zoals je kunt zien, zijn er meer dan genoeg originele en voordelige manieren om jouw waardering te tonen. Naast het bedanken van mensen in de zorgsector komen deze tips natuurlijk ook van pas bij vakkenvullers, onderwijzers, hulpverleners en alle anderen die extra hard werken in deze onzekere tijd. Veel plezier met het bestellen en geven van jouw verrassing!