Bespaar op de leukste geschenken voor Vaderdag

Op zondag 21 juni is het Vaderdag: de dag waarop je jouw vader flink in het zonnetje kan zetten. Het kan echter lastig zijn om een leuke en originele manier te bedenken om hem te verrassen. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw vaderdagcadeau? Of ben je op zoek naar toffe geschenken die je met korting in huis kunt halen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben de meest voordelige cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet.


Voor de handige vader

Houdt je vader ervan om in zijn vrije tijd te klussen? Dan zijn er veel leuke en handige cadeaus die je hem kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe boormachine, handzaag of gereedschapskist. Ook kun je hem een waardebon van zijn favoriete bouwwinkel cadeau doen. Zo kan hij zelf tools uitkiezen die goed van pas komen bij zijn volgende klusproject. Klinkt dit als het perfecte cadeau voor jouw vader? Neem dan een kijkje bij GYZS. Hier vind je een groot assortiment aan gereedschap en ijzerwaren die je met tot wel 30% korting kunt bestellen. Daarnaast kun je ook bij Westfalia terecht voor geschikte presentjes. Zo scoor je hier tot maar liefst 50% korting op een heleboel gereedschap en elektronica. Een andere webwinkel waar jouw shopmissie gegarandeerd zal slagen, is Praxis. Speciaal voor Vaderdag ontvang je tijdelijk tot €100,- korting op elektrisch gereedschap.

Klussende man


Voor de modieuze vader

Zorgt jouw vader er altijd voor dat hij er verzorgd uitziet en goed voor de dag komt? Koop hem dan eens een mooi paar schoenen, overhemd of horloge. Naast kleding en accessoires kun je hem ook verrassen met een lekker geurtje of fijne douchegel. Om jou te helpen met het scoren van jouw ideale geschenk, hebben we de beste kortingen opgezocht:


Voor de sportieve vader

Als jouw vader een echte sportliefhebber is, zijn er veel leuke en praktische cadeaus waarmee je hem in de watten kunt leggen. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe sportkleding of fitnessbenodigdheden bestellen. Bij de onderstaande winkels kun je gegarandeerd schoenen, sokken, T-shirts, bidons, gewichten, sportvoeding en andere artikelen scoren die goed van pas komen.


Voor de avontuurlijke vader

Is jouw vader altijd op zoek naar extra uitdaging en avontuur? Ook dan zijn er een hoop geschenken waar je hem blij mee kunt maken. Voor de echte natuurliefhebbers zijn de artikelen van Bever bijvoorbeeld een goede optie. Als je snel bent, kun je zelfs nog profiteren van tot wel 70% korting tijdens de Bever Weken. Je kunt echter ook voor outdoorartikelen terecht bij Wiggle en Trekkinn. Bij beide webshops ontvang je tot 50% korting op het sale-assortiment. Als je vader vooral kan genieten van een dagje weg of een coole achtbaan, raden we je aan om het aanbod van VakantieVeilingen, Belevenissen.nl en Tiqets te bekijken.

Outdoor liefhebber


Voor de technische vader

Uiteraard hebben we ook cadeautips voor alle vaders die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie. Laten we eerlijk wezen: wat is er voor hen nu leuker dan een van de nieuwste gadgets? Gelukkig zijn er meerdere webwinkels waar je de nieuwste elektronica met korting kunt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld bij JBL terecht, waar je met behulp van onze kortingscode 10% bespaart op alle speakers en hoofdtelefoons. Ben je niet op zoek naar audioapparatuur? Surf dan eens naar de webwinkel van de MediaMarkt. Hier bestel je de nieuwste televisies, tablets, camera's en nog veel meer met de nodige korting. Daarnaast heeft BCC momenteel een sale waarbij je tot maar liefst 50% korting pakt op veel elektronica. Houdt je vader vooral van grappige en originele gadgets? Dan ben je aan het juiste adres bij MegaGadgets. Je ontvangt hier tot 40% korting op toffe vaderdagcadeaus, waaronder laser toetsenborden, draadloze powerbanks en opvouwbare barbecues.


Voor de bourgondische vader

Vindt je vader het leuk om in de keuken te staan of lekker uit eten te gaan? Dan kun je hem verrassen met nieuw keukengerei of een heerlijk diner in een van zijn favoriete restaurants. Als je jouw diner met korting wil scoren, is het slim om een kijkje te nemen bij Groupon en Social Deal. Zo pak je met onze exclusieve Groupon code maar liefst €20,- korting en profiteer je bij Social Deal tijdelijk van 50% korting op heel veel aanbiedingen. Bovendien zijn er veel leuke cadeaus voor alle drank- en spijsliefhebbers. Bij HOPT bestel je bijvoorbeeld bierpakketten, glazen en tapvaatjes. Daarnaast kun je er zelfs allerlei benodigdheden kopen waarmee je vader zijn eigen bier kan brouwen. Met behulp van deze exclusieve HOPT kortingscode bespaar je ook nog eens €10,- op je bestelling. Daarnaast staat ook Beerwulf bekend om zijn goede service en lekkere biertjes. Hier scoor je tot wel 30% korting op veel artikelen. Kan jouw vader niet alleen genieten van goed bier, maar bijvoorbeeld ook van wijn, whisky of likeur? Dan kun je bij Gall & Gall terecht voor een groot assortiment aan vaderdagcadeaus.

Mannen bij bierproeverij