Valentijnsdag 2019: met deze 5 tips scoor jij voordelig een Valentijnscadeau

Nog een klein weekje wachten en dan is het Valentijnsdag 2019: de dag van de liefde! Valentijnsdag is de dag waarop we de liefde vieren. Wil jij je geheime liefde een kaartje sturen? Of ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Het is tijd om na te denken over hoe jij je geliefde wat extra aandacht kunt geven tijdens deze dag. Wij geven je wat tips.


Waar komt Valentijnsdag vandaan?

De televisie, het internet en de radio worden overspoeld door Valentijnsdagreclames. Over de oorsprong van deze dag zijn verschillende theorieën te vinden. Het verhaal waar de meeste mensen in geloven, is het verhaal van een priester genaamd Valentinus. Hij stond bekend om zijn goede daden. Zo genas hij de blinde dochter van Asterius, de stadhouder van Rome. Asterius was daar zo dankbaar voor dat hij zich bekeerde tot het Christendom en alle christelijke gevangenen vrij liet. De keizer koos er om die rede voor om Valentinus te laten onthoofden. Hij stierf op 14 februari. Het laatste wat hij achterliet was een afscheidsbriefje aan de dochter van Asterius, waar hij verliefd op was geworden. Op dit briefje stond “van jouw Valentijn”. Hier komt de traditie dan ook vandaan om Valentijnskaarten te ondertekenen met deze afsluiting.


Valentijnsdag vandaag

Tegenwoordig draait Valentijnsdag meer om het geven van cadeaus. Als jij op zoek bent naar een manier om samen met je partner Valentijnsdag te vieren ben je bij ons aan het juiste adres. Het is moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod aan cadeaus, maar met deze vijf tips willen we je inspiratie bieden voor de voordeligste Valentijncadeaus.

Liefdespost

Stuur een lieve kaart, chocolade of bloemen per post naar je Valentijn. Bij Greetz kun je ervoor kiezen om bloemen bij iemand thuis te laten bezorgen. Zo kun je op Valentijnsdag bijvoorbeeld rozen, de bloem van de liefde, bij je geliefde laten bezorgen. Ook kun je ervoor kiezen om een extra grote kaart te versturen, daar kun je mee aankomen deze Valentijn! Op de website van Greetz is een groot aanbod in valentijnskaarten te vinden. TIP: bij Greetz ontvang je nu een gratis kaart bij alle Valentijn cadeaus!

Parfum is een populair product om te geven én om te krijgen. Het is een luxe product en daarom prima te gebruiken als persoonlijk cadeau met Valentijnsdag. Houd rekening met het bedrag dat je wilt uitgeven. Sommige parfums kunnen erg duur zijn. Een tip van ons is daarom om de parfum online te bestellen, dit kan enorm in de prijs schelen. Van ICI PARIS XL zijn er regelmatig kortingscodes te vinden hier op Acties.nl, waarmee je soms wel van €15,- tot €20,- korting kunt krijgen. Ook zijn er van Douglas vaak kortingscodes te vinden waarmee de korting kan oplopen tot 25%.

Parfum

Voordelige cadeautjes

Bij de webshop van VidaXL kun je terecht voor de leukste Valentijncadeaus tegen de beste prijzen. Er zijn altijd goede dag en weekaanbiedingen te vinden in de webshop. Wanneer je echt met een persoonlijke verrassing wilt komen, kun je bij YourSurprise kiezen voor allerlei cadeaus met daarop jouw eigen tekst of foto. Deze cadeaus bestel je met tot wel 30% korting. Voor de bierliefhebber is een romantisch bierpakketje van Beerwulf wellicht een goed idee, want wie zegt dat je altijd alleen maar met chocolade of rozen aan mag komen zetten? De webshop heeft een speciaal pack samengevat voor Valentijnsdag, geheel in het thema van de liefde.

Romantisch etentje

Altijd goed: neem je partner mee naar een romantisch restaurant voor een etentje voor twee. Via Groupon kun je verschillende voordelige plekken vinden om uit eten te gaan. Blijf je liever thuis samen met je liefje met Valentijnsdag? Dan kun je natuurlijk ook wat lekkers thuis te laten bezorgen door bijvoorbeeld Deliveroo. Deze bezorgdienst zorgt ervoor dat de meest heerlijke maaltijden voor een voordelige prijs bij jou thuis gebracht worden.

Dagje uit

Verras je geliefde met een bijzonder uitje. Op Ticketveiling.nl vind je regelmatig voordelige aanbiedingen voor bijvoorbeeld een dagje wellness. Maak er een complete dag van met een hapje eten en een massage en kom volledig tot rust samen. Is een dagje wellness niet echt jouw ding? Op Ticketveiling.nl zijn nog veel meer leuke uitjes te vinden.

Wellness

Overnachting of weekend weg

Wil je echt uitpakken voor Valentijnsdag? Dan is een weekend weg of een overnachting een topcadeau. Wat is er romantischer dan een weekend Parijs? Of ga naar een leuke stad zoals Amsterdam, Antwerpen of Utrecht. Bij Booking.com kun je snel en eenvoudig een overnachting boeken. Ook kun je via Hotels.com overnachtingen boeken voor scherpe prijzen.

Deze aanbiedingen kunnen je helpen bij het boeken van een overnachting of een weekend weg:

Hotel

Ben je nog vrijgezel? Maak je geen zorgen. Er zijn verschillende manieren om nieuwe mensen te leren kennen. Bij Lexa kun je een gratis membership starten. Lexa is de meest populaire website op het gebied van online daten. Door het hoge aantal singles dat zich aanmeldt, is de kans groter dat de ware er ook voor jou tussen zit.


Hoe verras jij jouw Valentijn dit jaar? Laat het ons weten in de reacties!