Met deze 6 tips slank jij eenvoudig af voor de zomer

Nu de sportscholen voorlopig gesloten blijven, is het hoog tijd om op zoek te gaan naar andere voordelige manieren om in beweging te blijven. De zomer is namelijk in aantocht en dat betekent dat veel mensen hun lichaam maar al te graag summer ready willen maken. Dit gaat helaas niet vanzelf, wat betekent dat het toch echt tijd is om van de bank af te komen! Met behulp van deze blog wordt dat in ieder geval een stuk aantrekkelijker. We hebben allerlei tips uitgeschreven waarmee jij snel in vorm kunt komen zonder veel geld uit te geven. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek onze budgettips!


Kies een sport die bij jou en je budget past

Als je meer wil gaan bewegen, is het erg belangrijk om een sport te kiezen die bij je past. Door iets te kiezen wat je leuk vindt om te doen, is de kans namelijk groter dat je het gedurende langere tijd volhoudt. Zo voorkom je weggegooid geld. Gelukkig zijn er veel verschillende sporten die je kunt beoefenen! Om de keuze iets makkelijker te maken, kan het handig zijn om jezelf de volgende vragen te stellen. Wat is je fitnessdoel? Hoeveel geld wil je er maandelijks maximaal aan uitgeven? Vind je het leuk om samen te sporten of sport je liever alleen? Wil je liever binnen of buiten sporten? Door deze vragen te beantwoorden, zul je al snel tot een kleine sportselectie komen. Maak je keuze en ga ervoor!


Profiteer van korting op jouw fitnessoutfit

Voordat je kunt beginnen met sporten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je goede en comfortabele sportkleding hebt. Een versleten paar schoenen of een te strak T-shirt maakt het bewegen namelijk verre van leuker. Nieuwe kleding kan echter vrij prijzig zijn. Daarom hebben wij de beste aanbiedingen, sales en kortingscodes voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je jouw nieuwe outfit eenvoudig shoppen zonder de hoofdprijs te betalen.


Sport voordelig vanuit huis

Heb jij geen geld voor een duur sportschoolabonnement of een personal trainer? Dan kun je eenvoudig vanuit huis aan je sportdoel werken. Je hebt hier naast kleding gelukkig niet veel voor nodig. Zo kom je met behulp van een sportmatje en gewichten al heel ver. Je kunt jouw sportbenodigdheden met korting scoren bij diverse webwinkels. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Perry Sport. Hier shop je je favoriete fitnessitems met tot wel 50% korting in de sale. Daarnaast kun je bij Keller Sports terecht voor veel voordelige sportartikelen. Met behulp van een kortingscode bespaar je zelfs 15% op jouw bestelling. Ook staan er veel Wiggle kortingscodes op onze website waarmee je alles voor jouw work-out met tot wel €100,- korting in huis kunt halen. Wil je liever met fitnessapparatuur aan de slag gaan? Dan moet je bij Traininn wezen! De webwinkel geeft tijdelijk tot wel 30% korting op veel verschillende apparaten.

Gemakkelijk thuis sporten


Maak gebruik van gratis online work-outs

Of je nu spieren op wil bouwen, af wil vallen of simpelweg in beweging wil blijven: je kunt eenvoudig work-out schema's vinden die jou hierbij helpen. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei gratis apps downloaden. Bekende voorbeelden zijn Nike Training Club, Daily Yoga en Freeletics. Daarnaast heeft Asics tijdelijk twee apps gratis beschikbaar gesteld: Asics Studio en Runkeeper. Download ze op je telefoon en plan een paar avonden in de week in om flink te trainen.


Blijf ook buiten in beweging

Naast een stevige work-out binnenshuis kun je er ook voor kiezen om lekker de buitenlucht op te zoeken. Er zijn veel sportactiviteiten die je gratis kunt doen. Wist je bijvoorbeeld dat je veel vet kunt verbranden door te wandelen? Daarnaast kun je ook gaan fietsen of hardlopen om in vorm te blijven of naar jouw ideale lichaamsfiguur toe te werken. Vind je het maar saai in je eentje? Dan is het des te fijner dat je vanaf volgende week weer samen met anderen mag sporten in de openlucht! Organiseer bijvoorbeeld een bootcamp met je vrienden, partner of kids. Hierbij kun je eenvoudig oefeningen bedenken waarbij geen contact vereist is en je anderhalve meter afstand kunt houden.

Voordelig buiten sporten


Pas jouw eetpatroon met korting aan

Wil je jouw lichaam echt summerproof krijgen? Dan is het slim om niet alleen meer te bewegen, maar ook extra op je voeding te letten. Als je dit lastig vindt, kun je de hulp inschakelen van een dieetspecialist. Met behulp van deze Jasper Alblas kortingscode profiteer je nu van €30,- korting op jouw voedingsplan. Bovendien heeft Weight Watchers momenteel een mooie aanbieding. Door nu te starten met een afslankplan, krijg je de eerste twee maanden gratis! Wil jij op eigen houtje met je eetpatroon aan de slag gaan? Neem dan een kijkje bij een van deze webwinkels en shop jouw sportvoeging en afslankproducten extra voordelig: