Scoor voordelig een leuk schoencadeautje dankzij deze tips

Grote kans dat ook jouw kinderen na dit weekend staan te trappelen om voor het slapen gaan hun schoen te zetten en een liedje te zingen. Vanaf 16 november is Sinterklaas namelijk weer in het land en kunnen de schoentjes goed gevuld worden. Ze zijn vaak al tevreden met iets kleins, dus het is helemaal niet nodig om veel geld kwijt te zijn om jouw kinderen blij te maken. In deze blog lees dankzij 5 tips hoe je gemakkelijk een leuk, maar ook voordelig cadeautje scoort!


Niet te duur

Wanneer kinderen hun schoen zetten, verwachten ze de volgende ochtend graag een klein presentje in hun schoen. Door de schoen te zetten leven ze naar Pakjesavond toe, waar uiteindelijk flink uitgepakt kan worden. Maak het dus niet te gek! Het is namelijk helemaal niet nodig om een heel uitgebreid cadeau te geven, vaak voldoet iets kleins. Door steeds voor kleine, goedkope cadeautjes te kiezen, ben je aan het einde van de rit niet te veel geld kwijt en zijn je kinderen alsnog tevreden! Zo kun je bij de wat simpelere winkels zoals HEMA, Xenos, Lidl en Kruidvat speelgoed scoren voor een scherp prijsje.


Wist je dat...de schoen het vaakst wordt gezet op vrijdag, zaterdag of zondag? De Sint heeft het dus in het weekend extra druk!


Begin op tijd

Om voordelig leuke cadeautjes voor in de schoen te scoren, raden wij je aan om op tijd te beginnen met het shoppen. Is dat nou dit jaar niet gelukt? Neem het dan mee als een tip voor volgend jaar! Door al vroeg te beginnen, bijvoorbeeld in januari, kan je gedurende het jaar iets leuks scoren in de uitverkoop. Zo heb je het alvast in huis en hoef je niet op het laatste moment nog snel iets in huis te halen. Ben je dit jaar een beetje laat begonnen? Maak je dan vooral geen zorgen! Er zijn namelijk nog genoeg winkels waar jij een leuk cadeautje kan shoppen. Een aantal vind je aan het einde van deze blog!

Sinterklaas


Bepaal de hoeveelheid dagen

Spreek met je kinderen een vaste dag af waarop zij een cadeautje kunnen ontvangen. Leg ze bijvoorbeeld uit dat de Sint nog bij meerdere kindjes langs moet en dus maar een aantal keer de tijd heeft om langs te komen. Uiteraard ligt het eraan hoe je het wil verdelen en wat jouw kind belangrijk vindt. Wil je liever veel dagen een klein cadeautje of enkele dagen een groter cadeautje? Dit heeft ook weer met de leeftijd te maken. De wat oudere kinderen hebben vaak liever iets waar ze ook nog iets aan hebben, de jongere maakt het niet zo veel uit en zijn overal wel tevreden mee. Uiteindelijk gaat het echter bij alle leeftijden natuurlijk om het idee en niet per se om het cadeau. Door voor vaste dagen te kiezen, ben jij niet te veel kwijt en maak je het voor de kinderen ook nog eens leuk. Zo kunnen ze namelijk uitkijken naar die dag in de week en zullen ze niet teleurgesteld zijn wanneer er dagen zijn zonder een cadeau in de schoen. 


Wist je dat...het belangrijk is om de cadeautjes goed te verdelen? Veel kinderen vinden dat hun broertje(s) en zusje(s) hetzelfde aantal cadeautjes in de schoen horen te krijgen.


Deel een cadeautje op in meerdere pakjes

Wil je ervoor zorgen dat jouw kinderen zo veel mogelijk dagen verrast kunnen worden met een leuk cadeautje in hun schoen de volgende ochtend? Kies er dan voor om een cadeautje op te delen in meerdere pakjes, zodat ze dus elke keer een ander deel van het cadeautje ontvangen. Zorg er wel voor dat ze er al mee kunnen spelen, door bijvoorbeeld te kiezen voor iets van LEGO. Dit speelgoed bestaat vaak uit veel losse delen én er kan al gelijk mee gespeeld worden zonder dat het compleet is. Op deze manier is het toch mogelijk om jouw kinderen een aantal keer te verrassen in de ochtend. Daarnaast zal het, door vaak iets kleins te geven, voor de kinderen voelen alsof ze veel meer krijgen dan wanneer je een paar keer iets groters geeft.

Chocoladeletter en pepernoten


Binnen jouw budget

Wil jij er zeker van zijn dat jouw cadeau past binnen jouw budget? Neem dan eens een kijkje bij winkels zoals bol.com en Intertoys. Deze winkels hebben in deze tijd namelijk vaak hun schoencadeautjes gesorteerd onder een bepaald bedrag. Ben je op zoek naar een cadeautje voor een specifieke leeftijd? De cadeaus zijn vaak ook op leeftijd gesorteerd! Zo kan je gelijk iets geschikts vinden voor bijvoorbeeld een baby of peuter.


Pak die korting!

Ben jij dus nog op zoek naar een cadeautje om jouw kind mee te verblijden in de ochtend? Dankzij vele acties op diverse winkels haal jij super voordelig een leuk schoencadeautje in huis. Een aantal van deze acties hebben wij alvast even voor je op een rijtje gezet, maar uiteraard kan je op Acties.nl nog veel meer vinden!