Voordelig Roze Maandag vieren met de beste tips & tricks!

Hallo! Na twee weken geen blog, is hier dan eindelijk weer een gloednieuwe blog! Deze keer over de grootste kermis van de Benelux, namelijk de Tilburgse kermis. Aanstaande maandag is het weer zover: Roze Maandag. De dag waarop heel Tilburg roze kleurt! Dit feestje mag je zeker niet missen en moet je minimaal een keer in je leven hebben meegemaakt! Maar nu de vraag, hoe bereid je je voor en wat doe je aan? Natuurlijk mag de kleur roze niet ontbreken bij je outfit. Wij hebben speciaal voor jou alle pink deals op een rijtje gezet zodat jij goed voorbereid het leukste Tilburgse evenement gaat meemaken! Trek je roze pèkske maar uit de kast en geniet van dit te gekke feestje! Bovendien ben je met onze tips ook nog eens voordelig uit zodat jij weer wat geld in je portemonnee behoudt.


Over Roze Maandag

Roze Maandag vindt jaarlijks plaats in juli op de eerste maandag van de Tilburgse kermis. Het evenement bestaat al sinds 1990 en trekt elk jaar ruim 300.000 bezoekers is. Op deze dag kun je profiteren van gratis toegankelijke activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld gratis genieten van kermisattracties en kun je met een Roze Karavaan door de binnenstad flaneren. Traditiegetrouw begint Roze Maandag met de Roze Karavaan, oftewel de Pride Walk. Vanaf het Centraal Station tot aan het piusplein, waarbij het feest van start gaat. Ook kun je nog eens profiteren van gratis optredens van bekende DJ’s door heel de stad heen, zodat jij aanstaande maandag voordelig kan feesten in Tilburg! Bijzijn is meemaken!


It’s all about pink

Roze Maandag, hoe kan het ook anders dat hierbij roze wordt gewaardeerd. Mocht je maandag naar Tilburg gaan, dan kan en mag de kleur roze niet achterwege worden gelaten. Heb jij een garderobe waar de kleur roze in geen velden of wegen te bekennen is? Dan helpen wij je hier maar al te graag bij!

Pimp your outfit
Of je nu een roze shirtje bestelt of een knal roze broek, het is altijd goed wat je draagt! Neem een kijkje bij Zalando en filter alle roze kleding er tussen uit. Bij Zalando ontvang je momenteel tot wel 50% korting in de sale! Om je outfit af te maken zijn roze accessoires natuurlijk ook een leuke must-have. Denk aan een roze New Era pet of ga voor een baby roze Adidas pet. Bij Size? ontvang je momenteel tot wel 20% korting of meer in de sale en profiteer je van gratis verzending met de exclusieve kortingscode! Bij Fun & Feest ben je zeker op het juiste adres als het aankomt op feestartikelen. Ga volledig over de top met een fel roze pruik, boa of een hippe roze zonnebril. Niks is te gek op deze dag, je kan je volledig uitleven op deze dag! ;-)

Feest outfit

Roze schoenen
Wat is er nu leuker dan roze schoenen die jouw outfit een finishing touch geven. Bovendien zijn roze schoenen niet alleen maar leuk op Roze Maandag maar ook prima te dragen onder je dagelijkse outfit. Kies bijvoorbeeld roze Vans of Adidas Superstars, altijd goed en zo voorkom je ook een eenmalige miskoop. Bij JD Sports ben je op het juiste adres als het aankomt op schoenen. Filter alle sneakers eens op de kleur roze en zie hoeveel leuke sneakers er eigenlijk zijn in deze kleur! Bovendien profiteer je momenteel van gratis verzending en een exclusieve kortingscode. Of neem een kijkje in de sale, daar kunnen de kortingen al oplopen tot 25% korting! Zeker de moeite waard om eens doorheen te blieken.

Roze schoenen


Korting, korting en nog eens korting

Mocht je nu geen geld willen uitgeven aan roze accessoires of schoenen maar vind je een simpel roze shirtje ook prima, dan kan dat natuurlijk ook! Op Roze Maandag is niks of niemand te gek en is iedereen gelijk. Roze Maandag staat volledig in het teken van acceptatie en diversiteit. Het doel van deze dag: liefde en respect voor iedereen. Heb jij geen zin in Roze Maandag of heb je geen tijd maandag, maar ben je wel geïnteresseerd in de Tilburgse Kermis? Dan kun je ook nog eens profiteren van kermisbonnen waarmee jij met korting de attracties in kunt gaan. Kijk voor alle kortingsbonnen op de officiële website van de Tilburgse Kermis en profiteer van heel veel korting!


Heb jij nog tips om geld te besparen tijdens de kermis of Roze Maandag?