Boek jouw zomervakantie in Nederland met korting

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom heeft een groot deel van Nederland hun vakantieplannen tijdelijk in de ijskast gezet. Nu de maatregelen langzaamaan versoepeld worden, ziet het ernaar uit dat het voorlopig nog niet mogelijk zal zijn om in het buitenland op vakantie te gaan. Gelukkig kun je vanaf nu wel weer genieten van een vakantie of weekendje weg in Nederland! De regering heeft namelijk bepaald dat steeds meer faciliteiten de komende weken weer geopend mogen worden. Wil jij er graag tussenuit tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Of wil je jouw zomervakantie in eigen land doorbrengen? Lees snel verder om te ontdekken wat de huidige maatregelen zijn en waar jij korting kunt scoren!


Vakantieparken

 

Belvilla

Wil jij het zekere voor het onzekere nemen en lokaal op vakantie gaan? Dan ben je bij Belvilla aan het juiste adres. De vakantiespecialist biedt meer dan tweeduizend vakantiehuizen in Nederland aan. Of je nu door de Limburgse heuvels wil wandelen, door de Veluwe wil fietsen of van de zee wil genieten: het kan allemaal. Bovendien kun je op Belvilla.nl terecht voor allerlei verschillende accommodaties, zoals villa's, chalets, appartementen en boerderijen. Deze kun je dankzij de Belvilla kortingscodes op onze website met tot wel €50,- korting boeken! Wil je meer weten over de maatregelen die op dit moment genomen worden bij jouw favoriete vakantielocatie in Nederland? Neem dan een kijkje op de website.

 

Beekse Bergen

Goed nieuws! Beekse Bergen heeft de deuren van Vakantiepark Dierenbos, Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen weer geopend. Daarnaast is Safaripark Beekse Bergen vanaf 25 mei weer toegankelijk voor bezoekers. Dit betekent dat jij binnenkort weer lekker kunt ontspannen op eigen bodem. Om het nog leuker te maken, doe je dit nu zelfs met korting. Je scoort bijvoorbeeld tot 40% Beekse Bergen korting op last-minute boekingen. Ook kun je 25% herhalingskorting ontvangen. Het park wil er uiteraard wel voor zorgen dat de veiligheid en gezondheid van de gasten en medewerkers niet op het spel worden gezet. Daarom worden alle richtlijnen van het RIVM nauwkeurig gevolgd en gelden er momenteel beperkingen. Zo zijn de restaurants en zwembaden bijvoorbeeld nog gesloten. Je kunt echter wel gerechten bestellen bij restaurant Moto. Jouw maaltijd wordt vervolgens warm bij jouw accommodatie bezorgd.

 

Center Parcs

Kijk jij ernaar uit om door het bos te wandelen, op het strand te vertoeven of in het zwembad te relaxen? Dan moet je bij Center Parcs wezen! Vanaf woensdag 20 mei worden de eerste Nederlandse parken weer geopend, wat betekent dat je jouw favoriete cottage kunt gaan reserveren. Om de veiligheid van alle gasten te garanderen, worden er bij Center Parcs extra veiligheidseisen gesteld. Zo dien je overal anderhalve meter afstand tot andere gasten te bewaren, ligt er in elke accommodatie een hygiëne kit klaar en mogen er bij sommige faciliteiten een beperkt aantal gasten tegelijk aanwezig zijn. Hierdoor kun je er even tussenuit zonder de gezondheid van je reisgezelschap of het personeel in gevaar te brengen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan zal het fijn zijn dat je jouw verblijf nu extra voordelig kunt boeken. Dankzij de huidige Center Parcs aanbiedingen profiteer je tijdelijk van 20% vroegboekkorting en tot 40% korting op last-minute vakanties!

Vakantiehuisje met zwembad

Heerlijke Huisjes

Ook kun je bij Heerlijke Huisjes terecht voor een ontspannende vakantie. De meeste Nederlandse vakantiehuizen zijn inmiddels weer geopend en er worden op grote schaal extra hygiënische protocollen doorgevoerd om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen. Zo kun je op de website honderden accommodaties vinden die beloond zijn met een speciaal corona-proof label. Zie jij hier een locatie tussen staan waar je deze zomer graag wil verblijven? Dan is het goed om te weten dat je op dit moment tot maar liefst €100,- kunt besparen op Nederlandse vakantiehuizen. Daarnaast profiteer je van tot wel 40% korting op vroegboekingen.

 

Droomparken

Yes! Je kunt jouw hemelvaarts- of pinksterweekend met hoge last-minute korting doorbrengen bij Droomparken. Dit voordeel kan oplopen tot wel €350,-. Om je een veilig en ontspannen verblijf te bieden, zijn er momenteel extra veiligheidsmaatregelen voor alle gasten en medewerkers. Je mag bijvoorbeeld alleen met mensen uit je eigen huishouden op vakantie en moet anderhalve meter afstand houden van andere gasten en personeelsleden. Wel kun je weer genieten van faciliteiten zoals de zwembaden en animatieteams. Daarnaast mogen de horecagelegenheden na 1 juni weer geopend worden. Wil jij liever iets later op vakantie gaan? Dan kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een Droomparken kortingscode waarmee je 30% korting pakt op jouw boeking. Het is wel raadzaam om jouw favoriete vakantiebestemming alvast te reserveren, aangezien een groot deel van Nederland dit jaar waarschijnlijk in eigen land op vakantie gaat.

 

Duinrell

Bij Duinrell moet je wezen als je een fanatieke attractieliefhebber bent. Je kunt hier tot wel 30% korting ontvangen op last-minute boekingen. Bovendien kun je jouw weekendje weg tijdelijk met tot 50% korting reserveren. Zo kun je extra voordelig genieten van het Tikibad en alle andere attracties! Hou er wel rekening mee dat je verblijf momenteel wellicht anders zal zijn dan je van Duinrell gewend bent. Je moet bijvoorbeeld minimaal anderhalve meter afstand houden tot andere huishoudens, er worden extra hygiënische eisen gesteld en het aantal bezoekers wordt tijdelijk verspreid. Dankzij deze aanvullende stappen kun je alsnog genieten van een zorgeloze vakantie samen met je gezin, vrienden of partner! 

 

De Achterste Hoef

Is het hoogtijd dat jouw kids het huis even kunnen verlaten? Dan is het extra fijn dat je vanaf deze week weer bij De Achterste Hoef kunt verblijven. De kampeerspecialist mag jou verwelkomen als je samen met mensen uit je eigen huishouden op vakantie gaat en beschikt over een eigen toilet en wasgelegenheid. Gelukkig is er ondanks de verspreiding van het coronavirus nog meer goed nieuws: er zijn erg veel faciliteiten geopend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de recreatieplas en het strand, zwembaden, speelvelden en buitenspeeltuinen, de golfbaan, de snackbar en de campingwinkel. Bovendien wordt het restaurant naar verwachting weer geopend in juni. Kortom: je kunt hier heerlijk genieten van een vakantie op eigen bodem! Om het nog leuker te maken, kun je jouw verblijf met korting boeken. Zo pak je tijdelijk tot wel 20% korting op diverse accommodaties bij De Achterste Hoef.

Kind op strand


Hotels

 

Fletcher

Ook zijn er veel hotels die hun deuren vanaf deze maand weer mogen openen! Fletcher is daar een mooi voorbeeld van. Je kunt hier onder andere terecht voor een leuke stedentrip in eigen land, een wellness weekend vol rust en ontspanning of een heerlijke fiets- of wandelvakantie. Alle Fletcher hotels zijn al volledig gereedgemaakt voor de anderhalve meter samenleving, wat betekent dat je zelfs al tijdens Hemelvaart of Pinksteren van een verblijf kunt genieten! Dankzij een nieuwe aanbieding doe je dit momenteel met maar liefst €25,- korting op veel overnachtingen.

 

Hotels.com

Nu de regering bepaald heeft dat steeds meer faciliteiten weer bezoekers mogen ontvangen, kun je ook weer op Hotels.com terecht om jouw lievelingsaccommodatie te boeken. Of je nu in een hotel, een stadswoning of een buitenverblijf wil overnachten: het kan allemaal! Dankzij de extra strenge veiligheidseisen kun je alsnog profiteren van een weekendje weg of vakantie in Nederland. Als je onze Hotels.com kortingscode gebruikt tijdens het reserveren, ontvang je zelfs 8% korting op jouw verblijf.

 

NH Hotels

Ben jij eraan toe om op vakantie te gaan of een Nederlandse stad te bezoeken? NH Hotels implementeert op dit moment maar liefst tien gezondheidsprotocollen om jouw veiligheid te waarborgen. Hierdoor kun je spoedig weer genieten van overnachtingen bij een groot aantal hotels in Nederland. Van gezinshotels tot diervriendelijke hotels en hotels midden in het centrum: er is voor ieder wat wils. Je kunt tijdelijk ook nog eens korting pakken op jouw verblijf. Met behulp van een huidige actie pak je tot wel 30% korting bij NH Hotels.

 

Hotelkamerveiling

Dit is weliswaar een tijd om thuis te blijven, maar waarschijnlijk denk je nu al na over jouw eerstvolgende vakantie. Dankzij Hotelkamerveiling kun je deze vakantie nu alvast vastleggen. Zo zijn er veel veilingen waarbij je een voucher ontvangt die maar liefst een jaar geldig is. Hierdoor zit je niet vast aan verplichtingen op de korte termijn en kun je de voucher gebruiken wanneer jij je daar het meest prettig bij voelt. Ideaal als je uit wil kijken naar een heerlijke stedentrip, gezinsvakantie of wellness weekend! 

Ontbijt in hotel


Zoals je kunt zien zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in Nederland op vakantie te gaan! Het is wel raadzaam om jouw verblijf snel te reserveren, aangezien veel accommodaties tijdelijk minder gasten toelaten om de anderhalve meter regel te kunnen handhaven. Daarnaast worden ook de andere richtlijnen en eisen van het RIVM overal strak opgevolgd om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een zorgeloos en ontspannen verblijf! Hou de berichtgeving van jouw vakantielocatie dus goed in de gaten om volledig op de hoogte te blijven.