Vier voordelig het begin van de zomer met deze bespaartips!

Eindelijk is het dan zover, vanaf gister kunnen we zeggen ‘het is officieel zomer!’. Natuurlijk hadden we stiekem al een beetje zomer voorpret omdat het weer de laatste tijd meer naar de zomerse temperaturen neigde dan naar de lente temperaturen. Gisteren is de astronomische zomer officieel begonnen. Terwijl ze in het zuidelijk halfrond pas rond 21 december zomer hebben, mogen wij hier gaan genieten van de zomer. Bovendien is 21 juni de langste dag omdat de zon bijna de hele dag aan de hemel staat. Kom maar op met die overvolle terrasjes tot ’s avonds laat. Dubbel genieten dus! Nu de zomer is begonnen hebben wij voor jou een aantal tips en inspiratie op een rijtje gezet zodat jij voordelig het begin van de zomer kunt trotseren!


Zomersale

Heel veel winkels willen zo snel mogelijk hun zomercollectie eruit hebben om de nieuwe najaarscollectie weer langzamerhand in de winkel te presenteren. Dit is natuurlijk een enorm voordeel voor ons als shoppers, de zomer is begonnen en dat wil zeggen dat we wel wat goedkope zomerkleding kunnen gebruiken. Die bikini of dat leuke jurkje heb je nu eenmaal nodig om de vakantie tegemoet te gaan. De zomer sale is in sommige winkels al in volle gang, zo ook bij About You en Boohoo waar je veel leuke zomerkleding kan scoren. Zeker weten dat je dan je gehele zomercollectie voor een spotprijsje bij elkaar shopt.

Bespaartip: Voor de sale moet je er wel snel bij zijn. De zomer sale gaat altijd hard en dat wil zeggen dat jouw maatje misschien niet meer verkrijgbaar is.

zomersale


Last minute vakantie

Heb jij binnenkort een vakantie op de planning staan alleen mist de daadwerkelijke boeking nog? Dan is een last minute echt iets voor jou! Alle reisorganisaties bieden een breed aanbod aan last minute vakanties. Zo boek je bij Corendon heel veel last minutes voor zeer aantrekkelijke prijzen. Zo kun jij er toch nog even tussen uit en bespaar je weer wat geld op je vakantie. Ook bij Travelbird vind je de meest leukste vakanties die last minute te boeken zijn. Bovendien zijn last minute vakanties al ruim 8 weken van te voren te boeken zodat je op tijd weet waar je je op kan oriënteren.

Bespaartip: Bij Roompot is de summer sale nu actief waardoor jij een heerlijk weekendje weg kan boeken met wel 40% korting in de zomervakantie. Er eventjes op uit met je lief of met je gezin, gewoon in ons eigen kikkerlandje? Dan is dit zeker een aanrader!

Bespaartip: Parkeren op het vliegveld van Schiphol is best prijzig en het is meestal wel wat goedkoper als je kiest voor een alternatief zoals Sunparking. Deze parkeergelegenheid is stukken goedkoper en brengt-en haalt je van en naar Schiphol zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Bespaartip: Bij ActievandeDag ontvang je nu korting op een enkeltje naar Rotterdam Centraal, Eindhoven of Amsterdam Schiphol. Zo reis je al voor €9,- naar deze stations. Zo bespaar je weer wat geld!

vakantie


Leuke uitjes

Sommige van jullie hebben misschien al vakantie of kijken nog eventjes uit naar hun vakantie. Misschien heb jij wel helemaal geen vakantie geboekt en ga je gewoon lekker genieten in ons eigen kikkerlandje. Dan kun jij vast wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van leuke uitjes. Natuurlijk is een dagje strand ook niet heel verkeerd als het lekker weer is in Nederland. Wil jij er wel eens een dagje op uit, zoals de dierentuin of een pretpark? Bij Voordeeluitjes vind je een hele hoop uitjes die jouw zomervakantie een stuk leuker maken. Zo kun je er talloze voordelige luxe hotels en activiteiten boeken. Wat dacht je van een heerlijk weekendje weg in het bruisende Utrecht of het culturele Volendam? Bovendien kun je bij Voordeeluitjes.nl ook kiezen uit een aantal last minute deals zodat jij nog meer geld kan besparen en last minute nog kan gaan genieten van een weekendje weg.

Bespaartip: Vermijd de strandtentjes en neem lekker zelf wat eten en drinken mee. Vergeet vooral je badhanddoek niet en je bent weer wat voordeliger uit!

Bespaartip: Boek van te voren je bezoek aan een attractiepark of dierentuin online zodat je weer wat goedkoper uit bent. Online kaarten kopen is in de meeste gevallen wat goedkoper. Zo bespaar je tot €7,50 korting op online tickets bij safaripark de Beekse Bergen.

strand


Heb jij nog leuke tips voor ons om voordelig het begin van de zomer te trotseren? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder!