5 vakantiebestemmingen (mét korting) waar jij nog niet aan hebt gedacht

Het vakantiegeld is net gestort en dat betekent voor veel mensen dat de vakantie geboekt kan worden! Heb jij nog geen idee waar je naar toe wilt gaan? Dan biedt het volgende lijstje met 5 vakantiebestemmingen waar jij nog niet aan hebt gedacht wellicht wel wat inspiratie! Daarnaast hebben we ook meteen de beste reisaanbiedingen voor je op een rij gezet, zodat je direct kunt boeken met korting!


1. Sicilië
Hagelwitte stranden, een kraakheldere blauwe zee, citroen- en sinaasappelplantages en mooie badplaatsen, maar dan relatief dichtbij huis. Op Sicilië vind je de fijne familiaire cultuur gemixt met een heerlijk klimaat en een heerlijke Italiaanse keuken. Huur een auto en trek de binnenlanden van het eiland in, struin door de sfeervolle straten van Trapani en Palermo of blijf juist relaxt aan de kust voor een heerlijke strandvakantie op de meest prachtige stranden.

Sicilië


2. Marokko             
Ontdek het magische Marrakech, trek het binnenland in voor karakteristieke dorpjes, rijd met een 4x4 off road richting de woestijn, rijd op een kameel naar plek van overnachting en trek vervolgens naar de kust om te surfen langs de kustlijn. Marokko is een veelzijdig land waarbij het zeker aan te raden is om een rondreis te maken om nog meer van het land te leren kennen!

Marokko


3. Santorini
Santorini wordt één van de meest fotogenieke eilanden van Griekenland genoemd door de combinatie van prachtige stranden, blauwe zee en even zo’n blauwe lucht. Tel daar de witte huisjes met blauwe daken bij op en je hebt vast beeld! Op Santorini zijn badplaatsen met zowel witte als rode en zwarte stranden te vinden, de lekkerste wijnen (wijnproductie is een bekend kenmerk) te proeven en kom je helemaal tot rust tijdens een welverdiende strandvakantie.

Santorini


4. Formentera
Zoek jij de ultieme relaxbestemming voor deze zomer? Trek dan naar Formentera! Dit net wat kleinere zusje van Ibiza bestaat uit de meest prachtige stranden om te zonnen, snorkelen en relaxen. Oftwel de plek bij uitstek om je een paar dagen in het zand te planten voor de nodige vitamine D en Zee.

Formentera


5. Azoren
Midden in de Atlantische Oceaan liggen de Azoren. Deze eilandengroep is niet heel bekend maar behoort officieel tot Portugal. Houd jij van de natuur? Dan is dit absoluut een bestemming om op je lijstje te zetten. Het is namelijk de plek bij uitstek om te hiken om zo de natuur die voornamelijk bestaat uit groene heuvel, geisers, warmtebronnen en kratermeren te ontdekken. Ook surfers kunnen hier hun hart ophalen.

Azoren


De beste vakantie aanbiedingen van dit moment:

  • Bij TravelBird zijn regelmatig aanbiedingen te vinden waarmee je tot 60% korting op de mooiste bestemmingen krijgt;
  • Bij Expedia is er volop sale met kortingen tot 50% en ontvang je met de exclusieve kortingscode 10% extra korting op hotels;
  • Gebruik de kortingscode van Traveldeal voor €5,- korting op de mooiste deals;
  • Krijg tot 50% korting bij Lavida Travel op de leukste vakanties;
  • Reis met de Thalys naar de mooiste bestemmingen in Frankrijk en profiteer nu het nog kan van de zomerdeals voor extra korting.

Welke bestemming staat nog hoog op jouw lijstje?