Vaderdag cadeau inspiratie: zo pak jij extra korting op de leukste geschenken

Zondag 19 juni is het Vaderdag, oftewel de uitgelezen dag om je vader eens goed in de watten te leggen voor alles wat hij het afgelopen jaar voor je gedaan heeft. Liefde is natuurlijk onbetaalbaar, maar wie wordt er nou niet blij van een cadeautje? Heb jij nog geen idee wat je wilt geven? Wij hebben de leukste en meest voordelige Vaderdag cadeaus voor je bij elkaar gezocht.


Voor de verzorgde vader

Is jouw vader (stiekem) best ijdel en kijkt hij geregeld even in de spiegel? Prijken er op zijn nachtkastje stiekem evenveel geuren als bij je moeder? Mooi. Daar kan er altijd nog één bij! Geef een parfum, geur- of douche set cadeau. Spiek eerst even in de badkamerkast wat zijn favoriete merk is en scoor jouw cadeau vervolgens met korting bij de drogist. 

Shoptips:

  • ICI PARIS XL – 25% korting op alle herengeuren
  • Douglas – Tot 40% korting op diverse cadeausets

 

Gereedschap


Voor de handige vader

Is jouw vader juist een doe-het-zelver die elke vrije minuut in de garage sleutelend in de garage spendeert en zijn hand niet omdraait om een spotje te vervangen? Trakteer hem op een nieuwe gereedschap set of geef een waardebon van zijn favoriete kluswinkel zodat hij zelf zijn voorraad kan uitbreiden.

Shoptips:

  • GYZS – 7% korting op bouwmarkt producten
  • Kluscenter – 5% korting op je bestelling

Man in pak


Voor de modieuze vader

Geeft jouw vader er wel degelijk om of zijn outfit matcht? Of heeft hij juist een hekel aan winkelen? Koop dan eens een nieuw overhemd, overhemd, shirt, etc. voor hem! Je kan natuurlijk ook gaan voor een hip accessoire, zoals een mooi en stoer herenhorloge die je van topmerken met een beetje goed zoeken al heel voordelig kunt bestellen!

Shoptips:

  • Watch2day – Tot 70% korting op horloges van topmerken
  • OTTO - €5,- korting op je bestelling

Man bij meer


Voor de avontuurlijke vader

Houd jouw vader wel van een uitje en kan hij onwijs genieten van een dagje weg? Scoor entreekaartjes voor een pretpark voor het hele gezin. Zo hebben jullie een leuk dagje samen in het verschiet wat kan leiden tot nog leukere (onbetaalbare) herinneringen!

Shoptips:

Hardloper


Voor de sportieve vader

Is sporten een grote hobby van je vader? Geef iets wat van pas kan komen bij het beoefenen van zijn sport. Schoenen, sokken, shirt, bidon, of wellicht specifieke accessoires kunnen goed van pas komen!

Shoptips:

  • Adidas – Tot 50% korting op diverse artikelen
  • Nike – 50% korting op track en field producten

Gadgets Apple


Voor de gadgetfreak vader

Volgt jouw vader technologie op de voet en kan hij helemaal blij worden van nieuwe gadgets? Scoor een gadget voor z’n telefoon, laptop of een gek of onmisbaar hebbeding die hij trots kan showen op verjaardagen.

Shoptips:

Fotograaf


Voor de fotograferende vader

Heeft jouw vader ondertussen een imposante collectie foto’s opgebouwd? Of heb jij wellicht nog heel wat vakantiefoto’s liggen? Maak een fotoboek of druk de allermooiste af op canvas, hout of plexiglas. Foto’s vormen mooie herinneringen en zo wordt er op zijn tijd nog eens aan mooie momenten gedacht. 

Shoptips:


Wat ga jij je vader geven voor Vaderdag?