De 15 beste kortingscodes om de zomer mee door te komen: dit zijn ze dan!

De zomer is in volle gang en dat betekent maar een ding: korting, korting en nog eens korting! Inmiddels is het bij bijna alle winkels en webshops volop sale waar jij de meest fikse kortingen shopt. Ben jij een echte koopjesjager? Dan klinkt sale vast en zeker als muziek in je oren! Komt dat even goed uit, wij hebben namelijk speciaal voor jou een top 15 beste kortingscodes op een rijtje gezet zodat jij gegarandeerd de zomer kan door komen met flink wat korting. Want eerlijk is eerlijk, korting kunnen we allemaal wel gebruiken in de vakantie. Sla je laatste inkopen nog aan de haak voor spotprijsjes en ga goed voorbereid je vakantie tegemoet!


1. 15% korting bij Under Armour
Bij Under Armour trakteren ze hun klanten maar al te graag. Zo shop je nu met 15% korting met de exclusieve Under Armour kortingscode. Deze exclusieve korting bespaart jou weer wat geld op al je nodige zomerartikelen!


2. €25,- korting bij Emirates
Wil jij graag ergens heen maar heb je geen flauw idee waarheen? Dan kan Emirates je misschien overhalen om een vlucht te boeken. Je ontvangt nu namelijk €25,- korting op alle bestemmingen. Dan wordt het uitzoeken van je ideale last minute vakantie ineens een stuk leuker.

Vliegen


3. 70% korting in de sale van Stradivarius
Bij Stradivarius kun je nu in de sale jouw vakantieoutfits super goedkoop bij elkaar sprokkelen. Zo ontvang je momenteel tot maar liefst 70% korting op alle sale artikelen. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje in de sale want we kunnen garanderen dat de sale erg hard gaat.


4. 60% korting in de Home24 zomersale
Goed nieuws als jij jouw huisje een make-over wilt geven voor niet al teveel geld. Bij Home24 kun je nu de meest goedkope artikelen shoppen in de zomersale. De kortingen kunnen oplopen tot wel 60%! Sla je slag en geef jouw huisje voordelig een nieuwe stijl.


5. Zomeruitverkoop tot wel 80% korting bij MyTrendyPhone
Is jouw mobiele hoesje wel weer toe aan vervanging? Of kun jij wel nieuwe iPhone oortjes gebruiken? Dan ben je bij MyTrendyPhone op de juiste plek! Je ontvangt momenteel in de sale namelijk tot wel 80% korting. Ideaal om voor je mobiel, tablet, laptop en nog veel meer elektronica te winkelen!


6. 10% extra korting op de sale bij Asics Tiger
Sla nu slag en profiteer van 10% extra korting op de sale met de kortingscode voor Asics Tiger. Dat is nog eens leuk winkelen! Shop jouw favoriete zomerschoenen bij elkaar en jij houdt nog meer geld in je portemonnee over om de zomer door te komen. Twee vliegen in een klap dus!


7. 40% korting + Gratis verzending met Happy Socks
Bij Happy Socks is de sale in volle gang! Zo shop je op dit moment 40% korting op de sale artikelen én profiteer je ook nog eens van gratis verzending. Het ideale moment om jouw sokken la eens te verrijken met een leuk paar Happy Socks. Wie wordt daar nou niet vrolijke van?! Wij in ieder geval wel!

sokken


8. 50% korting op de Puma sale
Ook bij Puma is de sale volop bezig. De kortingen in de sale kunnen oplopen tot maar liefst 50% korting. Koop nu eindelijk eens die schoenen die je al super lang wilt kopen want zulke scherp afgeprijsde artikelen kun je zeker niet aan je voorbij laten gaan!


9. 50% korting bij Levi’s
Neem ook zeker eens een kijkje bij Levi’s. Zo shop je daar momenteel 50% korting op honderden items. Benieuwd geworden? Haast je dan snel naar de sale want het gaat razendsnel!

Jeans


10. €3,- korting bij JD Sports
Ook bij JD Sports profiteer je momenteel van een kortingscode! Je ontvangt nu namelijk €3,- korting met de exclusieve JD Sports kortingscode op Acties.nl! Het scheelt je toch weer wat geld op je bestelling en jij bespaart weer wat geld!


11. 70% korting bij terStal
Sla goedkoop je zomerkleding in bij terStal. De sale daar kan oplopen tot maar liefst 70%. Dat wil zeggen dat het haast niet goedkoper kan, klinkt dat even als muziek in onze oortjes! ;)


12. 25% korting op wanddecoratie bij Albelli
Kan jouw wand in je huis wel wat aankleding gebruiken? Dan ben je bij Albelli momenteel aan het juiste adres! Je krijgt momenteel namelijk 25% korting op wanddecoratie. Pimp jouw wand met decoratie, geef het een persoonlijke touch en bespaar geld.

decoratie


13. 16% korting bij New Balance
Met deze exclusieve kortingscode profiteer jij van 16% korting op jouw gehele bestelling. De kortingscode is niet geldig op de sale maar dat maakt de korting niet minder aantrekkelijk. Zo shop je toch weer even met korting!


14. €20,- extra korting op alle deals van Groupon
Weet jij nog niet wat je allemaal kan gaan doen in je vakantie? Dan is Groupon de uitkomst! Neem eens een kijkje tussen de deals en profiteer van maar liefst €20,- extra korting op de deals van Groupon. Dat maakt je vakantie nog leuker!


15. €15,- korting bij Desigual
Sla je slag bij je Desigual. Daar ontvang je momenteel €15,- korting met de unieke kortingscode zodat jij weer wat geld bespaart. Let wel op, de Desigual kortingscode is geldig voor bestellingen boven de €100,-.


Heb jij nog meer inspiratie en tips nodig om voordelig het begin van de zomer te vieren? Neem dan eens kijkje in de speciale Summer Sale categorie!