5 tips voor een geweldige Wereld Vriendschapsdag (+ kortingen)

Aanstaande zondag is het de officiële Wereld Vriendschapsdag, de dag waarop jij even stil kan staan bij jouw vriendschappen en om hun te laten weten hoe belangrijk ze eigenlijk voor je zijn. Friendship Day, oftewel De ‘Internationale Dag van de Vriendschap’ is een dag die door de Verenigde Naties in het leven is geroepen om de rol van vriendschap te benadrukken. Ook draait deze dag om het bevorderen van vriendschap en vrede tussen verschillende culturen. Vooral in Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië wordt deze dag uitbundig gevierd. Hier in Nederland is het tot nu toe niet heel spectaculair, maar waarom zouden we niet stilstaan bij onze vriendschappen? Vrienden heb je tenslotte voor je hele leven! Wat is er nu leuker dan optimaal genieten van een dagje weg. Of het nu met je beste vriend of vriendin is of met de hele vriendengroep, maak er een dag van om nooit te vergeten. We snappen dat het lastig kan zijn om een geschikte activiteit te vinden daarom hebben wij hieronder de meest leuke en voordelige tips uitgeschreven, zodat jij weer wat inspiratie rijker bent en volop kan genieten van deze dag!


TIP 1: Citytripje

Wat dacht je van een citytripje samen met je beste vrienden? Het is tenslotte zomervakantie en voor iedereen die nog niet een vakantie heeft geboekt, maar toch wel graag wil genieten van een klein stedentripje is dit dé dag! Boek een last-minute weekendje weg en ga er vanavond nog op uit! Bekijk alle opties eens goed op TravelBird voor het perfecte citytripje. Bovendien ben je al goedkoper uit door een super last-minute te boeken. Zo besparen jullie als vrienden weer wat geld dat je uit kan geven aan een andere leuke activiteit. Of wat dacht je van Expedia? Hier kun je momenteel namelijk goedkope vliegtickets boeken met de exclusieve kortingscode van Acties.nl en krijg je meteen 10% korting. Dat bespaart weer veel moeite, tijd en vooral geld! Mocht een stedentrip iets teveel van het goede zijn maar vind je een goedkope overnachting in de buurt van Nederland en omgeving ook ontzettend leuk? Dan moet je zeker eens alle overnachtingen bekijken op Voordeeluitjes. Zo boek je voordelig een nachtje in Antwerpen voor een spotprijsje en kun je kiezen uit nog veel meer prachtige overnachtingen.

Vrienden


TIP 2: High tea/ Bierproeverij

Ga heerlijk high tea’en, of voor de mannen onder ons, een bierproeverij! Waar het bij de vrouwen draait om theetjes (of wijntjes ;)) en lekkere hapjes draait het bij de mannen om bier en een flinke portie bittergarnituur. De uitstekende gelegenheid om weer ouderwets goed bij te kletsen! Bij Social Deal is de keuze reuze als het gaat om gezellige restaurantjes en cafés met een heerlijke menukaart. Neem eens een kijkje tussen alle deals bij jouw in de buurt en profiteer van een lekkere high tea of lunch en bespaar veel geld! Zo betaal je nooit de volle mep.


TIP 3: Fotoshoot/fotoboek

Leg je vriendschap vast, of dat nu voor een fotoshoot is of voor een leuk fotoboek dat je kan geven. Misschien hebben jullie samen wel amper goede foto’s en is een fotoshoot de ideale oplossing om Internationale Vriendendag te vieren. Bij VakantieVeilingen scoor je talloze fotoshoots en kun je al vanaf €1,- mee bieden. En mocht je nu al super leuke foto’s hebben die staan te wachten om vereeuwigd te worden in een mooi fotoboek of op een canvasdoek? Dan zit je bij Smartphoto momenteel goed om voordelig uit te zijn! Zij geven veel korting weg vanwege hun nieuwe naam. Zo kun jij nóg goedkoper uit zijn!

Fotoshoot


TIP 4: Shoppen

Natuurlijk is shoppen niet heel vervelend om te doen, vooral als je samen met je beste vriend of vriendin mag shoppen! Ga er samen even op uit en profiteer optimaal van de Summer Sale die momenteel overal gaande is. Ideaal om je garderobe een laatste zomerboost te geven voordat de najaarscollectie alweer in de winkels hangt. Ook kun je je online uitleven als het aankomt op shoppen. Bij heel veel webshops ontvang je namelijk dubbele korting op de sale! Neem snel een kijkje op onze speciale Summer Sale categorie waar de allerbeste kortingscodes en aanbiedingen van dit moment op een rijtje staan.


TIP 5: Dagje strand

Het weer voor aanstaande zondag is precies zoals we de laatste maand gewend zijn, heet met veel zon. Wat is er dan lekkerder om samen naar het strand te gaan?! Met temperaturen rond de 30 graden en vol op zon is het natuurlijk ideaal om de verkoeling op te zoeken. Neem je badlaken mee, zonnebrand en gaan met die banaan! Neem samen een heerlijk strandbedje in beslag, drink een drankje en eet de lekkerste gerechten. Mocht een dagje strand je niet aantrekken, ga dan eens door de ‘Heetste zomer deals’ heen van Groupon. Hier vind je heel veel voordelige zomer uitjes zodat jij en je beste vriend(in) jullie niet hoeven te vervelen op Wereld Vriendendag!

Strand

Er zijn natuurlijk nog tig andere activiteiten om samen te doen met je vriendengroep of je beste vriendin. Wat dacht je van een dagje naar een pretpark of naar een zwemparadijs. Niet alles hoeft veel geld te kosten zo kun je ook een avondje samen zitten om eens goed bij te kletsen om die gene te vertellen hoeveel hij/zij eigenlijk voor jou betekent!


Heb jij nog meer tips in de petto die je met ons wilt delen voor Wereld Vriendendag? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder!