De beste tips en kortingen voor Singles Day 2021

Singles Day is een steeds groter wordende feestdag. Het is een populaire Chinese feestdag die inmiddels ook flink is overgewaaid naar andere delen in de wereld en dus ook in Nederland. Elk jaar wordt Vrijgezellendag, zoals het ook wel wordt genoemd, gevierd op 11 november. De vier enen in de datum staan voor het vrijgezel-zijn. In China staat het cijfer "1" dan ook voor het alleen zijn. Toch hoef je op deze dag niet alleen te zijn. Er worden veel evenementen en festiviteiten georganiseerd waar je mensen kunt ontmoeten en misschien zelfs de liefde van je leven kunt tegenkomen. Daarnaast is het ook één van de grootste shopdagen van het jaar geworden. Wij hebben de beste tips voor deze dag voor je op een rijtje gezet, van trotse singles tot iedereen die Singles Day 2021 wil vieren.


Leg jezelf in de watten

Singles Day staat helemaal in het teken van jou en niemand anders. Neem even een moment of misschien zelfs een hele dag voor jezelf. Het maakt niet uit of je nu vrijgezel bent of niet, het is tijd om jezelf even helemaal in de watten te leggen, want dat heb je gewoon verdiend! Bezoek bijvoorbeeld een heerlijke spa en geniet van een dagje sauna of boek een beautybehandeling via Treatwell. Geen hele dag de tijd? Neem dan even tijd voor jezelf met een goed boek of ga even lekker in bad om te ontspannen. Er zijn zoveel mogelijkheden voor een beetje me-time.


Schrijf je in op een datingsite

Ben je op dit moment single, maar zou je het wel leuk vinden om iemand tegen te komen? Dan is dit de perfecte dag om jezelf in te schrijven voor een datingsite of -app. Je kan je heel laagdrempelig aanmelden voor Tinder, Happn of Bumble. Maar, als je het iets serieuzer aan wil pakken kun je ook kijken of een datingsite als Lexa bijvoorbeeld interessant is. Daar kun je je helemaal gratis op aanmelden en ontvang je tot 60% korting op een abonnement. Wanneer je echt op zoek bent naar een hoogopgeleide match, dan is Parship the place to be. Ook hier kun je je gratis aanmelden en zelfs een gratis video date hebben om iemand beter te leren kennen.

Cijfer 11


Ga lekker shoppen

De beste tip die we voor Singles Day hebben is: shoppen! Wereldwijd is deze dag uitgegroeid tot een waar shoppingevent nadat Alibaba in 2009 met de "Double 11" acties is begonnen. Heel veel webshops en winkels doen tegenwoordig ook mee aan deze feestdag en knallen met heel veel deals, kortingscodes en aanbiedingen. Het perfecte moment om alvast wat inkopen te doen voor Sinterklaas en Kerst. Daarnaast moet je ook zeker jezelf niet vergeten. Shop een mooie outfit, een leuke gadget of die ene paar schoenen waar je al een tijdje weg van bent. Vul alvast de winkelmandjes bij je favoriete shops, want de kans is groot dat jij kunt profiteren van extra voordeel door middel van een actie of kortingscode.

Vrouw geeft handkusje


Wie doen er mee aan Singles Day 2021?

Elk jaar doen er steeds meer shops mee aan Singles Day, het zijn er wat te veel om op te noemen. Daarom hebben we de beste kortingscodes en acties voor je uitgezocht en voor je op een rijtje gezet. Zo weet je in ieder geval bij welke webshop je zeker moet gaan kijken voor de beste deals. Zit jouw favoriete webwinkel er toch niet tussen? Kijk dan op de dag zelf bij onze "Singles Day" categorie, want daar vind je alle aanbiedingen en codes voor Singles Day 2021.