Zorg voor extra geluk op vrijdag de 13e met deze 5 tips

Jep, we moeten er weer aan geloven, de meest ongelukkige dag is weer aangebroken: vrijdag de 13e! Een dag waarop vele bijgelovigen het geluk denken kwijt te raken en waarop juist ongeluk centraal zou staan. Of die dag ook daadwerkelijk veel pech en ongeluk opleveren is nooit echt bewezen, maar gelukkig hebben wij de beste tips voor jou op een rijtje gezet zodat jij deze dag gewoon door kan komen met net dat beetje extra geluk. Lees hieronder de tips.


Tip 1: Trakteer jezelf

Het is belangrijk om jezelf ook eens goed te trakteren en hoe kan dat nou beter dan je dag te beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijtje? Met een lekker ontbijtje kan jij deze dag weer trotseren en kan niemand jou geluk nog van je afnemen. Of ga lunchen met je moeder of je beste vriend(in) en neem het er van. Toch weer een goede reden (of excuus) om deze dag door te komen!


Tip 2: Fleur op met bloemen

Wie wordt er nu niet vrolijk van een bosje tulpen of gewoon een super mooi bosje met stralende bloemen? Gegarandeerd dat bloemen je doen laten stralen en weer een beetje extra geluk brengen. Bovendien ontvang je bij Euroflorist nu ook nog eens 12% korting op je bestelling. Op deze manier houd jij weer extra geld in je zak om nog vol op te kunnen genieten van deze dag. Zo heb jij weer wat geld over voor de volgende tip!

tulpen


Tip 3: Shop till you drop

Nu je toch bespaard hebt op een vrolijk bosje bloemen, heb jij de keus om je geld eens flink uit te geven in de stad en te winkelen tot je er bij neer valt. Of blijf je toch liever vanuit je luie stoel zitten, dan kun je altijd nog online shoppen met fikse kortingen! Je moet iets om deze dag door te komen toch? En wat is het dan vervelend om te shoppen ;). Helaas is Glamour Day afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat je nergens meer met korting kunt winkelen. Zo ontvang je bij About You veel korting op verschillende merken zoals Only en Vero Moda. Is dat even mooi meegenomen! Acties.nl heeft daarnaast de beste lente deals voor je op een rijtje gezet zodat je precies kunt zien waar je korting ontvangt, met welke code en hoeveel korting je krijgt! Profiteer snel van deze lente deals en winkel er op los!

shoppen


Tip 4: Ga erop uit

Natuurlijk kun je deze dag ook besteden aan leuke uitjes zoals naar de bioscoop of de dierentuin maar je kunt er ook voor kiezen om deze ongeluksdag door te brengen met een heerlijke wandeling door het park met je hond, of ga eens picknicken in het park, mits het lekker weer is natuurlijk. Kun jij wel wat rust en me-time gebruiken? Neem een bezoekje aan de spa voor een heerlijk dagje welness en quality-time met jezelf of met een vriend(in). Bij Thermae 2000 ontvang je nu €10,- korting op een regulier entree kaartje!

park


Tip 5: Geld maakt (niet) gelukkig

Geld maakt niet gelukkig zeggen ze altijd, maar wellicht is er een kansje dat deze tip je enorm opvrolijkt op vrijdag de 13e. Speel mee met een Eurojackpot lotje en wie weet maak jij vandaag kans op een prijs van €24.000.000! Elke vrijdag maak je kans op enorme geldprijzen. Wist je dat je met €2,- al mee kan spelen en dat de winkans dan 1 op 26 is? Wie weet is vrijdag de 13e your lucky day! Maakt geld jou niet gelukkig en wil jij hier je geld niet aan uitgeven? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om de dag af te sluiten met een heerlijk etentje en een avondje bankhangen. Ook niet verkeerd om de drukke werkweek mee af te sluiten. Geluk zit in een klein hoekje!

Neem ook eens een kijkje naar dit artikel met 10 tips om Blue Monday door te komen, om vrijdag de 13e door te komen!


Geloof jij dat vrijdag de 13e daadwerkelijk ongeluk brengt?