Start het pretparkseizoen voordelig met deze kortingscodes

Alle pretparkliefhebbers hebben hier vast en zeker heel lang naar uitgekeken. De lente is begonnen en wat is er dan leuker dan weer genieten van een dagje vol pret in een van de vele pretparken in Nederland (en buurlanden!). Het pretparkseizoen is officieel vanaf volgende week weer geopend en dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van achtbanen, attracties en veel meer plezier! Ben jij wel benieuwd naar die nieuwe achtbaan in Walibi? Wil jij wel eens beleven hoe hard de Taron in Phantasialand nu echt gaat? Dan kan jij vast en zeker wel wat korting gebruiken naar jouw zoektocht voor pretpark tickets? Komt dat even goed uit want om het pretparkseizoen te openen hebben wij speciaal voor jou alle kortingscodes op een rijtje gezet. Zo kan jij met voordeel een dagje plezier beleven!


Pretparkweken

Omdat het pretparkseizoen bijna is geopend gaan heel veel websites stunten met hun prijzen en dat komt natuurlijk goed uit! Zo kan je dus je slag slaan om dat ene pretpark kaartje nu nog goedkoper te shoppen maar je kunt natuurlijk ook mee bieden met een veiling. Bij Ticketveiling zijn de pretparkweken aangebroken en dat betekent dat jij een gokje kan wagen om mee te bieden op jouw favoriete pretpark ticket! Zo kan je bij Ticketveiling al vanaf €1,- meebieden op onder andere de volgende pretparken: Duinrell, SEA LIFE, Burgers’ Zoo, Julianatoren, Hellendoorn, Movie Park Germany en Phantasialand.

themepark


Walibi kortingscodes
Ben jij een groot fan van het attractiepark Walibi waar jij pas echt kan #hardgaan? Dan weet jij dit nieuwtje vast allang. Momenteel zijn ze namelijk druk bezig met een super gave attractie die naar verwachting 1 juli 2019 open zal gaan! De achtbaan zal ‘’Untamed’’ gaan heten en de achtbaan zal 92 kilometer per uur gaan. Dat is ruim 12 kilometer harder dan de Robin Hood. Daarbij zal de achtbaan ook nog 50 meter langer zijn dan de Robin Hood waardoor jij dus nog ietsjes langer plezier kan beleven :)! Wil jij deze attractie absoluut niet missen? Boek dan nu alvast je tickets met een van de volgende kortingscodes zodat jij weer wat geld kunt besparen:

  • Vakantieveilingen: Bied vanaf €1,- mee op Walibi Holland tickets
  • Walibi: Bestel kaarten online en bespaar €6,- korting op je entreeticket

Efteling kortingscodes
De Efteling is uitgekozen tot het leukste uitje van de provincie voor het jaar 2019. En dat is niet de eerste keer want de Efteling is al vijf keer verkozen tot het leukste uitje van de provincie! Ben jij er nog nooit geweest of is dat alweer een tijdje geleden? Dan sta jij vast te springen om het park te bezoeken. Kun jij niet meer wachten en staat dit binnenkort op de planning? Dan kun jij vast en zeker wel wat korting gebruiken. Wij hebben daarom speciaal voor jou de beste kortingscodes op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je je voordeel kan halen en hoe jij dat ene toegangskaartje nóg goedkoper kunt scoren!

  • Albert Heijn: Spaar voor €10,- korting op een entreeticket voor de Efteling
  • ANWB: Scoor €2,- korting op je entreeticket in het laagseizoen (t/m 30 juni is het laagseizoen)
  • Air Miles: Lever 4.200 Air Miles in en ontvang je Efteling ticket gratis of lever 2.500 Air Miles in en betaal nog maar €10,- voor een kaartje

    efteling


Disneyland Parijs kortingscodes
Is het ook jouw droom om een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs? Groot gelijk want wie wordt er nou niet enthousiast als het gaat over Disneyland! Sta jij te popelen om een bezoekje te brengen en om The Lion King Experience dit voorjaar in het echt te beleven? Dat snappen wij maar al te goed want zo’n magische beleving mag je niet aan je voorbij laten schieten en al helemaal niet als het wat voordeliger kan. Als je denkt aan Disneyland Parijs dan denk je waarschijnlijk ook aan de wat duurdere prijsklasse. Toch hoeft het niet veel geld te kosten met behulp van kortingscodes en aanbiedingen. Lees snel verder om te bekijken waar jij korting kunt scoren!

  • Disneyland Parijs: Scoor 25% korting en ontvang €200,- zakgeld cadeau
  • Booking.com: Ontvang 15% korting op een accommodatie nabij Disneyland Parijs

disney


Phantasialand kortingscodes
Phantasialand mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit rijtje want dit park is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, en vooral als je een echte achtbanen fanaat bent! In Phantasialand staat namelijk de Taron en deze achtbaan staat bekend als de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld. De achtbaan breekt 4 wereldrecords en gaat ongekend hard! Mocht dit toch iets te heftig voor je zijn dan kun je bij Phantasialand nog veel meer attractiepret beleven of bekijk een van de prachtige shows in het park. Kortom, dit pretpark is zowel leuk voor jong als voor oud en voor echte die-hard achtbanen liefhebbers als voor de wat rustigere bezoekers. Kun jij wel wat korting gebruiken? Dat komt goed uit want met de volgende kortingscodes en aanbiedingen houd jij weer wat geld in je broekzak!

  • Dagtickets: Pak €10,- korting op een entreeticket voor Phantasialand
  • Phantasialand: Bezoek het park t/m 30 april en kom de tweede keer gratis

Overige pretpark kortingscodes
Mocht een van bovenstaande pretparken het toch niet voor jou zijn en wil jij maar al te graag naar een ander pretpark? Dan is het zeker de moeite waard om eens zoals hierboven staat vernoemd, een kijkje te nemen bij de Pretparkweken deals van Ticketveiling. Hier staan zoveel pretparken dat je het bijna niet kan laten om mee te bieden. Neem ook eens een kijkje bij de verschillende pretpark uitjes van AD Webwinkel. Hier kun je voor €10,- een bezoekje brengen aan Avonturenpark Hellendoorn, Kinderpretpark Juliantoren of Familiepark Drievliet!


Op onze speciale ‘’Dagjes uit’’ pagina kun je alle uitjes bekijken waar jij korting op kunt krijgen!