Met deze tips besteed je slim jouw vakantiegeld dit jaar

We naderen het einde van de maand mei en dit betekent voor veel mensen dat het vakantiegeld binnenkort wordt gestort. Dit is vaak een flink bedrag bovenop je maandsalaris, dat je kunt besteden aan talloze leuke dingen. Weet jij al wat je met je vakantiegeld gaat doen, of heb je nog wat inspiratie nodig? Mocht je het nog niet helemaal weten, dan lees je in deze blog hoe je jouw vakantiegeld op een slimme manier kunt besteden.​ Om jou te helpen hebben wij zelfs de beste kortingscodes en aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, zodat je het maximale kunt halen uit je extra zakcentje. 


Voordelig op vakantie

De naam vakantiegeld zegt het al: geld om je vakantie mee te bekostigen. Dankzij het flinke geldbedrag bovenop je salaris, is het boeken van een vakantie nu erg aantrekkelijk. Het is dan ook niet zo gek dat je rond deze tijd kunt profiteren van heel veel mooie aanbiedingen bij reisbureaus. Ben jij nog op zoek naar een mooie reis of zonvakantie? Check dan de beste kortingscodes en aanbiedingen hieronder, om het maximale uit je vakantiegeld te halen.

Vrouw op het strand


Elektronica

Wat je met je vakantiegeld doet is natuurlijk helemaal aan jou. Scoor je liever een nieuwe laptop of wil je jezelf verwennen met een gadget? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Het aanschaffen van nieuwe elektronica kan best prijzig zijn, dus dit is een mooi moment om te investeren in apparatuur van topkwaliteit. Ook elektronicazaken delen nu namelijk aantrekkelijke kortingen uit. Via de Vakantiegeld Deals van HP krijg je bijvoorbeeld maar liefst 20% korting op al je aankopen! Ook bij Philips kun je nu extra voordelig je elektronica in huis halen met deze unieke kortingscode. Voor nog meer exclusieve vakantiegeld aanbiedingen kun je onze "Elektronica & Huishoudelijk"-categorie bekijken. Deze pagina staat bomvol met kortingscodes en deals om goedkoop de nieuwste gadgets te scoren.


Geef je woning een opknapbeurt

Je kent het vast wel: klusjes in en om het huis die al enige tijd worden uitgesteld. Het opknappen van je woning kan iets zijn op tegenop te kijken, vooral wanneer het zorgt voor hoge kosten. Ook hiervoor komt het vakantiegeld als geroepen. Om zoveel mogelijk te besparen op de benodigde materialen kun je een kijkje nemen bij Toolstation of Verf.nl. Na deze hoognodige klusjes is het tijd om sfeer aan te brengen in je woning. Check de nieuwste deals bij Leen Bakker om tuinmeubelen, gordijnen, banken en nog veel meer met korting te scoren.


Goedkoop je zomergarderobe shoppen

Heb jij de nieuwste mode voor dit seizoen al in huis gehaald? Zo niet, dan is dit een goed moment om je favoriete kledingstukken die op jouw verlanglijstje staan te bestellen. Je kunt je vakantiegeld goed benutten door bijvoorbeeld een nieuw paar sneakers te scoren of een jas waar je lang plezier van zult hebben. Ook shop je extra slim door je garderobe aan te vullen met basics. Deze musthaves kun je met elk kledingstuk combineren, waardoor je veel verschillende looks kunt creëren. Ben je benieuwd naar webshops waar je nu met flinke korting je outfit kunt shoppen? Bekijk dan snel de volgende promoties voor veel vakantiegeld voordeel.

Zomerse mode


Sla een voorraad in

Je hoeft natuurlijk je vakantiegeld niet in één keer uit te geven. Sterker nog: door de huidige prijsstijgingen is het erg verstandig om rustig aan te doen met je geld. Ongeveer de helft van de Nederlanders geeft het bedrag uit aan een vakantie, de andere helft zet dit op een spaarrekening of haalt de dagelijkse producten op voorraad. Zo kun je bijvoorbeeld investeren in een flinke voorraad schoonmaakproducten of cosmetica. Deze items gaan niet over de datum en zo profiteer je de rest van het jaar van jouw slimme keuze.


Staat jouw favoriete webshop hier niet tussen of ben je nieuwsgierig naar nog meer vakantiegeld acties? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in onze speciale "Vakantiegeld"-categorie. Hier worden continu de nieuwste codes en aanbiedingen toegevoegd waarmee jij slim je vakantiegeld kunt besteden. Ook geven veel bekende webwinkels exclusieve vakantiegeld korting, dus hou de pagina goed in de gaten!