Je Sinterklaasinkopen doe je dit jaar voordelig hier

Yes, het is weer zover! Sinterklaas komt dit weekend weer naar Nederland. Zaterdag komt de goedheiligman met zijn stoomboot aan in Gouda en vertoeft hij weer een paar weken in ons kikkerlandje om iedereen weer te verwennen met toffe cadeautjes. Help jij Sint altijd een handje met de Sinterklaasinkopen? Dan weet je vast dat dit soms niet gemakkelijk is. Zo kunnen cadeautjes uitverkocht zijn, niet leverbaar of is het heel druk in de winkels en zie je door het bomen het bos niet meer. Daar hebben wij een oplossing voor: bestel op tijd online! De beste webshops voor Sinterklaascadeaus hebben we in deze blog voor je uitgezocht. Hier scoor je de beste deals en kortingen.


Ontvang tot 30% korting op Sinterklaascadeaus bij HEMA

Bij HEMA vind je alles voor een heerlijk avondje, van snoepgoed tot speelgoed en van inpakpapier tot schoencadeautjes. De oer-Hollandse winkel heeft dit jaar zelfs een speciaal speelgoedboek uitgebracht waar je ideeën op kunt doen voor de verlanglijstjes. HEMA heeft heel veel houten speelgoed, knutselspullen en heerlijke lekkernijen, zoals marsepein, chocoladeletters en pepernoten. Allemaal producten waar elk kind blij van wordt!

Chocolade stoomboot


Bij bol.com scoor je tot 25% korting op al je Sinterklaasinkopen

Misschien wel de grootste webshop voor Sinterklaasinkopen van Nederland. Op bol.com vind je echt bijna alles. Shop cadeaus voor jong tot oud in het uitgebreide assortiment. Zelfs aan papa’s, mama’s, opa’s en oma’s wordt gedacht. Het fijne aan deze webshop is dat je heel veel cadeau-inspiratie op kunt doen en kunt selecteren op budget. Zo vind je eenvoudig cadeaus voor de persoon en het bedrag wat jij in gedachte hebt. Bovendien heb je heel veel artikelen de volgende dag al in huis. Ook bol.com heeft elk jaar een groot speelgoedboek, dus de kans is groot dat je veel items van de verlanglijstjes kan afstrepen bij deze webshop.


In de Amazon Sinterklaas shop pak je tot 50% korting

Amazon is nog zo’n fijne webshop waar je van alles kunt kopen. De online winkel is vooral populair in de Verenigde Staten en is vergelijkbaar met onze bol.com. Toch is Amazon tegenwoordig ook populair in Nederland en kun je via de Nederlandse webshop heel veel cadeaus shoppen voor Sinterklaas. Er is zelfs een speciale Sinterklaas shop waar je veel speelgoed, merken als Pokémon, LEGO en Barbie, en schoencadeautjes kunt bestellen. Selecteer cadeaus op leeftijd of budget om nog makkelijker te shoppen.


Bestel Sinterklaascadeaus bij Simply Colors met tot 60% korting

Wil je een persoonlijk en uniek Sinterklaascadeau? Dan moet je bij Simply Colors zijn. Hier kun je namelijk cadeautjes op naam bestellen. Tijdens de Sinterklaasperiode hebben zij altijd een speciaal assortiment met artikelen, zoals pietenmutsen, jute zakken en cadeautjes die je kunt personaliseren met de naam van je kindje. Dat maakt het extra leuk om te geven en om te krijgen. Daarnaast kun je voor Sinterklaascadeaus ook denken aan gepersonaliseerde lunchboxen, pyjama's, slaapkamerlampjes en rugzakken.


€5,- korting op veel Sinterklaascadeaus bij MegaGadgets

Originele cadeaus en gadgets vind je bij MegaGadgets. De webshop is gespecialiseerd in grappige en gekke cadeaus die je nergens anders tegenkomt. Vaak zijn dit kleine gadgets of speelgoedjes die het uitpakken net wat leuker maken. Ideaal voor als je nog op zoek bent naar leuke schoencadeautjes. Denk aan mini-games, grappige mokken, telefoongadgets en nog veel meer. Maar, ze hebben ook een ruim assortiment met grote gadgets. Daarnaast vind je er ook veel cadeaus voor volwassenen, dus hier slaag je ook voor die net wat oudere neef, papa of tante.


Gebruik de Top1Toys kortingscode voor 10% korting

Als je aan Sinterklaas denkt, denk je toch ook al gauw aan speelgoed. Kinderen maken elk jaar een verlanglijstje voor de Sint die meestal boordevol speelgoed staat. Top1Toys is dan één van de beste speelgoedwinkels waar je je inkopen kan doen. Doe inspiratie op in de speciale Sint-folder of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle Sinterklaasacties. Elke week kun je profiteren van heel veel korting op geselecteerde merken en artikelen, zoals spellen, LEGO Ninjago, SES knutselspullen of de Knol Power collectie die je exclusief bij Top1Toys scoort. Gebruik de kortingscode voor extra korting op je Sinterklaasinkopen.


Krijg tot 30% korting op LEGO producten

LEGO is misschien wel het bekendste speelgoedmerk ter wereld. Elk kind heeft wel eens gespeeld met de Deense steentjes. Spelen met LEGO stimuleert je creativiteit en is ook nog eens leerzaam, dus goed voor de ontwikkeling! Je kunt namelijk netjes volgens de instructies bouwen, maar ook de meest kunstzinnige bouwwerken maken. Een LEGO cadeau is dus bijna altijd wel een succes en is voor elke leeftijdsfase te bestellen, zelfs voor papa's en mama's. Ontvang nu een gratis cadeau bij je LEGO aankoop in de webshop of kijk in de sale voor kortingen tot wel 30%.

Pepernoten